Søk i arkivet

Regatta

Prøve OL i Kina: Ynglingene midt i feltet

Siren Sundby, Alexandra Koefoed og Lise Birgitte Fredriksen endte midt i feltet under første dag i Prøve OL. Her er deres rapport fra Kina.

VM i IMS: Fram+2 diskvalifisert

Ledelsen i Offshore Racing Counsil ville ikke godta juryens avgjørelse vedrørende Fram XV, Obnoxious Too og Unique. Dermed endte de tre båtene opp med å bli diskvalifisert for sin feilrunding onsdag.

Kongen likevel disket i havseilasen

Etter pålegg fra ORC måtte juryen sent i går kveld gjenåpne protesten mot Kong Harald, Carl Jansen og tyskeren Bernd Kriegel etter rundingen ved Jomfruland. Resultatet ble lite oppmuntrende for seilerne som trodde de hadde sluppet unna med prosentstraff.

Dobbelt Risør i Ålesund

Risørseilerne tok dobbeltseier i NM for 12.5 kvm som ble arrangert i Ålesund i lett vind i helgen

Prøve OL endelig igang

Etter dager med venting og utsettelser er endelig prøve OL igang igår med seilaser i alle klasser. Idag er seilasene igjen avlyst på grunn av vindstille.

Vi seilte også feil, sier Plump

«Beluga Sailing Team» skipperen Chrstian Plump inrømmer overfor Seilas at de også rundet feil ved Jomfruland - Men vi snudde og rundet også det riktige merket sier han til Seilas

Tyske verdensmestere

Med dagens avlysning av kystseilasen er gullkampen i VM for IMS avgjort, men om de øvrige medaljene er det stadig åpent.

VM i IMS: Kongen opp - men ikke lenge

Torsdag ble en opptur for Kong Harald og hans Fram. De tok en seier, en andreplass og ligger nå på en sammenlagt tredjeplass. Men der vil de ikke være lenge.

VM i IMS: Mye vind og ødeleggelser

Tyske Westwind, Grand Soleil 37, har gått i havn etter en krasj. To andre båter i den lille klassen har også gått til havn etter at vinden tok seg opp på regattabanen utenfor Hankø torsdag formiddag.

Røyken Hotfoot Jollemaraton: Alt klart for helgens maraton

Lørdag drar det i vei med den tredje utgaven av Røyken Hotfoot jollemaraton i Indre Oslofjord. Så langt er påmeldingen litt laber på grunn av en kollisjon med et annet jollearrangement, men arrangøren regner med 40-50 båter på startlinjen.

Askøy Rundt: Svett og Blid i Askøy rundt

Det kan virke som om Askøy Rundt har fått seg en sponsor som passer godt med seilprofilen. Treningssenterkjeden Svett og Blid satser på seiling, og til helgen er det over 100 båter som starter i Vestlandets svar på Færderseilasen.

Norsk båt til topps i dagens første seilas

VM for IMS båtene fortsetter med baneseilaser under perfekte forhold på Hankø. I dagens første seilas gikk en norsk båt til topps i klasse 2 der det i øyeblikket ligger an til to norske medaljer.

Med vinden kom Kongen for fullt

Vinden økte jevnt og trutt på Hankø idag og etter hvert fant også Kong Harald farten med «Fram XV». Med 2. plass og seier i de to siste ligger laget igjen på 3. plass sammenlagt

Nyhetsbrev

Gå til toppen