Søk i arkivet

Regatta

EM i Star Gikk på en italiensk disk

Eivind Melleby og Petter Mørland Pedersen seilte inn til en 13. plass i torsdagens siste race, men ble diskvalifisert etter at en italiener mente at de slo for tett opp til merket.

Følg NM i IMS

15 båter er påmeldt i NM for IMS-båter, og seilasene følger du live hos oss.

Transat 6.50 Maksantall i MiniTransat

Det er en prestasjon bare det å komme til startlinjen i Transat 6.50 Charente-Maritime/Bahia. Nå har imidlertid regattakomiteen sluppet inn ytterligere noen soloseilere slik at det blir hele 89 21 fotere som starter på søndag.

EM i Star Konservativt gir resultater

Eivind Melleby og Petter Mørland Pedersen seiler konservativt i veldig vanskelige forhold på torsdag. Det reddet en 13. plass for de to Star-håpene.

Norges Seilcup Firmaet EMGS gikk til topps i Trondheim

Jubelen runget utover Trondheim da firmaet EMGS lot champagnespruten suse til værs etter endt finale i Adresseavisen Seilcup 2007 for å feire seieren over finalemotstander Statoil Tyrihans.

Studie av et mastebrekk

TP 52 flåten konkurrerer i Hyeres og i går mistet en av favorittene masten uten forvarsel. Se og studer fotoserien.

Ulykke til havs Dårlig kjølarbeid årsak til dødsulykke

En omfattende rapport etter den tragiske Max Fun dødulykken i februar i år har nå blitt kartlagt av britiske myndigheter. Dårlig kjølarbeid og påfølgende "optimering" av kjølen førte til havari og en dødsulykke,

VM i handikappseiling Erikstad og Stordahl med i kampen

De to norske båtene i handikap VM i USA har funnet flyten. Bjørnar Erikstad er imidlertid ikke helt fornøyd med enkeltresultatene etter to dager med seiling.

BT Team Ellen Ellen med ny satsning

Ellen MacArthur har nok en gang landet en stor sponsoravtale. Et mangeårig samarbeid med kommunikasjonsfirmaet BT har resultert i en meget omfattende avtale for i alt tre seilere.

EM i Star LodeStar fosser fremover

Eivind Melleby og Petter Mørland Pedersen har tatt et solid hopp oppover resultatlisten. De to norske Star seilerne ligger nå på 19. plass etter tre race i EM.

Seilerne har talt Forenkling og nyansering av LYS-systemet

Et flertall av seilerne ønsker en enklere tilnærming til LYS-systemet enn hva tilfellet er i dag. Dette går frem av en stor undersøkelse klasseklubben NORLYS, som administrerer systemet, har gjennomført. Gjør deg derfor klar for de nye begrepene; LYS Basic, LYS Standard og LYS Advanced.

EM i Star Litt mer LodeStar flyt

Eivind Melleby og Petter Mørland Pedersen fikk en tung start på Europamesterskapet i Star på Gardasjøen mandag. De seilte seg inn til en skuffende 46. plass, men tirsdag morgen stemte det langt bedre. Men det er fortsatt litt igjen. Rundt 15 master knakk i første race tirsdag.

11-Meterklassen Med 6 nye båter i sikte

Det har lenge vært snakket om nyproduksjon av 11-Metere. Under NM i Tønsberg i helgen stilte 23 båter på linjen, men ifølge Iver Waalen ser det ut til at seks nye båter er på trappene. Se Waalen på SEILtv!

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen