Søk i arkivet

Regatta

Veien til OL Peer med medaljemål

Peer Moberg kan se tilbake på et 2007 der alle hans Finn-jollemål ble nådd. Det neste nå er OL i Bejing og han fokuserer kun på trening og regattaer i lettvindsspekteret. 

Norsk Optimistjolleklubb tenker nytt Alder ut – modenhet inn i ny klasseinndeling i Optimist

Norsk Optimistjolleklubb (NOK) går nye veier når de til neste sesong rokker ved den godt innarbeidete aldersbestemte klasseinndelingen. I 2008 spiller alderen mindre rolle for hvilken klasse det skal seiles i. Det nye kriteriet er hvor du er på utviklingsstigen som seiler, og de nye klassene heter C, B og A.

17 plass til Gundersen og Bovim

Det norske 49er paret Christopher Gundersen og Frode Bovim oppnådde det de kom for under årets VM for 49ere i Melbourne. OL plassen er sikret.

Acura Key West 2008 Kjus i kronprinslag

Lasse Kjus har havnet i godt selskap i Acura Key West 2008. De har blitt tatt ut til å seile på samme lag som Kronprins Frederik av Danmark.

SubSea 7 Nyttårsseilas Express seier i perfekte forhold

En dag etter skjema for Subsea 7 - Nyttårsseilasen ga perfekte forhold med enkelte solgløtt for Stavanger-seilerne. Det ble Expressene som dominerte pallen.

Mot sitt beste mesterskap noensinne

49er paret Christopher Gundersen og Frode Bovim har gjort stor fremgang i vinter og er nå på vei mot sitt beste internasjonale mesterskap

Nordisk mesterskap i PC seiling

Vinteren er høysesong for seilende datanerder. Skal du seile nordisk mesterskap må du forte deg å melde deg på.

Kronprins Frederik og Kjus på samme lag

Key West Race Week står for døren og i den populære regattaen inngår lagkonkurranse med tre båter på hvert lag. På det skandinaviske laget seiler Kronprins Frederik av Danmark og den tidligere alpinstjernen Lasse Kjus.

Målet er medalje i OL

For Finnjolleseileren Peer Moberg er det bare en ting som gjelder i 2008. Det er medalje i OL. Nå summerer han erfaringer fra 2007 og snakker om planene for 2008-sesongen.

1000Mile Race Nederlendere på PR tur til Bergen

Initiativtakerne til tomannsregattaen 1000 Mile Race hadde tatt turen til Bergen i helgen for å seile Neglespretten og promotere årets nye utgave av den lange Nordsjøseilasen.

Thomas Coville solorekordforsøk Ny rekord - så var det over

Franske Thomas Coville hadde virkelig fått opp farten og lå langt foran Ellen MacArthurs rekordskjema da ulykken traff i helgen. Han mistet den ene krasjbaugen rett etter han satt ny solo 24 timers rekord. 

Levin Cup 2008 - Star LodeStar tok bronse

Star-duoen Eivind Melleby og Petter Mørland Pedersen fortsetter å overbevise i stjernespekket regatta i Miami. De endte med poenlikhet med andreplassen og et poeng fra førsteplassen.

Nytt VM til uken

Neste VM med norske seilere er mesterskapet i RS:X. Der stiller vi med to deltakere.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen