Søk i arkivet

Regatta

Nok er nok

Patrizio Bertelli, sjefen for Pradas satsning i America´s Cup har tatt sin beslutning. 10 år med America´s Cup er nok

Europamesterskapet til Tyskland

Fem flotte seildager i farvannet utenfor Tromøya ble avsluttet igår ned kåringen av en verdig Europamester i Soling. De norske lyktes ikke helt på hjemmebane.

Vanskelig for Zoom 8 seilerne i høyden

Flere av gårsdagens seilaser måtte avblåses på grunn av for lite vind. De norske seilerne hevder seg godt i toppen og ligger an til medaljer både i jente- og gutteklassen

Kongens båt vant

5,5-meteren "Bingo 2" vant  Convoy cup-seilasen for meterbåter.

To Norske sølvmedaljer i Zoom8 VM

Etter dagens VM avslutning kunne Norge reise hjem med to sølvmedaljer. Ingrid K. Nordaas fra Hjellestad og Jon Alexander Hvam fra Oppegård er verdens nest beste Zoom 8 seilere.

Fram XVI endte bakerst i feltet

Konkurransen i TP52 klassen er ikke blitt mindre hard siden ifjor, mens Kong Harald og mannskapet har brukt mindre tid i båten. Dermed endte Copa del Rey med nedtur for nordmennene.

Simrad OneStar Strålende utsikter for soloseilerne

Fredrikstad (SEILmagasinet) • Kanalen utenfor Kranbanen på Kråkerøy midt i Fredrikstad sentrum er i ferd med å fylles av seilbåter med vaiende Simrad-flagg i riggen. 31 OneStar-seilere inntar nå arenaen og innsjekkingen og utdeling av trackingbokser er i full sving.

VM i Zoom8 Skiftende innsjøforhold

Andre dag av VM i Zoom8 ble en utfordring for både seilere og arrangør. Et kraftig torden og regnvær satt et stopper for serien etter en regatta. Jon Alexander Hvam ble sendt nedover listen.

Simrad OneStar Ingen stormvind i vente

Det kan være flaks, og det kan være uflaks. Tatt i betraktning av at det har blåst ganske mye i hele sommer, så er det mange soloseilere som har fryktet like harde vindforhold under Simrad OneStar. Det skjer neppe. Det er større fare for lite vind.

SEILmagasinet Shorthanded Ranking Seiler om 1890 rankingpoeng i Simrad OneStar

Simrad OneStar er den største og tøffeste shorthanded-utfordringen i Norge, og  av den grunn er den også den regattaen som gir flest ranking-poeng. I løpet av de nærmeste dagene kan kampen om å bli Årets Shorthanded-seiler være avgjort.

SEILtv Havseiler-klassiker på SEILtv

SEILtv publiserer i dag en gammel havseiler-klassiker; filmen «Fram mot Frankrike» som ble lagd i etterkant av Halvtonn-VM på Hankø i 1983, der daværende kronprins Harald ble nr. 4 med båten FRAM VIII.

VM i Optimist Harald Fæste den beste siden Siren Sundby

13 år gamle Harald Fæste fra Drøbaksund Seilforening oppnådde den beste plassering i Optimistjolle-VM siden Siren Sundby herjet i klassen på 1990-tallet. 19. plass i konkurranse med 250 seilere står det respekt av.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen