Søk i arkivet

Regatta

Regelen klar - konflikten løst?

Regelen for den nye 90 fots America´s Cup klassen ble kjent igår. Bak den står seks designere som representerer lagene som til nå har utfordret til seilasene i 2009. Blir Larry Ellison fornøyd nå?

Tvilsom disk i EM kostet Stargutta dyrt

Disken fra 13 plass i EM kostet laget mange plasser i sammedraget, sier Eivind Melleby og Petter Mørland Pedersen i sitt nyhetsbrev

Jorden rundt-regatta for amatører

– Dette kan alle være med på, sier Tore Taraldsvik, som er eneste nordmann av  400 deltakere i jorden rundt-seilasen Clipper Race.

Seilmakeren Doublehanded Knut Frostad påmeldt til Seilmakeren

Knut Frostad og Per Ottar Skaaret skal seile Seilmakeren Doublehanded neste år. Dermed er regattaens største båt en X-50, så langt. Skaaret kommer også med en oppfordring til Hovdan Skagen Race-seilere.

Volvo Ocean Race 2008-09 Ny navigatør til Ericsson

Den internasjonale Ericsson Racing Team båten har nå fått på plass navigatøren. Britiske Jules Salter skal fortelle Torben Grael hvor han skal kjøre for å komme raskest mulig gjennom den nye banen.

Klare for EM Ekte Zoom'er seiler på vinteren

Mens andre seilere er mest opptatt av pakke bort båtene sine forbereder 31 norske Zoom8 seilere seg til et utsatt EM i Køge Bugt i København denne helgen.

Seilsesongen ikke over

Mens andre er mest opptatt av pakke bort båtene sine, forbereder 31 norske Zoom8 seilere seg til et utsatt EM i Køge Bugt (København) denne helgen.

Salter navigerer for Grael

Jules Salter, en kjent britisk navigatør med Volvo og America´s Cup bakgrunn skal navigere Ericssons internasjonale team i Volvo Ocean Race

Drøbakseilere med sterke resultater i EM

Optimistjolleseilerne fra Drøbaksund Seilforening oppnådde topp resultater i Berlin sist helg da de respresenterte Norge i det uoffiselle EM for lagseiling

29 Class 40er klare

Le Havre (SEILmagasinet): Ellen MacArthur døpte Class 40en NOVEDIA Group - S.E.T. environnement med franske Tanguy de Lamotte og britiske Nick Bubb om bord for Transat Jaques Vabre. De har hele 28 andre Class 40er å kjempe mot.  

Very Quick 32 Ny shorthandedbåt snart klar

Dick Koopmans, en av initiativtakerne til 1000 Mile Race og designer av en rekke båter, har satt i gang bygging av en ny 32 foter som er beregnet på shorthanded seiling i en rekke forhold.  

Begge må ha sikkerhetskurs i Watski Skagerrak TwoStar Seilforbundet håper på stort sikkerhetskurs-tilbud

Watski Skagerrak TwoStar seiles etter sikkerhetskategori 2, og dispensasjonen NSF ga fra reglene i år om at det holdt at den ene av de to om bord hadde tatt kurset, gjelder ikke i 2008. Det betyr at det vil bli et stort behov for kurs også i år; et behov Norges Seilforbund håper å tilfredstille.

OL klassene avgjøres neste uke

Det Internasjonale Seilforbundet ISAF har sitt årsmøte i Estoril kommende uke. Der avgjøres blant annet OL klassene for 2012

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen