Søk i arkivet

Regatta

Watski Skagerrak TwoStar Enighet om ny, tre-årig sponsoravtale

Fredrikstad Seilforening og Watski AS er blitt enige om en ny, tre-årig sponsorkontrakt som sikrer Norges ledende shorthanded-regatta en ny, spennende utvikling.

Slik Knut ser det Satser på Ericsson som vinner

Blant de seks båtene som i dag er klare for Volvo Ocean Race 2008-09 satser Knut Frostad på at det blir den internasjonale Ericsson laget. Men Puma og spanske movistar ligger rett bak.

Volvo Ocean Race Torben Grael blir skipper på Ericsson

– Brasilianske Torben Grael kommer til å bli skipper på den internasjonale båten til Ericsson Racing Team i Volvo Ocean Race. Det røpet Knut Frostad under et møte på Dronningen i går.

Trofeo Puerto Calero TEAM BERGEN i kongebåt på Lanzarote

Puerto Calero (SEILmagasinet): Imorgen starter Trofeo Puerto Calero på Lanzarote. På plass er Sverre Valeur i innleid TP52: FRAM XVI. Som han muligens har planer for i fremtiden.

Coville rekordklar

Thomas Coville som var hentet hit av klessponsoren Helly Hansen, fortalte et fulltallig publikum i KNS Klubblokaler igår kveld om forberedelsene til rekordforsøket jorden rundt og Knut Frostad spådde hvem som kom til å vinne det neste Volvo Ocean Race

Shorthanded-møte 24. oktober Uformelt rorbu-prat om shorthanded-seiling

Onsdag 24. oktober vil Rorbua på Aker Brygge i oslo være stedet for alle shorthanded-interesserte. – Da skal vi møtes til diskusjon om shorthanded-seiling og andre morsomme ting, sier Simen Løvgren, initiativtager til møtet.

Americas Cup Cayard fortsetter med spanjolene

Paul Cayard blir tungt engasjert også i det neste Americas Cup. Nå har den meritterte seileren blitt sportsdirektør for den spanske utfordreren til Americas Cup.

Raske seilgutter på Dronningen Rekordforedrag i kveld

Mandag kveld kommer franske Thomas Coville til Dronningen for å fortelle om sitt forsøk på å slå solo jorden rundt rekorden til Ellen MacArthur. Knut Frostad skal gi oss det siste fra blant annet VOR.

Mini Transat 650 Sank etter krasj

En fransk mini-seiler måtte reddes med helikopter etter at han seilte på noe i vannet og båten sank. Nå må han kanskje være med på en militær operasjon.

Årets siste regatta i Oslofjorden ble en vindfattig affære

Det var lite vind i Holtekilen i helgen.  To seilaser ble gjennomført lørdag i alle klasser untatt Optimistjollene som fikk gjennomført én, men desverre var det ikke nok vind søndag til å få seilt.

Cayard gir navnet sitt til kontroversiell utfordrer

Paul Cayard har nå signert avtale med Desafio Spanol, den kontroversielle challenger of record for de 33 seilaser om America´s Cup

57 årig OL seiler fra USA

På sitt femte forsøk greide endelig John Dane III å kvalifisere seg til OL på det amerikanske seilerlaget. Han forsøkte seg første gang i 1968.

Kineserne kommer!

KIneserne er i ferd med å markere seg på det internasjonale seilsportskartet. Ikke bare med OL og deltakelse i America´s Cup, men nå også med sin egen China Cup for entype og IRC klassene

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen