Søk i arkivet

Regatta

Høststormseilasen til Fedje Høststorm uten hvalkjøtt

En tradisjon kommer til å bli brutt når vestlandsseilerne kommer til Fedje på lørdag etter første etappe av Høststormseilasen. Hvalkjøtt står ikke lenger på menyen. Men det blir likevel en god mulighet til å avslutte årets sesong med en tradisjonsrik langdistanseregatta i vakre omgivelser.

Italiensk mesterskap Norske 5.5seilere gruset italienerne

Petter Fjeld, Peter Hauff, Kristian Nergaard og Harald Blom Bakke sikret seg de to første plassene i det italienske 5.5mR mesterskapet i San Remo i helgen. Mandag starter VM på samme sted.

Firedobbelt til Tromsø

Tromsø-seileren Trond O. Johansen vant kampen om å bli årets seiler i Nord-Norge.

NM i IMS Team Bergen overlegne mestere

Sverre Valeur og Team Bergen tok en soleklar seier i NM i IMS i helgen. Bergenslaget leverte fire seiere og en andreplass innen mesterskapet i Moss var over. Søndag bød på veldig vanskelige forhold.

Quantum Nesodden Høst Cup Meld deg på til sesongens siste store seilas

Quantum Nesodden Høstcup representerer sesongavslutning for mange regattaseilere, og i slutten av denne uken er regattaen her igjen og markerer nettopp det – at sesongen er slutt. Meld deg på her på SEILmagasinets sider.

Veien til OL Ynglingene på vei til EM

Søndag reiser Siren Sundby, Alexandra Koefoed og Lise Birgitte Fredriksen til EM i Yngling. Det har lagt bak seg litt hjemlig trening fra det fjerne Østen.

SWAN Baltic Sea Challenge 2007 Norsk seier i Flensburg

Swan Baltic Cup ble avsluttet i Flensburg i går. Swan 51en AUDACIOUS med Petter Haglund og mannskap,  seilte inn til seier i de friske forholdene. Andreplassen endte også i norske hender.

Americas Cup Milliongave fra Sveits

Alinghi, eller AC Management som det også heter n år en snakker om organisasjonen bak AC, har sørget for et gigantoverskudd etter det 32. Americas Cup. Nå deles pengene ut til deltakerne.

Ainslie skipper for britene

Engelske Team Origin som har utfordret til America's Cup i 2009 har fått med seg kremen av engenske seilere. Både OL mester Ben Ainslie og Iain Percy er på plass i laget som skal bringe pokalen hjem.

Valeur overlegen norgesmester

Etter at en arrangørtabbe ifjor fratok Sverre Valeur NM tittelen i IMS seiling var det i år ikke mulig å stoppe den ivrige Bergensseileren. I Moss vant han suverent.

Best, men legger opp

Erik Kavli vant klart Norges Cupen i Grimstad i helgen, men ønsker en pause fra seilingen.

NM i IMS 2007 Heftig start på IMS-NM

Et nøkkelord for årets NM-start i IMS er seilmakermat. Med vind til tider over 30 knop fikk litt av hvert utstyr prøvd seg – og dermed ble det kveldsarbeid for noen.

Militært EM i seiling Norske europamestre før siste seilas

Allerede før morgendagens siste seilas, er det i kveld klart at det norske militære landslaget i seiling vil bli årets europamestre. Mesterskapet går i Polen og 10 nasjoner deltar.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen