Søk i arkivet

Regatta

Americas Cup Alinghi en match fra seier

Søndag 1. juli kan det 32. Americas Cup være avgjort. Lørdag ettermiddag seilte Alinghi inn til nok en overbevisende seier og stillingen er nå 4-2 i favør av tittelforsvareren.

Stor-NM 2007 Vinden kom – til slutt

Horten (SEILmagasinet): Dag to av Stor-NM i Horten begynte forsiktig. Så forsktig at det var vanskelig for banemannskapene å sette i gang seilaser. Men det skulle endre seg. Stor-NMs jevneste prestasjon er det Stian Tuv fra Nesodden Seilforening som står for; 7 spikere av 7 mulige.

Gotland Runt Ny suksess for svensk klassiker

Eurocard Gotland Runt har truffet med sin satsning på LYS og IMS. De har fått betydelig flere båter til startlinjen til den svenske klassikeren. Starten for Eurocard Gotland Runt går søndag.

Americas Cup Alinghi tilbake i ledelsen

Emirates Team New Zealand tapte fredagens match i Valencia på dårlig boathandling og tekniske problemer. Spinnakeren revnet på første lens. Alinghi er tilbake i ledelsen.

Trenger kun en seier

Etter dagens seilas trenger Alinghi bare en seier som å sikre seg America´s Cup, men igjen var det en feilmanøver hos New Zealanederne som reddet dagen for Bertarellis gutter

Favorittseier i Snipe NM

Forhåndsfavoritten Jostein Grødum som sammen med sin bror Asbjørn fra Åsgårdstrand Seilforening imponerte stort i Risør denne helgen. Brødrene vant med klar margin over det 52 båters store feltet

Hankø Race Week Drake til bunns på Hankø

En styrbord-babord situasjon gikk helt galt i tunge Hankø forhold på fredag. Resulatet ble at en Drake gikk til bunns i løpet av kort tid. Ingen personer ble skadet i krasjen.  

Americas Cup Alinghi protesten forkastet

Emirates Team New Zealands protest mot Alinghi ble torsdag forkastet. Dermed er stillingen mellom de to fortsatt 2-2 på banen. Fredag ettermiddag møtes de igjen.

Klar for Cascais

Kristian Ruth er en av de norske seilerne som deltar når ISAF VM i Cascais starter til uken. Han har trent godt og er klar for regattaen.

80 åring imponerer på Hankø

80 år gamle Jan Erik Dyvi som deltok på det norske OL laget i 1952 holder kruttet tørt. Igår tok han tre strake i Drakeklassen på Hankø

Tre strake til Erikstad i NM starten

Stor NM startet i Horten igår med god seiling av favorittene. Årets Seiler i Norge for 2006, Bjørnar Erikstad tok ikke uventet tre strake seire i 2.4 meter klassen, men han var ikke alene om å vinne alle seilasene på mesterskapets første dag.

Film av verdens råeste seilbåt

”Lepoard 3” satt ny enskrogsrekord under ”Round Island Race”. Se film fra regattaen og kampen mot katamaranene. 

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen