Søk i arkivet

Regatta

209 båter påmeldt til Hollænderseilasen

Den populære Hollænderseilasen går fra Son neste lørdag, 1. september. Enda er det plass til flere båter, men påmeldingsfristen er 24. august. Kjappfot, Hans Wangs Dufour 44 (bildet) skal forsøke å forsvare fjorårsseieren.

Røyken Hot Foot Jollemaraton Utfordrende vindforhold for 42 joller

– Endelig klarte vi å få seilt hele banen i Røyken Hot Foot Jollemaraton, sier en fornøyd Arild Heldal i Røyken Seilforening. 42 båter stilte til start i utfordrende vindforhold.

Prøve OL Peer kan ta sølv

Peer Moberg har pallen innen rekkevidde i Quindao etter han tok en 2. og en 10. plass. Ynglingen har muligheter til å komme seg opp på ensifret plassering i Prøve OL.

NM i Princess Tett og jevnt i ujevne forhold

Tette og jevne seilaser under delvis friske, men skiftende forhold – det må bli fasiten etter Princess-NM – der bare fire poeng skilte de fire første båtene.

EM i Melges 24 Flyt for Blow

Peder Nergaard og Blow-laget hadde best flyt av de norske Melges 24 seilerne i EM mandag. Det ble litt for mange tyvstarter for flere av de andre norske lagene.

VM i Formula Windsurfing Nybakt verdensmester tilbake i trening

Anders Løken, KNS, ble verdensmester i Formula Windsurfing i helgen og er allerede tilbake i trening - og som trener for unge seilere i KNS og Drøbak. Neste mål er å hjelpe andre brettseilere gjøre det godt i helgens samling i Tønsberg.

Kraftig opphenting av Ruth

Etter en tung start på prøve OL når nå alt så meget bedre for Laserseileren Kristian Ruth

Svensk klassiker Små båtenes tur i Tjörn Runt

Det var de små båtene som trakk det lengste strået i årets svenske klassiker Tjörn Runt. Regattaveteranen Kjell Norli, CB 365 Anne Marie, ble beste norske båt og deretter fulgte Wolfpack, Farr 40 med Grant Larsen ved roret.

Moss Raymarine Race Braksuksess i Moss

Moss Raymarine Race savnet flere nybegynnere, men de som var der fikk full uttelling med morsomme baneseilaser og full fest på kvelden. Regattaen får mye skryt fra deltakerne.

Askøy Rundt 2007 Våte og blide seilere

I helgen møttes rundt 120 båter til årets Askøy Rundt. Lørdagen ble gjennomført i strålende vær, men søndagens seilas ble heller våt for regattaens 700 deltagere.

Volvo Ocean Race 2008-09 Kostecki trekker seg fra Ericsson Racing Team

John Kostecki har bestemt seg for å trekke seg som skipper fra Ericsson Racing Team på grunn av familien. Det svenske prosjektet leter nå etter en ny skipper til den internasjonale båten.

Prøve OL Dårlige og gode dager i Kina

Peer Moberg gjør det best av de norske seilerne så langt under Prøve OL i Kina. Resten av de norske seilerne har vekslet på å ha gode og dårlige dager - de få dagene de faktisk har vind.

EM i Melges 24 Tung start i Neustadt

De norske Melges 24 seilerne i Melges 24 EM i Neustadt har hatt en tung start på mesterskapet. Peder Jahre på Terra Eindomsmegling er beste båt etter tre race. Italienske Flavio Flavini leder.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen