Søk i arkivet

Regatta

Farr 40 VM: Dårlig start i København

De fire norske båtene i Farr 40 VM i København hadde ingen enkel start på mesterskapet. Alle ligger godt nede på listen, med Eivind Astrup så vidt foran Wolfpack Racing Team.

Volvo Ocean Race 2008-09: Magdahl skal seile VOR

Aksel Magdahl (28) er tatt ut til å seile på den nordiske båten i Ericsson Racing Team som navigatør. Han er allerede godt i gang med å forberede seg til oppgaven.

Magdahl Lewanders førstevalg

Aksel Magdahl blir navigatør på Ericssons skandinaviske båt i Volvo Ocean Race. Dermed får han ansvaret for veivalget, den vikstigste jobben ved siden av skipperen.

Italiensk i teten etter første VM dag

VM for Farr 40 startet i København idag med tre seilaser. Årets Europamester har tatt føringen, mens de norske båtene ligger lengre ned på listene

Erikstad til VM - varmer opp med shorthanded i Hollænderen

 Bjørnar Erikstad stiller helgens Hollænderseilas, i shorhanded klassen sammen med Eilert Kamfjord. Deretter bærer det til USA og VM

Kvinnene uteble, men: Over 300 Hollænder-båter

Egen kvinneklasse i Hollænderseilasen ble ingen suksess. Kun en ren damebåt er påmeldt. Men med over 300 båter på deltagerlisten for øvrig, bekrefter Hollænderseilasen sin status som en av Norges største regattaer.

Ny giv i X-99-klassen: Satser mot VM i Norge i 2009

Mange spådde X-99-klassen en snarlig død etter at arvtageren X-35 ble introdusert, men så er ikke skjedd. Selv om klassen har hatt en liten down de siste årene, satser klubben nå, med nyvalgt leder Jon Stenslett i spissen, på VM i Åsgårdstrand i 2009.

Hvem blir det?: Norsk Volvo Ocean Race-seiler utpekes i morgen

Ericsson Racing Team har de siste dagene sendt ut signaler om at det vil bli minst en norsk seiler om bord i den ene av de to båtene laget vil stille i Volvo Ocean Race. Hvem det blir, vil bli offentliggjort på onsdag. I mellomtiden spekuleres det.

Seier til Peder Lunde i Kongens Serie

H. M. Kongens Serieseilaser er en av høstens mest populære regattaer og har vært arrangert nærmest uten opphold siden krigen. I år var Drakeklassen regattaens strørste og her gikk seieren til Peder Lunde jr.

VM starter imorgen med 36 båter, tre av dem er norske

Med unntak av America´s Cup og kanskje TP52 klassen er det ingen klasse av store kjøbåter som er mer konkurransekrevende enn Farr 40. Imorgen starter de sitt VM med tre norske båter på startlinjen

NM i Express: De tilreisende tapetserte pallen

Av de 22 båtene som deltok i NM i Express i Bergen i helgen, var det tre tilreisende båter. De tapetserte pallen.

VM i Farr 40 København: Skader ødela i København

Både Eivind Astrup og Wolfpack Racing Team fikk skrogskader under pre-worlds i København. Norwegian Steam endte som beste norske båt på en 21. plass. Barking Mad (USA) vant.

Dårlig generalprøve........

gir gjerne en god premiere. Derfor må det være mulig å håpe på bedre resultater for de norske Farr 40 seilerne i VM enn hva de fikk i oppvarmingen.

Nyhetsbrev

Gå til toppen