Søk i arkivet

Regatta

Transat 6,50 Charente-Maritime/Bahia Kom såvidt med - vant stort

Franske Yves Le Blevec slapp inn på startlisten bare få dager før start av Mini Transat. Tirsdag gikk han i mål i Salvador de Bahia som vinner av den beinharde soloregattaen.

le Blevec vant Mini-Transat

Den franske jorden rundt seileren Yves le Blevec vant den populære seilasen fra Fort Boyard til Bahia og satte ny rekord på ferden

Stor-NM 2008 til Brevik

Til sommeren arrangeres Stor NM for 6. gang. Da samles mesterskapsseilerne i Brevik tidlig i august

På vei til OL Ynglingene i hardtrening

Siren Sundby, Lise Birgitte Fredriksen og Alexandra Koefoed har et stramt treningsopplegg. Nå har de hatt nærkontakt trening med dyktige danske seilere. Her er deres ferske rapport fra veien til Beijing.

Stavanger-seilerne på banen

Tidligere denne måneden stilte hele 33 doublehanded lag til start i Stavanger, og det smitter forhåpentligvis over på Seilmakeren Doublehanded. Så langt har seks båter fra samme by meldt seg på vestlandets vakreste tomannseventyr og et Stavanger par var de første som meldte seg på.

Volvo Ocean Race 2008-09 Fortsatt muligheter for norske seilere

Det er fortsatt gode muligheter for at det kommer flere norske seilere på den nordiske båten til Ericsson Racing Team i Volvo Ocean Race 2008-09. Det er ingen grunn til at Aksel Magdahl skal seile som eneste nordmann jorden rundt neste gang.

America’s Cup Egoene møtes i retten i dag

For de som synes America’s Cup er kjedelig seiling, er det garantert at America’s Cup i rettssalen er helt drepende kjedelig. Men i dag er høyst sannsynlig dagen da superegoene Ernesto Bertarelli og Larry Ellison møtes i en rettssal i New York for å diskutere setningsoppbygging med mer.

Trofeo Puerto Calero Godkjent av TEAM BERGEN i TP52

Puerto Calero (SEILmagasinet): Etter en uke med fantastiske seilforhold endte TEAM BERGEN på en femteplass i Trofeo Puerto Calero på Lanzarote. Laget fikk en uke med gode seilopplevelser i TP52-feltet – og reiser hjem med fartsrekord i bagasjen.

Røft i Middelhavet

Middelhavet har vært mer som Nordsjøen i helgen under Rolex Middle Sea Race. Det har ført til dramatikk og ny rekord. 

Norwegian Offshore Racing Club Ny heit IMS racer til Bunnefjorden

Martin Brodin har vunnet vår og høstserien i Bunnefjorden fem år på rad med sin ½ tonner. Nå har han tatt steget opp og neste år stiller de med en 37 fots IMS racer i den nye NORC rankingen.

Ericsson Racing Team To dansker tatt ut

Torsdag ble det klart at danskene Stefan Myrälf og Jens Dolmer er tatt ut til det nordiske ERT prosjektet. Dermed er halve laget tatt ut.

Trofeo Puerto Calero Tyngre dag for TEAM BERGEN

Puerto Calero (SEILmagasinet): Med både taktiske og båthåndteringsmessige feil, kommer man raskt i bakerste rekke i TP52. TEAM BERGEN opplevde et par i går og leverte en sjette og syvende – av de syv som fortsatt seiler.

Torben Grael om bord

Ericssons nye skipper har kommet om bord på Lanzarote

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen