Søk i arkivet

Regatta

Prøve OL Dårlige og gode dager i Kina

Peer Moberg gjør det best av de norske seilerne så langt under Prøve OL i Kina. Resten av de norske seilerne har vekslet på å ha gode og dårlige dager - de få dagene de faktisk har vind.

EM i Melges 24 Tung start i Neustadt

De norske Melges 24 seilerne i Melges 24 EM i Neustadt har hatt en tung start på mesterskapet. Peder Jahre på Terra Eindomsmegling er beste båt etter tre race. Italienske Flavio Flavini leder.

Jolletrenerne tok NM gullet i Andunge

Etter å ha ledet med ett poeng etter fredagens tre seilaser, vant fjorårsmestrene tre av de fire seilasene lørdag og vant mesterskapet en halv Oslofjord foran konkurrentene, skriver Asker Seilforening på sin hjemmeside.

Erikstad vant Aker Brygge Integrert Cup

Aker Brygge Integrert Cup 2007 ble avviklet fra Herbern Marina på Aker Brygge i weekenden. Seilasene foregikk – som vanlig – i 2,4mR på Oslobanen på Oslo indre havn i regi av Christiania Seilforening.

Kostecki trekker seg fra Volvo Ocean Race

John Kostecki, som vant Volvo Ocean Race i 2001/02 med llbruck Challenge er kommet til at prosjektet er for tidkrevende til at han kan gå en ny runde.

Norsk sølv og bronse i svensk snipemesterskap

Tre norske snipelag deltok i det åpne svenske mesterskapet i helgen. To av dem tok medalje.

27,8 knop i Fastnet race

Her kan du se film fra vinneren av den berømte regattaen i forrige uke.

Moberg på bronseplass

Da Finnjollene etter dagens ene seilas kunne stryke dårligste plassering rykket Peer Moberg opp til bronseplass. Eller er det lite å glede seg over fra de norske seilerne.

VM i IMS Tyskerne dominerte i VM

Det ble tysk verdensmester i både den lille og den store klassen på Hankø. Ingen kunne i realiteten true Beluga Sailing Team med Christian Plump og de startet feiringen allerede fredag. Team Bergen ble beste norske båt.  

Jahre & Co 10 etter første dag i Melges EM

Etter avlysning på grunn av vindstille kom mesterskapet igang andre dag med to seilaser. Peder Jahres båt var best av de norske

Feiende flott avslutning på Hankø

VM i IMS klassene ble avsluttet på Hankø idag med en flott seilas i maksvær og 6-8 m/sek, men uten norske medaljevinnere

Norsk brettverdensmester

VM i Formula Brettseiling ble avsluttet i Tallinn idag med norsk mester

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen