Søk i arkivet

Regatta

...så kom vinden til NM

Fredag ettermiddag gikk startskuddet for Dame-NM i Snipe. Etter flere vindløse dager kom brisen som bestilt.

Askeroptimisten Høstens vakreste eventyr for jolleseilere

Det er klart for høstens vakreste eventyr for jolleseilere. Bortimot 170 båter stiller til start i Askeroptimisten i helgen. Det er den desidert største jolleregattaen i Oslofjorden utenom Norgescupen.

EM i Melges 24 Jahre ble beste norske

Da tåken endelig lettet i Neustadt på torsdag fikk Melges flåten en siste seilas. Terra Eiendomsmegling ble beste norske båt under EM med en sammenlagt 15. plass. Flavio Flavini vant tittelen.

Kretsmesterskap med innlagt fotokonkurranse

Kretsmesterskapet for kjølbåter i Troms ble arrangert ved idylliske Sommarøy sist helg. I tillegg til å kåre kretsmester ble det også kåret en fotomester.

Italierne best i Melges 24 - firedobbelt i EM

Den italienske America´s Cup rormannen Flavio Favini seiler riktignok på en sveitsisk båt, men bekrefter det italienske hegemoniet i klassen. Først på 5. plass kom en ikke-italiener.

Stor regattahelg for små båter

168 båter er påmeldt til Askeroptimisten lørdag og søndag. Samtidig arrangeres en rekke norgesmesterskap.

Öppet Varv Høstens første nyhetsslipp på Orust i Sverige

Er tålmodigheten slutt når det gjelder å vente på hva høsten har å by på av nye seilbåter, vel, da er øya Orust i Sverige stedet den kommende weekenden. I morgen åpner høstens første, flytende båtutstilling i morgen; Öppet Varv.

Prøve OL i Kina Opptur for ynglingene

Siren Sundby, Lise Birgitte Fredriksen og Alexandra Koefoed avsluttet Prøve OL med en aldri så liten opptur. De seilte seg inn til en 4. plass i den siste medaljeseilasen i Kina.

Volvo-race i Ishavsbyen

Tirsdagsseilasene i Tromsø inngår i «Volvo Tromsø Race», hvorav ti av totalt 17 regattaer teller i sammendraget.

Finaleseilas ga selvtillit for Ynglingjentene

En fin finale gjorde at Ynglingjentene Siren Sundby, Lise Birgitte Fredriksen og Alexandra Koefoed rykket flere plasser opp på resultatlisten. Det gir økt selvtillit for den videre satsningen.

EM i Melges 24 Fra storm til stille

Blow og de andre båtene i EM for Melges 24 i Neustadt kjedet seg hardt onsdag. Tirsdag blåste det småkatter. Onsdag var det vindstille og tett tåke.

Hollænderseilasen Flere kvinner etterlyses

Påmeldingsfristen for Hollænderseilasen løper ut fredag 24. august, og nå etterlyser arrangøren KNS flere kvinner til den rene jenteklassen.

Bronse til Moberg i prøve-OL

Ett år før OL i Beijing er Peer Moberg der han var for 11 år siden; på bronseplass. Han tok en annenplass i finalen i Finnjolle, og endte på 3. plass sammenlagt i prøve-OL. – Forholdene passer meg bra, sier Moberg, som er optimist med tanke på neste års mesterskap.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen