Søk i arkivet

Regatta

Fornøyde med 7. plassen

Medaljefinalen i EM for Ynglinger ble avlyst idag på grunn av kraftig vind. Dermed beholdt Siren Sundby, Lise Birgitte Fredriksen og Alexandra Koefoed 7. plassen. - Det er vi fornøyde med, sier Siren.

Jeanneau Sun Fast 3200 Ny Jeanneau med stort Norges-potensiale

Jeanneau Sun Fast 3200 er en interessant og spennende nyhet fra det franske verftet. Båten ble lansert under båtmessen i La Rochelle og vi fikk oppleve en leken båt som bør ha et stor potensiale i shorthanded-Norge. Se båten på SEILtv!

Kommunal seilstøtte Oslo kommune støtter opp om Drake-EM

I Oslo Byråds forslag til budsjett for 2008 finner man en hyggelig post for Drake-seilerne. 750 000 kroner er foreslått til europamesterskapet i klassen neste år.

Draker i medvind

På Oslo Kommunes budsjetter for 2008 er det satt av en større post for Europamesterskapet i Drakeklassen som KNS skal arrangere i Oslofjorden i første uke av august.

Mot spennende i finale i DN Seilcup

Etter innledende runder, kvart- og semifinaler er det endelig klart for finaleseilaser førstkommende lørdag. Seks lag fra Oslo og ett hver fra Bergen og Stavanger stiller.

ISAF Rolex World Sailor De nominerte er...

Det er kanskje ingen overraskelse, men det er ingen nordmenn blant de nominerte for årets ISAF Rolex World Sailor of the Year Awards 2007. Her er de nominerte.

TP52 VM Kongen knakk roret

Det var ikke spesielt merkelig at det gikk dårlig for kong Harald og hans Fram under tirsdagens siste TP52-seilas på Sardinia. Under en kraftig broach knakk Fram XVI roret. Nå håper det norske laget på å få på plass et nytt ror innen fredagens seilas.

EM i Yngling Håper på topp fem

Siren Sundby, Alexandra Koefoed og Lise Birgitte Fredriksen smalt til med en tredjeplass tirsdag, men den påfølgende seilasen ble ikke like god. Nå satser jentene på å komme seg blant de fem beste.

Om bord i Akilaria Class 40 Serieprodusert Class 40

Class 40-klassen er i stor vekst i Frankrike og Akilaria Class 40 er en av båttypene i klassen. Verftet produserer 12 båter i året og under årets Transat Jacques Vabre, som starter i november, stiller ti båter til start. Vi tok en titt under båtmessen i La Rochelle.

Høststormen i Bergen Kuling feide bergensseilerne av banen

Lørdagens Høststorm ble en behagelig seilas for de 28 båtene i Høststormen på Vestlandet. Søndag var det imidlertid helt andre vinder som regjerte og bare fire båter kom i mål.

TP52 VM Dårlig dag for Fram

Fram XVI startet tirsdagen med en tyvstart og klarte aldri å hente seg inn igjen. Nå ligger de på nest sisteplass i TP52 verdensmesterskapet. Svensken har tatt over ledelsen.

Elin Samdal holder foredrag Drømmen om OL i ord og bilder

Torsdag 27. september - i morgen – forteller Elin Samdal med egne ord om sin OL-satsing i Laser Radial. Det skjer på Andersenslippen til Fredrikstad Seilforening.

Fram XVI på tamp i Sardinia

Det er ikke lett for et lag norske amatører å hevde seg blant proffene på Sardinia. TP52 klassen skiller lite og det er ikke rom for småfeil

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen