Søk i arkivet

Regatta

Shorthanded-møte 24. oktober Uformelt rorbu-prat om shorthanded-seiling

Onsdag 24. oktober vil Rorbua på Aker Brygge i oslo være stedet for alle shorthanded-interesserte. – Da skal vi møtes til diskusjon om shorthanded-seiling og andre morsomme ting, sier Simen Løvgren, initiativtager til møtet.

Americas Cup Cayard fortsetter med spanjolene

Paul Cayard blir tungt engasjert også i det neste Americas Cup. Nå har den meritterte seileren blitt sportsdirektør for den spanske utfordreren til Americas Cup.

Raske seilgutter på Dronningen Rekordforedrag i kveld

Mandag kveld kommer franske Thomas Coville til Dronningen for å fortelle om sitt forsøk på å slå solo jorden rundt rekorden til Ellen MacArthur. Knut Frostad skal gi oss det siste fra blant annet VOR.

Mini Transat 650 Sank etter krasj

En fransk mini-seiler måtte reddes med helikopter etter at han seilte på noe i vannet og båten sank. Nå må han kanskje være med på en militær operasjon.

Årets siste regatta i Oslofjorden ble en vindfattig affære

Det var lite vind i Holtekilen i helgen.  To seilaser ble gjennomført lørdag i alle klasser untatt Optimistjollene som fikk gjennomført én, men desverre var det ikke nok vind søndag til å få seilt.

Cayard gir navnet sitt til kontroversiell utfordrer

Paul Cayard har nå signert avtale med Desafio Spanol, den kontroversielle challenger of record for de 33 seilaser om America´s Cup

57 årig OL seiler fra USA

På sitt femte forsøk greide endelig John Dane III å kvalifisere seg til OL på det amerikanske seilerlaget. Han forsøkte seg første gang i 1968.

Kineserne kommer!

KIneserne er i ferd med å markere seg på det internasjonale seilsportskartet. Ikke bare med OL og deltakelse i America´s Cup, men nå også med sin egen China Cup for entype og IRC klassene

En måned til start

Det er nå en måned til starten av Barcelona World Race. 11 november legger ni lag i sine Open 60 båter ut på den 25000 nm lange tomannssaeilasen non stop jorden rundt med start og målgang i Barcelona

Moro å Seile Melges Melges-klubben fortsetter suksess

Det er Moro å Seile (MÅS) i Melges 24 klassen. Spesielt hvis du får hjelp av klasseklubben og tilbys en båt til å trene og konkurrere med. Norges mest aktive entypeklassen fortsetter sin suksessrike rekrutteringskampanje i 2008.

Barcelona World Race Ni båter klare for Spania

Det er et voldsomt drag i Open 60 klassen. Mens 11 IMOCA 60 tomannslag gjør seg klar til Transat Jaques Vabre i Le Havre så er det ni tomannslag som starter fra Barcelona om en måned. De skal jorden rundt non stopp.

NORC og NORLYS NORC og NORLYS forener krefter

NORC og NORLYS, de to organisasjonene for IMS- og LYS-seiling i Norge, har bestemt seg for å satse sammen og fra neste år blir det felles baneseilaser i både IMS og LYS for de ivrigste norske regattaseilerne.

NORC og NORLYS satser sammen

Nå får alle norske regattaseilere en felles måleplattform for å hente sine målebrev uansett respittsystem. NORC og NORLYS, de to organisasjonene for IMS og LYS seiling i Norge, har nemlig bestemt seg for å satse sammen og fra neste år blir det også felles baneseilaser i både IMS og LYS for de ivrigste norske regattaseilerne.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen