Søk i arkivet

Regatta

America’s Cup Oracle spar ut penger

Larry Ellison og Oracle Racing Team har satt i gang byggingen av en ny AC90 og en AC-katamaran for å være sikre på at de skal være klare for alle muligheter i det som nå stort sett er advokatenes Americas Cup. 

Ikke snakk om vinterdvale Travel vinter for Optimist-seilerne

De som måtte tro at landets Optimist-seilere har gått i vinterhi, må tro om igjen. Allerede kommende weekend setter en gruppe seilere kurs for Mallorca.

Kiting på fjeller Regatta à la Finse

Seilsportmiljøet er absolutt i live på vinteren. Denne helgen var det kite-samling på Finse og Knut Espen Solberg, en av pionerene innen kitemiljøet, holdt også sitt foredrag som det smeltende arktis.

Doyle-Lyngør TwoStar Ny shorthanded-regatta på Sørlandet

Mens vintermørket lå ganske tungt over Sørlandet, så en ny shorthanded-regatta dagens lys 18. januar. Da bestemte representanter fra Risør, Tvedestrand og Lillesand Seilforeninger seg – sammen med seilloftet Doyle – for å arrangere Doyle-Lyngør TwoStar 13. juni 2008.

Acura Key West 2008 Kjus satser på lite vind (?)

Lasse Kjus og mannskapet har ligget i hardtrening i Miami i forkant av Acura Key West som startet mandag. Men svøming er vel ikke en egen gren i Melges 24 klassen? 

Veien til OL Falt ut av medaljeracet

Verken Kristian Ruth eller Peer Moberg kom seg til medlajeseilasene i sine respektive klasser. Nå skal de tre norske Australia-reisende gjøre seg klare til VM.  

Solo jorden rundt non stopp Joyon knuste Ellens rekord

Natt til søndag seilte Francis Joyon over mållinjen utenfor Brest og knuste den gamle rekorden til Ellen MacArthur. Han holdt litt over 19 knop i snitt jorden rundt. 

Rekorden pulverisert

Kl 00.39.58 idag passerte Francis Joyon den imaginære mållinjen ved Ushant på Frankrikes nordvestkyst etter  å ha pulverisert Ellen MacArthurs rekord jorden rundt for soloseilere. Trimaranen IDEC har holdt en snittfart på mer enn 19 knop.

Brutale bølger

Fotograf Matias Capizzano fikk noen dramatiske bilder i disse dager under Southerne Atlantic Rolex Cup i Uruguay.

Medaljefinalen røyk for Ruth

Med 12 plass i dagens seilas hadde medaljefinalen vært sikret for Kristian Ruth. Det gikk ikke, men våre laserseilerne har likevel hatt en flott regatta i Melbourne

Vinterkarussel for Zoom 8

Klasseklubben for zoom 8 gjentar suksessen fra i fjor og arrangerer vinterkarussel for zoom8. På grunn av tidlig påske blir det i år kun to samlinger, begge arrangeres med base fra Askøy seilsportsenter.

Fin start i gullfinalen for nordmennene

Med både Kristian Ruth og Stian Tuv blant de ti beste i den første av seilasene i gullfinalen klatret begge to på sammenlagtlisten. Også Moberg hadde en fin start i dag.

Sail Melbourne Laser kvalifiserte til gullfinalen

Både Kristian Ruth og Stian Tuv kvalifiserte seg til gullfinalene etter dagens seilaser i Melbourne. Det blåste mye på dag tre i World Cup down under. 

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen