Søk i arkivet

Regatta

Rekorden kan slås 9 plasser igjen i Watski Skagerrak TwoStar 2008

Klokka 1525 – 2 timer og 25 minutter etter at påmeldingen åpnet – er det ni plasser igjen før det opprettes venteliste. Det betyr at rekorden på 3 timer og 4 minutter før det er fullbooket kan slås.

Watski Skagerrak TwoStar 120 påmeldt etter en time

Etter en time hadde det lyktes 120 lag å melde seg på til Watski Skagerrak TwoStar, og fortsatt renner det inn med påmeldinger. Påmeldingen har ikke gått uten videreverdigheter, fordi den store pågangen skapte atskillige problemer for SEILmagasinets webleverandør.

Watski Skagerrak TwoStar Påmeldingen er åpnet!

Kl 1300 åpnet påmeldingen til Watski Skagerrak TwoStar. 150 nasjonale plasser og 50 utenlandske plasser skal fylles. Regattaen går fra 18. til 22. juni med start fra Hankø.

Nye Europamestere etter apell Soling-mesterne slovenske – ikke tyske

Under EM i Soling i Arendal i sommer ble tyskerne Thomas Maschkiwitz, Christian Oehler og Christoph Wossala kåret til europamestere. Det varte helt til nå. Europamesterne er fra Slovenia og heter Bostjan Antoncic, Sergey Pichugin og Gennadi Stakh.

Den nye AC-båten offentlig

Det er stor forskjell på den nye og den gamle AC-båten, og det er liten tvil om at båtene kommer til å bli raskere og mer spektakulær.

a1 Challenge Interessert i rekordsetting?

Calle Hennix, initiativtakeren til trimaranen SeaCart30, søker etter en eventyrlysten seiler for Atlanterhavskryssing. Eneste du trenger er tid og lyst - og penger.

Regelen klar - konflikten løst?

Regelen for den nye 90 fots America´s Cup klassen ble kjent igår. Bak den står seks designere som representerer lagene som til nå har utfordret til seilasene i 2009. Blir Larry Ellison fornøyd nå?

Tvilsom disk i EM kostet Stargutta dyrt

Disken fra 13 plass i EM kostet laget mange plasser i sammedraget, sier Eivind Melleby og Petter Mørland Pedersen i sitt nyhetsbrev

Jorden rundt-regatta for amatører

– Dette kan alle være med på, sier Tore Taraldsvik, som er eneste nordmann av  400 deltakere i jorden rundt-seilasen Clipper Race.

Seilmakeren Doublehanded Knut Frostad påmeldt til Seilmakeren

Knut Frostad og Per Ottar Skaaret skal seile Seilmakeren Doublehanded neste år. Dermed er regattaens største båt en X-50, så langt. Skaaret kommer også med en oppfordring til Hovdan Skagen Race-seilere.

Volvo Ocean Race 2008-09 Ny navigatør til Ericsson

Den internasjonale Ericsson Racing Team båten har nå fått på plass navigatøren. Britiske Jules Salter skal fortelle Torben Grael hvor han skal kjøre for å komme raskest mulig gjennom den nye banen.

Klare for EM Ekte Zoom'er seiler på vinteren

Mens andre seilere er mest opptatt av pakke bort båtene sine forbereder 31 norske Zoom8 seilere seg til et utsatt EM i Køge Bugt i København denne helgen.

Seilsesongen ikke over

Mens andre er mest opptatt av pakke bort båtene sine, forbereder 31 norske Zoom8 seilere seg til et utsatt EM i Køge Bugt (København) denne helgen.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen