Søk i arkivet

Regatta

Barcelona World Race Pit stop i Wellington for britisk team

Det er neppe for å få et snev av julestemning at Alex Thomsom og Andrew Cape om bord i HUGO BOSS nå har bestemt seg for å ta et pit stop i Wellington på New Zealand, men snarere et nødvendig behov for å foreta reparasjoner. De seiler i det pågående Barcelona World Race og jager 130 nautiske mil bak den ledende franske båten PAPREC-VIRBAC 2.

Pit stop for Hugo Boss

Alex Thomsons Hugo Boss har fått rorskade og må stoppe i Wellington for reparasjon. Det kan koste dyrt i kampen mot ledende Paprec-Virbac

Francis Joyon, den nye Tabarly

Soloseileren Francis Joyon som legger dag etter dag bak seg i 20 knops fart beskrives som en supermann, den tøffeste i bransjen. Sånn sett ligner han folkehelten Eric Tabarly. Men de to har også sine ulikheter.

Her får "Apex" sin førstepremie

Det ble to norske klasseseiere i årets ARC; en katamaran og en First 44,7.Vinnerne har sendt oss bilde og rapport.

Vinterseiling Tradisjonsrike regattaer starter året

Neglespretten i Bergen og Subsea 7 Nyttårsseilasen i Stavanger innleder seilsesongen 2008. Begge regattaene har litte ekstra sosial hygge i seg.  

1000Mile Race Doublehanded maraton i nytt format

1000Mile Race har fått et nytt format for neste år. Da blir det et ekstra pitstop i Newcastle før båtene setter kurs for Bergen. Fire av de fem etappene blir tellende. 

Miljøvennlig rekordbåt

Francis Joyon er miljøbevisst og tenker forurensning når han seiler jorden rundt. Derfor har han kuttet ut motoren

Kraftig byks på listene for Stargutta

Eivind Melleby og Petter Mørland Pedersen er for første gang rangert blant verdens ti beste i den sterke Starklassen. Det er et kraftig byks fra forrige ISAF ranking

Løpet lagt for Volvo Ocean Race

Da løpet for det kommende Volvo Ocean Race ble presentert igår, hadde regattasjefen Andy Hindley et par overraskelser å by på

Unikt seilnummer auksjoneres bort

Norges Seilforbund auksjonerer bort seilnummer 11111, som går til høystbydende over kr 5000. Inntektene går uavkortet til den norske OL satsningen og du kan derfor på denne måten være med å bidra til 1. plasser i Qingdao.

Volvo Ocean Race 2008-09 VOR-topp trekker seg

Glenn Bourke (47) har modernisert Volvo Ocean Race  kraftig siden han tok toppjobben i 2002. Nå gir han seg på grunn av familiære grunner. 

Gutta på Hugo Boss ser på film underveis

Alex Thomson og Andrew Cape har et psykologisk overtak på konkurrentene. Mens de ser på film er båten deres, Hugo Boss den raskeste i Barcelona World Race.

Barcelona World Race Nok en båt ute

Etter en kort pitstopp i helgen har nå den ene båten i Barcelona World Race mistet masten. Dermed er det fem båter igjen - og en av disse er på vei for å sjekke kjølen.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen