Søk i arkivet

Regatta

Seilmakeren Doublehanded Nå er det fullt

Etter gårsdagens artikkel om at det kun var ni plasser igjen i Seilmakeren Doublehanded ble det raskt fullt. Det er nå 100 påmeldte båter og ventelisten er etablert og teller allerede tre navn.

NORC og NORLYS samarbeider Ranking samler storbåt-seilerne

I 2008 kommer alle de beste storbåt-seilerne til å få sin egen ranking i Norge. Rankingregattaene er blitt fordelt mellom allerede eksisterende regattaer og på foreninger som har lang erfaring med å gjennomføre gode arrangementer. NORC og NORLYS, som samarbeider om rankingen, regner med i overkant av 40 båter i hver regatta.

America’s Cup Ellison fikk medhold

Golden Gate Yacht Club har fått medhold av den amerikanske domstolen, og dermed er den spanske utfordringen til America’s Cup ugyldig. Den offisielle utfordreren til det neste America’s Cup heter nå Larry Ellison.

Seilmakeren Doublehanded Kun få plasser igjen

Hvis du vil være med på Seilmakeren Doublehanded så er det ingen grunn til å sitte på hendene lenger. Det er nemlig bare ni ledige plasser igjen, og de blir garantert revet vekk i løpet av kort tid.  

Seiling på TV Sydney-Hobart på NRK

De som ikke fikk med seg Ola Strand Andersens Rolex Sydney Hobart eventyr tidligere i år har en ny mulighet tirsdag kveld. 

Transat Jacques Vabre De første Class 40ene i mål

Det ble den bredeste Class 40 sleden og favoritten som kom først i mål i Transat Jacques Vabre. Telecom Italia med den erfarne duoen Giovanni Soldini og Pietro d'Ali vant. 

Seiling på NRK TV i kveld

NRK 2 sender kl 21.00 program fra Sydney-Hobart Race.

Dom i favør av Ellison

Etter lang tids vurdering har domstolen i New York kommet frem til at den spanske utfordrerklubben ikke tilfredsstiller kravene for å være Challenger of Record for de 33. seilasene om America´s Cup.

Joyon ligger foran rekorden

Etter kun to og en halv dags seiling ligger Francis Joyon foran rekorden til Ellen MacArthur

60 foterne starter hjemreisen torsdag

Ikke før de var vel i mål i Salvador Bahia starter skipperne i Open 60 klassen forberedelsene for Ecover Back to Back, en soloseilas som også gjelder som kvalifisering til neste års Vendee Globe seilas.

Victory Challenge avventer voldgiftsdom

Svenske Victory Challenge opprettholder basen i Valencia, men noen utfrdring til America´s Cup kommer neppe fra den kanten før dommen i New York faller.

ISAF VM for America´s Cup klassen?

Arve Sundheim går av som generalsekretær i ISAF ved årsskiftet, men han fortsetter som konsulent for spesialprosjekter. Et av prosjektene han brenner for er et ISAF VM for America´s Cup klassen i 2009, bygget på ruinene av America´s Cup.

VM for 8 metere blir KNS jubileumsregatta på Hankø

KNS feirer i 2008 sitt 125 års jubileum. 8 meter VM blir jubileumsregattaen på Hankø med Kong Harald og 70 år gamle «Sira» i hovedrollene

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen