Søk i arkivet

Regatta

Ny giv i norsk 5,5 meter miljø

5,5 meteren har periodevis stått sterkt i norske seileres bevissthet. Fra den debuterte som OL klasse i 1952 har klassen alltid vært blant de gjeveste kjølbåtene. Etter en laber periode har igjen norske seilere begynt å snuse på nye båter.

X-35 slår rot på vestlandet

Klasseklubben for X-35 hadde sitt årsmøte i Stavanger tirsdag.  Det ble valgt nytt styre og vedtatt foreløpig regattaprogram for 2008 sesongen. 

Sikkerhetskurs NSF åpner opp for flere kurs

Neste år blir det fritt frem for alle til å søke om å bli godkjent av Norges Seilforbund for å arrangere sikkerhetskurs. Nå er det ikke lenger noen unntak fra sikkerhetsreglene og begge skipperne i for eksempel Watski Skagerrak TwoStar må ha sikkerhetskurs.

NORWEGIAN STEAM Eivind Astrup leter etter ny klasse

Etter seks år med Farr 40-satsning i NORWEGIAN STEAM, har Eivind Astrup nå solgt båten og tatt et steg tilbake fra veldig aktiv seiling på høyt nivå. Nå venter ferieseiling – og så jakter han på en ny klasse han kan konkurrere i.

Seilmakeren Doublehanded Påmeldingen har åpnet

Klokken 12.00 åpnet påmeldingen til Seilmakeren Doublehanded og det er mange gode grunner til å delta. Askøy Seilforening og Seilmaker Iversen har lagt listen enda et hakk høyere enn tidligere.

Seilmakeren Doublehanded Påmeldingen starter onsdag

Nå er det på tide å planlegge shorthanded sesongen 2008. Onsdag formiddag åpner påmeldingen for Seilmakeren Doublehanded her på SEILmagasinet.

Watski Skagerrak TwoStar Enighet om ny, tre-årig sponsoravtale

Fredrikstad Seilforening og Watski AS er blitt enige om en ny, tre-årig sponsorkontrakt som sikrer Norges ledende shorthanded-regatta en ny, spennende utvikling.

Slik Knut ser det Satser på Ericsson som vinner

Blant de seks båtene som i dag er klare for Volvo Ocean Race 2008-09 satser Knut Frostad på at det blir den internasjonale Ericsson laget. Men Puma og spanske movistar ligger rett bak.

Volvo Ocean Race Torben Grael blir skipper på Ericsson

– Brasilianske Torben Grael kommer til å bli skipper på den internasjonale båten til Ericsson Racing Team i Volvo Ocean Race. Det røpet Knut Frostad under et møte på Dronningen i går.

Trofeo Puerto Calero TEAM BERGEN i kongebåt på Lanzarote

Puerto Calero (SEILmagasinet): Imorgen starter Trofeo Puerto Calero på Lanzarote. På plass er Sverre Valeur i innleid TP52: FRAM XVI. Som han muligens har planer for i fremtiden.

Coville rekordklar

Thomas Coville som var hentet hit av klessponsoren Helly Hansen, fortalte et fulltallig publikum i KNS Klubblokaler igår kveld om forberedelsene til rekordforsøket jorden rundt og Knut Frostad spådde hvem som kom til å vinne det neste Volvo Ocean Race

Shorthanded-møte 24. oktober Uformelt rorbu-prat om shorthanded-seiling

Onsdag 24. oktober vil Rorbua på Aker Brygge i oslo være stedet for alle shorthanded-interesserte. – Da skal vi møtes til diskusjon om shorthanded-seiling og andre morsomme ting, sier Simen Løvgren, initiativtager til møtet.

Americas Cup Cayard fortsetter med spanjolene

Paul Cayard blir tungt engasjert også i det neste Americas Cup. Nå har den meritterte seileren blitt sportsdirektør for den spanske utfordreren til Americas Cup.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen