Søk i arkivet

Regatta

Velux 5 Oceans Seilerne sier nei

Open 60 klassen styrter fremover, men ikke alle får lov til å være med på festen. Nå har seilerne i klassen bestemt seg for å si nei til Velux 5 Oceans regattaen. Regattaen er ikke spennende eller kommersielt attraktiv nok.

Elvström Sobstad planlegger tidlig

Ikke før sesongen er over så er det på høy tid å planlegge neste års regattasesong. Elvström Sobstad har nå lagt planene for sin første treningshelg.

Elvstrøm Sobstad allerede igang med planleggingen

Den årlige treningshelgen fra Åsgårdstrand legges neste år til helgen 25-27 april. Programmet følger tidligere mal, men vil omfatte flere klasser, sier seilmakerne.

Americas Cup Mulig at AC blir utsatt

Striden mellom Larry Ellison og Ernesto Bertarelli kan føre til at Americas Cup ikke kan seiles I 2009. Det er i hvertfall det siste kortet som ACM har lagt på bordet i et forsøk på å løse situasjonen.

ScanTech Cup Seier som klirrer

De trodde de bare kjempet om heder og ære i Stavanger på lørdag, men det lå også en hemmelig gedigen pengepott på bordet da regattaen var over i ScanTech cup. Challenge og Norway toppet i X-35 klassen, mens Regis Rougier vant LYS klassen.

Hilsen fra sommeren 2007

Selv om høstværet er fint kan man ha glede av å trekke frem minner fra sommerens seiling, som her fra Hankø Race Week i juli der en av de norske 5,5 meterne strever med å holde kontrollen.

VM i TP52 Svenske tok TP52 gullet

Det hjelper å ha Russel Coutts rett ved siden av seg når en seiler TP52 verdensmesterskapet. Svenske Torbjörn Törnqvist vant på Sardinia. Kong Harald kom på nest sisteplass.

Landegodeseilasen Seilte inn 11 061 kroner i vindstilla

Bodø Seilforenings «Landegodeseilasen» seilte lørdag inn 11 061 kroner til Unicef-aksjonen «Sammen for barn» som er målet for årets store TV-aksjon. 24 båter stilte til start med til sammen over 100 mennesker om bord på det som skulle bli høstens stilleste dag med hensyn til vind.

Norske seilere dominerte i Vikingsnipen

Den populære regattaen om Vikingsnipen ble avviklet i Vestfjorden i helgen. Mens det i perioder råblåste i lørdagens seilaser, bød søndagen på regn og vindstille. Hjemmefavorittene innfridde

Stor fart på 18-foterne

18 foterne blir stadig mer populære og seiles nå både i Australia der de opprinnelig kom fra, i USA og i Europa. Se videoen som viser farten disse båtene kan oppnå.

Spennende foredragsduo til KNS

Franske Thomas Coville står klar til å angripe Ellen MacArthurs solorekord for jorden rundt seilas. Sammen med Knut Frostad kommer han til Dronningen 15 oktober for å snakke om rekordforsøket, mens Frostad oppdaterer publikum på trender og  nyheter fra Volvo Ocean Race, flerskrog- og rekordmiljøene

Eurest vant spennende finale

DN Cup i seiling er et av norges største bedriftsidretts arrangementer  med over 200 lag som hvert består av inntil åtte seilere som har seilt mellom to og fire seilaser. Lørdag møttes de åtte beste lagene til finaleseilaser på Bundefjorden i regn og vekslende vind

EM i Yngling Ingen regatta i Warnemunde

Medaljeseilasen ble avlyst i Warnemunde på grunn av for mye vind. Dermed endte det norske laget på en syvendeplass i EM.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen