Søk i arkivet

Regatta

Coville har startet

Francis Joyon har nå fått en konkurrent på banen i kampewn om jorden rundt rekorden. Igår startet Thomas Coville fra Ushant

Nyttårsseilas i Stavanger

Stavanger Seilforening inviterer  seilentusiaster fra nær og fjern til Subsea 7 Nyttårseilas.

Går av som sjef for Volvo Ocean Race

Etter fem år som sjef for Volvo Ocean Race gir Glenn Bourke (47) seg for å flytte tilbake til hjemlandet Australia

Solo jorden rundt non stopp Syv dager foran Ellen

Francis Joyon ligger utrolige sy dager foran Ellen MaxArthurs rekordtid jorden rundt. Mandag kveld starter imidlertid Thomas Coville på sitt jorden rundt non stopp forsøk. Presset øker. 

Nord Europa slutter seg til ORC International

Med Gotland Rundt som til sommeren skal kåre overall vinneren etter ORC International får den VPP baserte regelen som nå erstatter IMS oppslutning fra alle de viktigste regattaene i Nord Europa til sommeren.

Strålende Stålstrøm

Jannicke Stålstrøm fortsetter å dominere brettklassen i Sydney. Hun seiler like fort i råblåst og lettvær

Ericssons første på landeveien

Den første av de to planlagte båtene for Ericsson teamet i det kommende Volvo Ocean Race er nå på vei fra Kista utenfor Stockholm til basen på Lanzarote. Teamet har også besluttet å sette igang bygging av båt nr. 2.

Seire til norske seilere i Sydney

Brettseileren Jannicke Stålstrøm og laserseilerne Kristian Ruth og Stian Tuv vant alle sine seilaser i Sydney i dag

Delta Dore under slep

Humøret er på vei oppover for Jérémie Beyou og Sidney Gavignet som mistet masten for få dager siden. Med en kald pils, påfyll av diesel og i 13 knop bak en rask slepebåt ser livet straks annerledes ut. Se også videoen fra lederbåten i Barcelona World Race, Paprec Virbac

Joyon fortsetter i rekordtempo

Francis Joyon øker forspranget på Ellen MacArthurs jorden rundt rekord. Nå ha han passert Cape Leeuwin og nærmer seg halvgått løp

Volvo Ocean Race 2008-09 Kan vi sitte på?

Ericsson 3 tok motorveien gjennom Stockholm natt til fredag. Det for forhåptenligvis siste gang før Volvo Ocean Race at båten må gjøre noe annet enn å seile. 

Barcelona World Race Mannefall jorden rundt

Tre av ni båter er ute av Barcelona World Race så langt og en fjerde er på vei til "havn" for å reparere motoren. Mannefallet i tomannsregattaen jorden rundt har vært ganske kraftig den siste tiden. 

Najadverftet åpner nytt verft Najad klar for avansert produksjon i Åmål

Åmål (SEILmagasinet): Det var en stolt Alfred van Wincoop, Najadverftets eier og leder, som i dag kunne invitere til offisiell åpning av verftets nye produksjonsfasiliteter på Åmål. Fra og med mandag støper Najad sine egne skrog – ved bruk av avanserte metoder i store, imponerende lokaler. SEILmagasinet var på plass.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen