Søk i arkivet

Regatta

NM melges 24 & 11-Meter Christoffersen & Spone leder an ballet

Tønsberg Seilforening gjennomførte to seilaser for både Melges 24 og 11-meter i dag. I Melges-klassen åpnet Kristoffer Spone ballet med en spiker og etter en 1. og en 5. plass leder dermed WOLFPACK mesterskapet. Blant 11-meterne åpnet Dag Usterud med en førsteplass foran Pål Christoffersen, men i det neste racet ble resultatet 3–1; dermed er det sistnevnte som leder 11-Meterklassen.

NM i Melges 24 & 11 meter Stor NM-helg i Tønsberg

Tønsberg Seilforening inviterer denne helgen både 11-Meter- og Melges 24-klassen til hvert sitt norgesmesterskap. 28 Melgeser og 21 11-Metere møtes til dyst i hver sin klasse. Melges-klassen skal i tillegg til NM-tittelen, seile om kongepokalen. Seilingen begynner i ettermiddag.

Klart for årest siste seilas i SEILmagasinets Shorthanded Ranking Hard fight ut mot storhavet

Det er meldt lett vind og fint vær når sesongens siste shorthanded-regatta skytes i gang i morgen 7. september fra Tromsø. Åtte båter stiller til start i den 90 nautiske mil lange utfordringen ut mot storhavet – som er verdens nordligste shorthanded-regatta.

Yngling-jentene mot OL 2008 Kina vs Norge i Oslofjorden

I ettermiddag trente de norske Yngling-jentene, Alexandra Koefoed, Lise Birgitte Fredriksen og Siren Sundby mot kinesiske motstandere. Det var første gangen Siren Sundby var i en Yngling – i Norge vel å merke!

Dufour-agentur på nye hender Uenighet om ettermarkedet felte D-Yachts

Det franske Dufour-verftet var ikke fornøyd med måten D-Yachts AS organiserte sin kundeoppfølging, og det er etter det SEILmagasinet erfarer grunnen til at firmaet nå har mistet det velkjente agenturet.

Store båter Supermaximast eksploderte

Den 30 meter lange Wild Oats fikk en kort langdistanse da den 42 meter høye masten på supermaxien eksploderte bare minutter etter start. Et mannskap ble skadet og fire andre kastet på sjøen.

Tysk team blir den femte utfordrer til America´s Cup

Etterhvert som utfordringene kommer til de 33. seilaser om America´s Cup mister Larry Ellison støtte for sine anstrengelser for en alternativ regatta.

Norgesmesterskapet i IMS Tett i toppen før NM i IMS

14.–16. september står Moss Seilforening for norgesmesterskapet i IMS. Det er tett i toppen på NORC-rankingen og NM vil avgjøre hvem som tar årets ranking. Påmeldingsfristen til NM er førstkommende fredag.

Fra seilmakernes verden Fra Quantum-grunnlegger til North-mann

Kampen mellom seilmakerne er hard. Også på internasjonalt plan. Etter at Larry Leonard, grunnleggeren av Quantum, ble presset ut av selskapet for et år siden, har han nå bestemt seg for å bli North-mann.

Volvo Ocean Race 2008-09 Magdahl seiler sørover

Tirsdag la Aksel Magdahl ut på sin første langtur med Ericsson Racing Team. Da kastet VO70en loss fra Stockholm med kurs for treningsbasen på Lanzarote.

Ericsson Racing Team etablerer base på Lanzarote

Ericsson 2, ex «ABN Amro One» forlot Stockholm igår med kurs for basen på Lanzarote der laget skal bruke de neste 12 månedene til forberedelser for Volvo Ocean Race

Moss klare for IMS-NM

14. – 16. september står Moss Seilforening klare til å ta i mot NORC-seilerne til årets norgesmesterskap.  Påmeldingsfristen er førstkommende fredag.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen