Søk i arkivet

Regatta

Argentina opp i teten

Gustavo Warburg ARG har tatt teten med en seilas igjen å seile. Perfekte forhold i Arendal på EMs nest siste dag. Mesterskapet avgjøres imorgen.

En gjennomført seilas i VM for Zoom 8

Andre dag av VM i Zoom8 ble en utfordring for seilere og arrangør. Med nordavind ble starten lagt midt på Achensee. Jentene kom først av gårde, men etter første lensemerke forsvant vinden og seilasen ble annullert, dessverre med NOR 106 i tet. I neste forsøk lyktes det å få begge klasser i mål.

VM i Optimist Harald Fæste viser fortsatt solid seiling

De norske deltagerne i Optimistjolle-VM hadde sin beste dag til nå på tirsdag, og Harald Fæste er fortsatt best av de norske med 31. plass sammenlagt. Mesterskapet foregår under friske forhold.

EM Soling Arendal 2007 Lite vind, store bølger og mye strøm

Soling-seilerne i Arendal fortsatte EM i går med lite vind. Dét kombinert med strøm på 2,5 knop ga vanskelige forhold. Best av de norske seilerne så langt er Preben Asbjørnrød & Co på en 8. plass sammenlagt.

Røyken Hot Foot Jollemaraton Jollepåmeldingen åpnet i dag!

Lørdag 18. august er det klart for den tredje utgaven av Røyken Hot Foot Jollemaraton. Regattaen seiles etter Røyken Jolle-LYS (RJL) og alle jolleseilere kan delta – enten de seiler en ny eller gammel jolle. Påmeldingen åpnet i dag.

Archipelago Raid Class 40 laget klatrer

Rune Aasberg og Tom Thoresen klatrer sakte men sikkert oppover resultatlisten i Archipelago Raid. Tirsdag var det langt mer action i feltet enn mange ønsket. En båt holdt på å synke, mens en annen mistet masten.

Copa del Rey Dårlig dag for Fram

Fram XVI hadde ikke den beste åpningen i Copa del Rey på tirsdag. De havnet bakerst i feltet i begge seilasene. Challenge of Norway med Bjørn Erik Bjørnsen er også på plass og på en 10. plass i X-35 feltet.

Simrad OneStar Jokerman størst igjen

Per Ottar Skaaret er halvveis i form, men godt utstyrt for Simrad OneStar som starter til lørdag. Nok en gang er han største båt i flåten. Denne gangen regner han imidlertid ikke med å få seile alene.

40 båter til VM i IMS

Per idag er 40 båter fra 6 nasjoner påmeldt VM i IMS klassene som starter fra Hankø mandag 13. august. Mange norske lag kan være med i kampen om topplasseringene.

Endelig løsnet det for Usterud

Den gamle solingeksperten Dag Usterud har hatt en elending start på EM. Idag løsnet det endelig for ham, men det kunne gått helt galt i dagens andre seilas.

Flerskrog i Marstrandregattaen Et gull fra full rekke

Rolf Nilsen og Frode Nerland, Molde Seilforening er bare et gull fra å ha full rekke i SM i Tornado klassen. I helgen sikret de seg sølv, mens Alf Terje Andersen og Dag Henning Edvardsen sikret seg bronse i Nordisk Mesterskap i Hobie 16.

VM i Zoom8 Høydetrening for Zoom8

Hele 29 norske Zoom8 seilere er påmeldt til VM i Østerrike. Regattaen foregår 950 meter over havet og gir seilerne helt nye utfordringer.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen