Søk i arkivet

Regatta

Vendee Globe Historisk soloseilas på trappene

Onsdag var det 20 år siden en av verdens mest ekstreme regattaer ble lansert. Neste år stiller minst 25 soloseilere til starten på Vendee Globe - non stopp jorden rundt med bare en seiler om bord. Det er rekordmange seilere og rekordmange nye båter.

Ex-innovation Kværner og djuice Whitbread-reunion over Atlanterhavet

Det blir mange gode historier på ripa på Morten Bergesens Nariida i november. Knut Frostad tar med seg alle de norske Whitbread-seilerne på Transatlantic Maxi Yacht Rolex Cup denne vinteren.

Nina Braaten vant Norgescupen for 11 metere

At jenter seiler bedre enn gutta er ingen nyhet, men det gjør ikke prestasjonen mindre for KNS damen som gjennom en hel sesong har vist sine mannlige konkurrenter hekken

Starbåtklubben i Norge Starbåtklubben frister med prøveseiling

Førstkommende lørdag arrangerer Starbåtklubben i Norge prøveseiling for alle interesserte. Eivind Melleby og Petter Mørland Pedersen stiller – dermed kan du få en Starbåt-introduksjon av LodeStar-teamet. Seilingen begynner klokka 12.

Prøv Starbåten!

Starbåtklubben ønsker å invitere alle seilinteresserte til å prøveseile en Starbåt.  Våre OL-håp Eivind Melleby og Petter Mørland-Pedersen vil vise deg hvordan lørdag 13.oktober fra kl 12.00 på Sollerudstranda, Lysaker

Høstseilasen Two Star 33 doublehandere i Stavanger

Imponerende 33 båter stilte til start i Høstseilasen Two Star i Stavanger søndag. Om bord i hver båt var det kun to seilere.

Master-VM i Laser Jon Anders Quamme nr. 7 i rekordstort mesterskap

Sandefjords Jon Anders Quamme klarte en ytterst hederlig 7. plass under LAser-VM for master-seilere. Hele 422 seilere deltok; det største antallet noensinne i klassens historie.

Uhell for Mini-favoritt

Snakk om uflaks. Slovenske Andraz Mihelin har klart å krasje to ganger i løpet av to starter i Mini Transat. Ingen av krasjene var hans skyld.  

Gode norske resultater i Stockholm

Zoom8 klassen dominerer i KSSS Olympic Regatta i Saltsjøbaden utenfor Stockholm denne helgen med hele 69 båter på startlinjen. Tiril Bue, Asker Seilforening ligger på en tredjeplass etter første dag.

Volvo Ocean Race 2008-09 Se hele VOR på nett

Volvo Ocean Race feiret at det er et år til start av neste regatta med å lansere sin helt egne webTV kanal. Her kan du nyte hele det siste racet rett på din skjerm, og neste race kommer også til å gå live på nettet.

Satser friskt Wathne blir Melges-mann i Norge

Jens Wathne har lenge vært en meget ivrig og engasjert Melges 24 seiler. Nå blir han også agent av Melges deler og forhandler av Devotti båter i Norge.

Velux 5 Oceans Seilerne sier nei

Open 60 klassen styrter fremover, men ikke alle får lov til å være med på festen. Nå har seilerne i klassen bestemt seg for å si nei til Velux 5 Oceans regattaen. Regattaen er ikke spennende eller kommersielt attraktiv nok.

Elvström Sobstad planlegger tidlig

Ikke før sesongen er over så er det på høy tid å planlegge neste års regattasesong. Elvström Sobstad har nå lagt planene for sin første treningshelg.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen