Søk i arkivet

Regatta

Acura Key West 2008 Kjus i kronprinslag

Lasse Kjus har havnet i godt selskap i Acura Key West 2008. De har blitt tatt ut til å seile på samme lag som Kronprins Frederik av Danmark.

SubSea 7 Nyttårsseilas Express seier i perfekte forhold

En dag etter skjema for Subsea 7 - Nyttårsseilasen ga perfekte forhold med enkelte solgløtt for Stavanger-seilerne. Det ble Expressene som dominerte pallen.

Mot sitt beste mesterskap noensinne

49er paret Christopher Gundersen og Frode Bovim har gjort stor fremgang i vinter og er nå på vei mot sitt beste internasjonale mesterskap

Nordisk mesterskap i PC seiling

Vinteren er høysesong for seilende datanerder. Skal du seile nordisk mesterskap må du forte deg å melde deg på.

Kronprins Frederik og Kjus på samme lag

Key West Race Week står for døren og i den populære regattaen inngår lagkonkurranse med tre båter på hvert lag. På det skandinaviske laget seiler Kronprins Frederik av Danmark og den tidligere alpinstjernen Lasse Kjus.

Målet er medalje i OL

For Finnjolleseileren Peer Moberg er det bare en ting som gjelder i 2008. Det er medalje i OL. Nå summerer han erfaringer fra 2007 og snakker om planene for 2008-sesongen.

1000Mile Race Nederlendere på PR tur til Bergen

Initiativtakerne til tomannsregattaen 1000 Mile Race hadde tatt turen til Bergen i helgen for å seile Neglespretten og promotere årets nye utgave av den lange Nordsjøseilasen.

Thomas Coville solorekordforsøk Ny rekord - så var det over

Franske Thomas Coville hadde virkelig fått opp farten og lå langt foran Ellen MacArthurs rekordskjema da ulykken traff i helgen. Han mistet den ene krasjbaugen rett etter han satt ny solo 24 timers rekord. 

Levin Cup 2008 - Star LodeStar tok bronse

Star-duoen Eivind Melleby og Petter Mørland Pedersen fortsetter å overbevise i stjernespekket regatta i Miami. De endte med poenlikhet med andreplassen og et poeng fra førsteplassen.

Nytt VM til uken

Neste VM med norske seilere er mesterskapet i RS:X. Der stiller vi med to deltakere.

Ny topplassering for Stargutta

The Star Levin Memorial Cup viste at Stargutta Eivind Melleby og Petter Mørland Pedersens trening i USA har vært effektiv. I et felt med 38 båter, mange av dem i verdenstoppen, slo de norske seilerne til med en ny topplassering

Knallstart av nordmennene i gullfinalen

Inspirert av OL kvalifiseringen seilte de norske 49er gutta med senkede skuldre da gullfinalen i VM startet idag. Det ga resultater.

Forsinket regatta på vårføre

Lørdag blåste det full storm i Stavanger og nyttårseilasen som sto på agendaen ble utsatt én dag.  Det var slett ikke dumt, for dagen etter ble  seilerne  belønnet med noe som minnet om tidlig sommervær.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen