Søk i arkivet

Regatta

VM i Farr 40 København Skader ødela i København

Både Eivind Astrup og Wolfpack Racing Team fikk skrogskader under pre-worlds i København. Norwegian Steam endte som beste norske båt på en 21. plass. Barking Mad (USA) vant.

Dårlig generalprøve........

gir gjerne en god premiere. Derfor må det være mulig å håpe på bedre resultater for de norske Farr 40 seilerne i VM enn hva de fikk i oppvarmingen.

Norsk seiler får seile i Volvo Ocean Race

Den første norske seileren er tatt ut til Ericsson Racing Team i Volvo Ocean Race som starter neste høst

Biggas damer vant NM

Birger Jansen er kjent for å få frem gode kvinnelig snipeseilere. Han har levd trofast etter slagordet: If you find a good crew, marry her. I helgen fikk Biggas damer full uttelling. 

Vellykket Express-NM i Bergen

Norsk Mesterskap i Albin Express ble arrangert fra fredag 23/8 til søndag 26/8 i Hjeltefjorden utenfor Bergen. Forholdene var til tider glimrende, og arrangørklubben Ran Seilforening gjennomførte et svært så vellykket mesterskap. Vinnerbåten kom helt fra Vestfjordens Seilforening på Snarøya.

Watski TwoStar Kattegat Firedobling for tomannsregatta

Den norske tomannsfeberen har smittet danskene. Denne helgen er det Watski TwoStar Kattegat og i år er det fire ganger så mange deltakere på startlinjen.

...så kom vinden til NM

Fredag ettermiddag gikk startskuddet for Dame-NM i Snipe. Etter flere vindløse dager kom brisen som bestilt.

Askeroptimisten Høstens vakreste eventyr for jolleseilere

Det er klart for høstens vakreste eventyr for jolleseilere. Bortimot 170 båter stiller til start i Askeroptimisten i helgen. Det er den desidert største jolleregattaen i Oslofjorden utenom Norgescupen.

EM i Melges 24 Jahre ble beste norske

Da tåken endelig lettet i Neustadt på torsdag fikk Melges flåten en siste seilas. Terra Eiendomsmegling ble beste norske båt under EM med en sammenlagt 15. plass. Flavio Flavini vant tittelen.

Kretsmesterskap med innlagt fotokonkurranse

Kretsmesterskapet for kjølbåter i Troms ble arrangert ved idylliske Sommarøy sist helg. I tillegg til å kåre kretsmester ble det også kåret en fotomester.

Italierne best i Melges 24 - firedobbelt i EM

Den italienske America´s Cup rormannen Flavio Favini seiler riktignok på en sveitsisk båt, men bekrefter det italienske hegemoniet i klassen. Først på 5. plass kom en ikke-italiener.

Stor regattahelg for små båter

168 båter er påmeldt til Askeroptimisten lørdag og søndag. Samtidig arrangeres en rekke norgesmesterskap.

Öppet Varv Høstens første nyhetsslipp på Orust i Sverige

Er tålmodigheten slutt når det gjelder å vente på hva høsten har å by på av nye seilbåter, vel, da er øya Orust i Sverige stedet den kommende weekenden. I morgen åpner høstens første, flytende båtutstilling i morgen; Öppet Varv.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen