Søk i arkivet

Regatta

VM i Formula Windsurfing Nybakt verdensmester tilbake i trening

Anders Løken, KNS, ble verdensmester i Formula Windsurfing i helgen og er allerede tilbake i trening - og som trener for unge seilere i KNS og Drøbak. Neste mål er å hjelpe andre brettseilere gjøre det godt i helgens samling i Tønsberg.

Kraftig opphenting av Ruth

Etter en tung start på prøve OL når nå alt så meget bedre for Laserseileren Kristian Ruth

Svensk klassiker Små båtenes tur i Tjörn Runt

Det var de små båtene som trakk det lengste strået i årets svenske klassiker Tjörn Runt. Regattaveteranen Kjell Norli, CB 365 Anne Marie, ble beste norske båt og deretter fulgte Wolfpack, Farr 40 med Grant Larsen ved roret.

Moss Raymarine Race Braksuksess i Moss

Moss Raymarine Race savnet flere nybegynnere, men de som var der fikk full uttelling med morsomme baneseilaser og full fest på kvelden. Regattaen får mye skryt fra deltakerne.

Askøy Rundt 2007 Våte og blide seilere

I helgen møttes rundt 120 båter til årets Askøy Rundt. Lørdagen ble gjennomført i strålende vær, men søndagens seilas ble heller våt for regattaens 700 deltagere.

Volvo Ocean Race 2008-09 Kostecki trekker seg fra Ericsson Racing Team

John Kostecki har bestemt seg for å trekke seg som skipper fra Ericsson Racing Team på grunn av familien. Det svenske prosjektet leter nå etter en ny skipper til den internasjonale båten.

Prøve OL Dårlige og gode dager i Kina

Peer Moberg gjør det best av de norske seilerne så langt under Prøve OL i Kina. Resten av de norske seilerne har vekslet på å ha gode og dårlige dager - de få dagene de faktisk har vind.

EM i Melges 24 Tung start i Neustadt

De norske Melges 24 seilerne i Melges 24 EM i Neustadt har hatt en tung start på mesterskapet. Peder Jahre på Terra Eindomsmegling er beste båt etter tre race. Italienske Flavio Flavini leder.

Jolletrenerne tok NM gullet i Andunge

Etter å ha ledet med ett poeng etter fredagens tre seilaser, vant fjorårsmestrene tre av de fire seilasene lørdag og vant mesterskapet en halv Oslofjord foran konkurrentene, skriver Asker Seilforening på sin hjemmeside.

Erikstad vant Aker Brygge Integrert Cup

Aker Brygge Integrert Cup 2007 ble avviklet fra Herbern Marina på Aker Brygge i weekenden. Seilasene foregikk – som vanlig – i 2,4mR på Oslobanen på Oslo indre havn i regi av Christiania Seilforening.

Kostecki trekker seg fra Volvo Ocean Race

John Kostecki, som vant Volvo Ocean Race i 2001/02 med llbruck Challenge er kommet til at prosjektet er for tidkrevende til at han kan gå en ny runde.

Norsk sølv og bronse i svensk snipemesterskap

Tre norske snipelag deltok i det åpne svenske mesterskapet i helgen. To av dem tok medalje.

27,8 knop i Fastnet race

Her kan du se film fra vinneren av den berømte regattaen i forrige uke.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen