Søk i arkivet

Regatta

Historisk etappeseier i Mini Transat

Da 30-årige Isabelle Joschke tidlig i morgentimene idag gikk i mål på Kanariøyene skrev hun seilerhistorie. Hun er den første kvinne som har vunnet en etappe i den krevende Mini Transat-regattaen

VM i TP 52 Kongens siste TP52 håp

Kong Harald og hans Fram-menn har ingen planer om å gjenta helt nederst på listen plassering i det siste TP52 mesterskapet når de mandag starter i VM for klassen på Sardinia.  

Laser Ruth seiler blant de beste

Kristian Ruth seiler sitt livs løp i Weymouth denne helgen. Søndag er det siste race i Skandia Sail for Gold regatta og til tross for to DNF ligger Ruth på en 9. plass.

Volvo Ocean Race 2008-09 Finnen på plass i Ericsson

Nå er det bare en danske som mangler om bord i Ericsson Racing Team for at laget skal kunne kalle seg en ordentlig nordisk båt. Finnen Thomas Johanson har nå signert som den tredje seileren i prosjektet.

Mesterlig avslutning av Ruth

Kristian Ruth seilte sterkt også i dagens medaljefinale. Uten havari ville han ha sikret pallplassering

Havarier ødela for Ruth i Weymouth

Laserseileren Kristian Ruth vill ha vært helt i toppen av feltet om ikke to ergerlige havarier hadde ødelagt.

Norske seilere på sølv- og bronseplass i VM

Den siste dagens seilaser under VM for 5,5 meter i San Remo ble avlyst på grunn av vindstille. Dermed ble resultatene fra torsdag stående.

Fantomseiling av Ruth

Etter å ha seilt sin beste regatta noengang er Kristian Ruth klar for medaljefinalen imorgen i Sail for Gold regattaen i Weymouth.

VM i 5.5mR Fire nordmenn på pallen

Siste dag i 5.5mR VM ble avlyst på grunn av lite vind. Dermed ble det fire nordmenn på pallen. Kristian Nergaard og Harald Blom Bakke tok sølv, mens Petter Fjeld og Peter Hauff tok bronsen.

Norske seilere i kamp om sølvet

Sveitseren Flavio Marazzi var suveren på mesterskapets tredje dag, men de norske seilerne ser ut til å ha godt grep om de øvrige medaljene i VM for 5,5 metere.

Johanson til Ericsson

OL mesteren i 49er fra 2000, finske Thomas Johanson er den neste til å slå følge med Anders Lewander og Aksel Magdahl i Ericssons Volvo Ocean Race prosjekt

Solo med stopp over Velux fortsetter i 2010-11

Det er kanskje ingen som skulle trodd dette, og det er kanskje heller ikke så mange som bryr seg, men den danske vindusprodusenten Velux har bestemt seg for å fortsette som tittelsponsor for jorden rundt solo med stop over.

Miljøvennlig rekord Grønn rekordmaskin

Båten er riktignok rød, men Francis Joyon satser på å sette grønn rekord non stopp jorden rundt. Han kommer ikke til å ha motor, generator eller noen form for forurensende forbrenningsmotor om bord på sin nye båt.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen