Søk i arkivet

Regatta

Høststormen Mulighet for å leve opp til ryktet

Den tradisjonsrike Høststormseilasen i regi av Trondhjems Seilforening kan leve opp til navnet sitt denne helgen. Det er meldt om vind opp til 30 knop ute i havgapet.

EM i Yngling Ynglingene tar nye grep

Siren Sundby, Alexandra Koefoed og Lise Birgitte Fredriksen har finslipt formen i Warnemunder denne uken. En vesentlig del av EM-forberedelsene har vært å visualisere en tenkt seilas hele veien fra start til mål.

VM i 5.5mR Nergaard i tet

Rollene er byttet om fra det italienske mesterskapet. Nå er det Kristian Nergaard og Harald Blom Bakke som leder verdensmesterskapet, mens Petter Fjeld og Peter Hauff ligger på andreplass.

Volvo Ocean Race 2008-09 Ericsson på plass

Aksel Magdahl og resten av Ericsson Racing Team kom vel frem til Lanzarote før helgen. Det var champagne seiling nesten hele veien fra Stockholm.

Velux 5 Oceans fortsetter

Arrangørene er fornøyd med pressedekningen fra 06/07 og satser på nytt solo-race i 2010

Schumann klar for tysk America's Cup team

Med Jochen Schumann har tyskerne fått er erfaren America´s Cup leder for laget.

Bra start i Weymouth for Stålstrøm

Jannicke Stålstrøm, Stian Tuv og Kristian Ruth er alle med i Sail for Gold regattaen i Weymouth som startet idag. Brettseileren Stålstrøm imponerte i åpningsseilasen.

Marazzis dag i VM

Den sveitsiske europamesteren i Star, Flavio Marazzi vant begge dagens seilaser i VM for 5,5 metere i San Remo, men det er fremdeles norsk i tet.

Seilas til finalen i DN Seilcup

Den første at i alt seks semifinaleheat i DN Seilcup ble avviklet på Bundefjorden igår, og det første laget som er klart for finaleseilaser er Seilas.

Whitbreadseilere feirer jubileum på «Nariida»

Det er iår ti år siden Knut Frostad seilte Whitbread Round the World Race i «Innovation Kværner». Jubileet markeres ombord på «Nariida» i Transtlantic Maxi Yacht Rolex Cup.

Volvo Ocean Race 2008-09 Russisk avslutning på VOR

Mandag ble det offentlig at Volvo Ocean Race kommer til å avsluttes i St. Petersburg i 2009. Det er første gang i regattaens 34-årige historie at den seiler innom Russland.

VM i handikappseiling Ujevne starter for Erikstad

Bjørnar Erikstad hadde ujevne starter og det bidro til at han ikke kom høyere enn 8. Plass i 2.4mR VM for funksjonshemmede i USA forrige uke.

Større seil Eget spilehull i genuaen

Elvström Sobstad har trukket genua design et steg videre i Swan 45 klassen. De har gitt rom for sprederne og dermed klart å trekke genuaen enda lengre akterover.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen