Søk i arkivet

Regatta

Bertarelli endelig på banen

America´s Cup sirkuset vil ingen ende ta. Nå vil forsvareren Ernesto Bertarelli endre hele fundamentet for seilasene og han har fått med seg New York Yacht Club i prosessen. For den virkelig interesserte følger her Bertarells erklæring sammen med en melding fra NYYC.

Nariida først i mål, men ikke på korrigert tid

Nariida var mer enn et døgn foran neste båt i mål, men aktenfra kom konkurrentene med mer vind. Dermed holdt det ikke fo seier på korrigert tid for den norske båten.

Transatlantic Maxi Yacht Rolex Cup Nariida først i mål

Morten Bergesens Nariida krysset mållinjen som første båt i Transatlantic Maxi Yacht Rolex Cup. Nå venter Knut Frostad & Co i spenning på om de klarer å ta førsteplassen også.

Mastebrekk for PRB

PRB med Vincent Riou og Sebastien Josse, brakk masten idag morges. Dermed er løpet kjørt for forhåndsfavorittene i Barcelona World Race.

Barcelona World Race Ny 24 timers rekord

Alex Thomson og Andrew Cape har satt ny 24 timers rekord for 60 fotere. De har seilt 500 nautiske mil på et døgn. Nå har de bremset ned.

Non stopp solo jorden rundt Vilt langt foran

Francis Joyon har snittet 24-25 knop det siste døgnet - helt alene på sin 97 fot lange trimaran. Nå er han utrolige 1300 nautiske foran rekordskjema. 

Nisseseilas Full nissefest på Hjellestad

Hjellestad Seilforening og Seilmaker Iversens tradisjonelle Nisseseilas trekker i år 39 båter og en smekkfull nissefest på lørdagskvelden. Det er meldt strålende sol og lite vind.

Verdensrekord av Hugo Boss

Alex Thomson and Andrew Cape deltar i Barcelona World Race. De har det siste døgnet kappet voldsomt inn på teten. Nå har de også satt verdensrekord.

Sun Fast 3200 Cup Vil du seile Sun Fast 3200 i TwoStar?

Sammen med SEILmagasinet, inviterer nå Heitmann Marin shorthandedseilere til «Sun Fast 3200 Cup». Heitmann Marin låner ut én Jeanneau Sun Fast 3200 til et lag under Watski Skagerrak TwoStar – Men de må gjøre seg fortjent til det.

ISAF Arve Sundheim gir seg i ISAF

Arve Sundheim (66), generalsekretær i ISAF, har bestemt seg for å slutte i den innflytelsesrike stillingen fra nyttår. Sundheim har hatt jobben siden 1995.

Fredrikstad Seilforening Seiler julen inn

Seiling har blitt helårsdrift på Andersenslippen utenfor Fredrikstad. Til helgen er det klart for Adventseilas Hankø rundt og populære Kællenkøpp. På land blir det grøt og rødsaft.

Sailrocket nærmer seg rekorden

Entusiastene bak Sailrocket prosjektet har som mål å sette fartsrekord for seilbåter. Etter mye motbør og tekniske vanskeligheter er nå rekorden innen rekkevidde

Mot seier for Nariida

Bare uhell kan nå hindre den norske 105 foteren Nariida line honours in den transatlantiske regattaen for maxibåter. Mye tyder på at Bergesen, Frostad & co også vinner på korrigert tid

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen