Søk i arkivet

Regatta

Schumann klar for tysk America's Cup team

Med Jochen Schumann har tyskerne fått er erfaren America´s Cup leder for laget.

Bra start i Weymouth for Stålstrøm

Jannicke Stålstrøm, Stian Tuv og Kristian Ruth er alle med i Sail for Gold regattaen i Weymouth som startet idag. Brettseileren Stålstrøm imponerte i åpningsseilasen.

Marazzis dag i VM

Den sveitsiske europamesteren i Star, Flavio Marazzi vant begge dagens seilaser i VM for 5,5 metere i San Remo, men det er fremdeles norsk i tet.

Seilas til finalen i DN Seilcup

Den første at i alt seks semifinaleheat i DN Seilcup ble avviklet på Bundefjorden igår, og det første laget som er klart for finaleseilaser er Seilas.

Whitbreadseilere feirer jubileum på «Nariida»

Det er iår ti år siden Knut Frostad seilte Whitbread Round the World Race i «Innovation Kværner». Jubileet markeres ombord på «Nariida» i Transtlantic Maxi Yacht Rolex Cup.

Volvo Ocean Race 2008-09 Russisk avslutning på VOR

Mandag ble det offentlig at Volvo Ocean Race kommer til å avsluttes i St. Petersburg i 2009. Det er første gang i regattaens 34-årige historie at den seiler innom Russland.

VM i handikappseiling Ujevne starter for Erikstad

Bjørnar Erikstad hadde ujevne starter og det bidro til at han ikke kom høyere enn 8. Plass i 2.4mR VM for funksjonshemmede i USA forrige uke.

Større seil Eget spilehull i genuaen

Elvström Sobstad har trukket genua design et steg videre i Swan 45 klassen. De har gitt rom for sprederne og dermed klart å trekke genuaen enda lengre akterover.

Høststormseilasen til Fedje Høststorm uten hvalkjøtt

En tradisjon kommer til å bli brutt når vestlandsseilerne kommer til Fedje på lørdag etter første etappe av Høststormseilasen. Hvalkjøtt står ikke lenger på menyen. Men det blir likevel en god mulighet til å avslutte årets sesong med en tradisjonsrik langdistanseregatta i vakre omgivelser.

Italiensk mesterskap Norske 5.5seilere gruset italienerne

Petter Fjeld, Peter Hauff, Kristian Nergaard og Harald Blom Bakke sikret seg de to første plassene i det italienske 5.5mR mesterskapet i San Remo i helgen. Mandag starter VM på samme sted.

Firedobbelt til Tromsø

Tromsø-seileren Trond O. Johansen vant kampen om å bli årets seiler i Nord-Norge.

NM i IMS Team Bergen overlegne mestere

Sverre Valeur og Team Bergen tok en soleklar seier i NM i IMS i helgen. Bergenslaget leverte fire seiere og en andreplass innen mesterskapet i Moss var over. Søndag bød på veldig vanskelige forhold.

Quantum Nesodden Høst Cup Meld deg på til sesongens siste store seilas

Quantum Nesodden Høstcup representerer sesongavslutning for mange regattaseilere, og i slutten av denne uken er regattaen her igjen og markerer nettopp det – at sesongen er slutt. Meld deg på her på SEILmagasinets sider.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen