Søk i arkivet

Regatta

EM i Yngling Ødelagt-dag for jentene

Jentene krasjet i det første løpet torsdag og i det andre røyk toppvantet slik at de måtte gi seg. Fredag er det medaljeseilaser og hvis de skal komme seg på pallen må uhell snus til magisk flaks.

Over dammen etter varme 14 norske ARC seilere

Det er to måneder til starten av det som for mange er et av de store seileventyrene for norske seilere. Atlantic Rally for Cruisers har i år hele 14 norske båter på startlinjen til den store atlanterhavskrysningen.

Ute av medaljekampen

Ynglingjentene hadde ingen god dag i går og er definitivt ute av medaljekampen. Realistisk sett er 5. plass det best oppnåelige for jentene etter dagens medaljefinale.

Rekorddeltakelse i ARC 2007

Med 240 båter fra 24 nasjoner har den populære ARC (Atlantic Rally for Cruisers) større oppslutning enn noensinne. Mange av båtene i regattaen er norske

Fornøyde med 7. plassen

Medaljefinalen i EM for Ynglinger ble avlyst idag på grunn av kraftig vind. Dermed beholdt Siren Sundby, Lise Birgitte Fredriksen og Alexandra Koefoed 7. plassen. - Det er vi fornøyde med, sier Siren.

Jeanneau Sun Fast 3200 Ny Jeanneau med stort Norges-potensiale

Jeanneau Sun Fast 3200 er en interessant og spennende nyhet fra det franske verftet. Båten ble lansert under båtmessen i La Rochelle og vi fikk oppleve en leken båt som bør ha et stor potensiale i shorthanded-Norge. Se båten på SEILtv!

Kommunal seilstøtte Oslo kommune støtter opp om Drake-EM

I Oslo Byråds forslag til budsjett for 2008 finner man en hyggelig post for Drake-seilerne. 750 000 kroner er foreslått til europamesterskapet i klassen neste år.

Draker i medvind

På Oslo Kommunes budsjetter for 2008 er det satt av en større post for Europamesterskapet i Drakeklassen som KNS skal arrangere i Oslofjorden i første uke av august.

Mot spennende i finale i DN Seilcup

Etter innledende runder, kvart- og semifinaler er det endelig klart for finaleseilaser førstkommende lørdag. Seks lag fra Oslo og ett hver fra Bergen og Stavanger stiller.

ISAF Rolex World Sailor De nominerte er...

Det er kanskje ingen overraskelse, men det er ingen nordmenn blant de nominerte for årets ISAF Rolex World Sailor of the Year Awards 2007. Her er de nominerte.

TP52 VM Kongen knakk roret

Det var ikke spesielt merkelig at det gikk dårlig for kong Harald og hans Fram under tirsdagens siste TP52-seilas på Sardinia. Under en kraftig broach knakk Fram XVI roret. Nå håper det norske laget på å få på plass et nytt ror innen fredagens seilas.

EM i Yngling Håper på topp fem

Siren Sundby, Alexandra Koefoed og Lise Birgitte Fredriksen smalt til med en tredjeplass tirsdag, men den påfølgende seilasen ble ikke like god. Nå satser jentene på å komme seg blant de fem beste.

Om bord i Akilaria Class 40 Serieprodusert Class 40

Class 40-klassen er i stor vekst i Frankrike og Akilaria Class 40 er en av båttypene i klassen. Verftet produserer 12 båter i året og under årets Transat Jacques Vabre, som starter i november, stiller ti båter til start. Vi tok en titt under båtmessen i La Rochelle.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen