Søk i arkivet

Regatta

Americas Cup Coutts er tilbake

Larry Ellison og hans BMW Oracle Racing team har sikret seg Russell Coutts som sjef og skipper for deres neste Americas Cup satsning. Konfliktene med hans tildigere sjef, Ernesto Bertarelli, står i kø for Coutts.

Team Pegasus skal coache Norge i EM

Melgesklubbens styret har fått til en god avtale med Brian Hutchinson, en av nøkkelspillerene i Team Pegasus, til å komme over til EM for å gi de Norske båtene ekslusiv coaching.

Coutts signert med Ellison

Det har lenge vært ventet at Russell Coutts ville ta over Chris Dicksons rolle i BMW Oracle teamet. Nå er det offisielt.

Kollisjon og mastbrekk

Dramatikk under 100 års jubileet for R regelen da en fransk 8-meter kolliderte med en 6-meter

Heia Grimstad!

Grimstadjenta Kristine Strandenes vant i går nordisk mesterskap for juniorer i e-jolle. Kristine har seilt et utrolig jevnt mesterskap, med to fjerde plasser som dårligste plasseringer.

Mollatt leder VM for E-joller

Etter dagens tre seilaser, den 7. 8. og 9. holder ToppSeil utøveren Mathias Mollatt stadog teten i VM for E-joller etter at han vant den første

Alt klart for VM i IMS

Seilere fra seks nasjoner kommer til å være på startlinjen på Hankø når VM i IMS starter den 11. august. Så langt er 30 båter påmeldt og det ventes fortsatt flere innen fristen for påmelding går ut 1. august.

Zoom 8 seilerne hevdet seg

De norske Zoom 8 deltakerne hevdet seg i Nordic Youth Sailing Championship 2007 i Århus denne helgen og i begynnelsen av uken. En tredje og en andre ble fasiten. Ikke helt det samme i Optimist.

New York-Lizzards Point Ny transatlantisk rekord

Franske Franck Cammas klarte å slå den transatlantiske rekorden til Bruno Peyron. I natt gikk han i mål litt over fire timer raskere enn sin landsmann.

Americas Cup Valencia en gang til

De massive protestene og klagene som har kommet fra både seilere og medier mot Valencia som arena for Americas Cup har ikke blitt hørt. Nå ser det ut til at den spanske byen blir vert for også det neste AC.

Tredobbelt norsk i Tall Ships Race

De tre norske skoleskipene, Statsraad Lehmkuhl, Christian Radich og Sørlandet tok de tre første plassene i klassen og uansett klasse på korrigert tid på Tall Ships Race etappe fra Aarhus til Kotka i Finland.

Ellison vil seile America's Cup i 90 fots katamaraner

I Kjølvannet av bråket rundt de neste America's Cup seilasene er det idag kommet frem at Larry Ellisons Golden Gate Yacht Club har krevd at den neste regattaen skal skje uten andre utfordrere og i 90 fots katamaraner. Han vil også at seilasen skal gå 4. juli.

To medaljer, to femteplasser og topp laginnsats i NoM

Siste dag i JNoM for Zoom8 ga vind, regn, to seilaser og solid norsk innsats. Det norske Zoom8 laget (27 seilere) har gjort en flott innsats på banen og på land som gode ambassadører for norsk seilsport.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen