Søk i arkivet

Regatta

Seilmakerbransjen North tar Cuben-kontroll

Når seilmakerne nå skal lage Cuben fibre seil for de store båtene må de kjøpe materialet av North Sails. North loftet har nemlig kjøpt opp duk produsenten.

Transat Jaques Vabre Katastrofe for Pindar

Den nye Open 60en til Pindar har ikke hatt hellet med seg. Tidligere i sommer mistet den masten i lett vind utenfor Cowes. Denne uken skjedde det samme bare få mil fra starthavnen til Transat Jaques Vabre.  

Seilmakeren Doublehanded Jevnt sig av vestlandsseilere

Det er nå 29 båter som har meldt seg på til Seilmakeren Doublehanded og det ligger an til å bli et veldig kompetitivt felt som skal tråkle seg gjennom skjærgården mellom Bergen og Stavanger.

Big business Seiling stor innen sponsing

Internasjonal seiling er den tredje største sponsorsporten i Europa viser en fersk undersøkelse. Det er bare fotball og motorsport som henter inn mer penger.

Stor endring i Watski Skagerrak TwoStar Ny pitstop i Skagen

Watski Skagerrak TwoStar 2008 vil by på en stor endring: Pitstop etter andre etappe vil bli i Skagen i stedet for i Marstrand.

Mot mulig forlik i America´s Cup striden

Larry Ellison vil legge striden bak seg og komme videre mot America´s Cup seilaser i Valencia i 2008, - på en betingelse

Rekordforsøk Rekordjegere i standby

Det kommer til å bli en del shorthanded seilere som fyker rundt jorden denne vinteren. I løpet av de neste ukene går Thomas Coville og Francis Joyon i standby modus for solo non stopp jorden rundt, mens ni tomannslag seiler i Open 60 klassen.

Shorthandedseiling Shorthandedseilerne ønsker å organisere seg

Igår møttes shorthandedseilere til et uformelt møte på Rorbua på Aker Brygge. Rundt 30 shorthandedseilere møtte opp til samtaler rundt regler, båter og shorthandedseilingens fremtid i Norge.

Vi har ingen medaljekandidater til OL, sier sportssjefen

- Norge har ingen medaljekandidater, men fire medaljemuligheter. Vi er gode nok til å være med å kjempe, men mangler stabiliteten. Dette ønsker vi å gjøre noe med de siste ni månedene frem til OL, sier NSFs Espen Guttormsen

Joyon gjør seg klar til rekordforsøk

For to uker siden fortalte franskmannen Thomas Coville om sitt forsøk på å slå Ellen MacArthurs jorden rundt rekord. Nå gjør også konkurrenten seg klar

Watski Skagerrak TwoStar En uke til Watski-påmeldingen åpner

1. november klokka 1300 åpner påmeldingen til neste års Watski Skagerrak TwoStar. Og denne gangen, som tidligere, er deltagelsen begrenset til 150 norske og 50 utenlandske lag.

Landslagsuttak Kristian Ruth på landslaget

Laserseileren Kristian Ruth, Asker Seilforening, har tatt steget opp fra ToppSeil-laget og er nå offisielt en del av det norske landslaget i seiling. Ruth er den eneste endringen sportssjef Espen Guttormsen har gjort på laget foran kommende sesong.

America’s Cup Avgjørelsen faller om noen uker

Dommeren i New York kommer til å ha en avgjørelse om lovligheten av utfordringen til det spanske syndikatet i løpet av 2-4 uker. I mellomtiden har Bertarellis og Ellisons advokater startet samtaler.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen