Søk i arkivet

Regatta

Havarier ødela for Ruth i Weymouth

Laserseileren Kristian Ruth vill ha vært helt i toppen av feltet om ikke to ergerlige havarier hadde ødelagt.

Norske seilere på sølv- og bronseplass i VM

Den siste dagens seilaser under VM for 5,5 meter i San Remo ble avlyst på grunn av vindstille. Dermed ble resultatene fra torsdag stående.

Fantomseiling av Ruth

Etter å ha seilt sin beste regatta noengang er Kristian Ruth klar for medaljefinalen imorgen i Sail for Gold regattaen i Weymouth.

VM i 5.5mR Fire nordmenn på pallen

Siste dag i 5.5mR VM ble avlyst på grunn av lite vind. Dermed ble det fire nordmenn på pallen. Kristian Nergaard og Harald Blom Bakke tok sølv, mens Petter Fjeld og Peter Hauff tok bronsen.

Norske seilere i kamp om sølvet

Sveitseren Flavio Marazzi var suveren på mesterskapets tredje dag, men de norske seilerne ser ut til å ha godt grep om de øvrige medaljene i VM for 5,5 metere.

Johanson til Ericsson

OL mesteren i 49er fra 2000, finske Thomas Johanson er den neste til å slå følge med Anders Lewander og Aksel Magdahl i Ericssons Volvo Ocean Race prosjekt

Solo med stopp over Velux fortsetter i 2010-11

Det er kanskje ingen som skulle trodd dette, og det er kanskje heller ikke så mange som bryr seg, men den danske vindusprodusenten Velux har bestemt seg for å fortsette som tittelsponsor for jorden rundt solo med stop over.

Miljøvennlig rekord Grønn rekordmaskin

Båten er riktignok rød, men Francis Joyon satser på å sette grønn rekord non stopp jorden rundt. Han kommer ikke til å ha motor, generator eller noen form for forurensende forbrenningsmotor om bord på sin nye båt.

Høststormen Mulighet for å leve opp til ryktet

Den tradisjonsrike Høststormseilasen i regi av Trondhjems Seilforening kan leve opp til navnet sitt denne helgen. Det er meldt om vind opp til 30 knop ute i havgapet.

EM i Yngling Ynglingene tar nye grep

Siren Sundby, Alexandra Koefoed og Lise Birgitte Fredriksen har finslipt formen i Warnemunder denne uken. En vesentlig del av EM-forberedelsene har vært å visualisere en tenkt seilas hele veien fra start til mål.

VM i 5.5mR Nergaard i tet

Rollene er byttet om fra det italienske mesterskapet. Nå er det Kristian Nergaard og Harald Blom Bakke som leder verdensmesterskapet, mens Petter Fjeld og Peter Hauff ligger på andreplass.

Volvo Ocean Race 2008-09 Ericsson på plass

Aksel Magdahl og resten av Ericsson Racing Team kom vel frem til Lanzarote før helgen. Det var champagne seiling nesten hele veien fra Stockholm.

Velux 5 Oceans fortsetter

Arrangørene er fornøyd med pressedekningen fra 06/07 og satser på nytt solo-race i 2010

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen