Søk i arkivet

Regatta

Watski 2star Baltic TwoStar-feberen sprer seg til Östersjøen

I fem år har shorthanded-seiling vært en populær form for seiling her i Norge. Nå har også svenskene våknet, og Watski Skagerrak TwoStar har fått en slektning i Östersjøen: Watski 2star Baltic.

Simrad OneStar 2008 To etapper på nye baner

Notice of Race – den offisielle innbydelsen til Simrad OneStar 2008 er nå klar, og onsdag kl 1200 åpner påmeldingen. Årets største nyhet vil være et nytt baneområde som vil gi mer mer variert seiling.

Bra av Erikstad i Florida tross tjuvstart

Midwinter regattaen i Florida var 2.4 meter seilernes generalprøve foran regattaen for OL klassene som starter i Miami til uken. Bjørnar Erikstad klarte seg bra tross tjuvstart og disk fra 1. plass.

Moberg klar for medaljefinalen

Med en bra avslutning på kvalifiseringsseilasene sikret Peer Moberg seg idag plass i medaljefinalen under Finn Gold Cup, Finnjollenes VM.

Regatta i ytre Oslofjord neste helg

En guttetur har blitt til en regatta hvor over ti båter stiller.  Starten går fredag 1. februar.

Kampen om OL-plassen nærmer seg Viktig generalprøve for Yngling-jentene

Verdensmesterskapet der Siren Sundby, Lise Birgitte Fredriksen og Alexandra Koefoed får sin siste sjanse til å kvalifisere Norge for en Yngling-plass i OL, nærmer seg. Mandag starter en viktig generalprøve med World Cup i Miami.

Moberg henger godt med i Melbourne

Med to gode plaseringer tredje dag under Finnjollenes VM-seilaser henger Peer Moberg godt med i toppen

Ny rekord på gang?

Franck Cammas´ maxitrimaran og en besetning på ti la igår ut for å slå Bruno Peyrons jorden rundt rekord. Og de fgikk en bra start på rekordforsøket.

Viktig generalprøve for OL-mester Sundby og yngling-mannskapet

Verdensmesterskapet i yngling-klassen, hvor Siren Sundby, Lise Birgitte Fredriksen og Alexandra Koefoed har aller siste mulighet for å kvalifisere seg for deltakelse i OL i Beijing arrangeres i Miami i februar. Mandag starter den viktige Grade 1 regattaen på samme sted med alle de beste på plass.

Volvo Ocean Race 2008-09 Tar vekk lite vind-etapper

Det blir ikke noe stopp i Midtøsten for Volvo Ocean Race-seilerne. Det betyr at to etapper med lite vind utgår. Aksel Magdahl, navigatør på Ericsson Racing Team Nordic, er ikke overrasket.

Petit Bateau Solofestival i Southampton

I fjor arrangerte de en liten samling for shorthandedseilerne. Mottakelsen var så overveldende at de i år satser på en liten Solo Racing Festival. 

Norsk Shorthanded-seiling NSF møter på shorthanded-samling

Mandag 28. januar er det klart for årets første shorthanded-samling. Møtet skjer på Dronningen og agendaen er både omfattende og interessant, blant annet kommer Norges Seilforbund på besøk.

Og så kom Ainslie

Etter en famlende start på Finn Gold Cup, klinte OL mesteren Ben Ainsie til i dagens eneste seilas i Melbourne. For Moberg gikk det ikke fullt så godt

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen