Søk i arkivet

Regatta

VM i seiling med kvoteplasser i OL som mål

Ti norske båter stiller til start i årets VM i seiling som begynner tirsdag i Cascais i Portugal.  – Vi har et godt håp om å kapre seks kvoteplasser til OL, sier sportssjef Espen Guttormsen.

Hankø Race Week Premiedryss på Hankø

Årets Hankø Race Week bød seilerne på hele spekteret av vindforhold. Søndag ble en stille affære på grunn av veldig lite vind. Resultatlistene ble derfor uforandret i forhold til lørdagen.

Americas Cup Spenningen utsatt i to døgn

Det ble ingen match mellom Alinghi og Emirates Team New Zealand på søndag på grunn av mangel på vind. Neste match er tirsdag. Det gir begge lagene litt ekstra tid til å trene - og bygge opp litt mer nerver.  

Norsk verdensmester i Etchell-klassen

Londonbaserte Oscar Strugstad vant igår VM i Etchell-klassen i en båt han eier sammen med skipperen Andy Beadsworth

Foran spennende avslutning på Hankø

Årets Hankø Race Week har vært avviklet under vekslende forhold i sol og regn og i alt fra laber bris til kuling. Foran avslutningen søndag er det jevnt i mange klasser.

Tuv og Gjerpen suverene i OL klassene

Stor NM avsluttes idag med medaljefinaler, men i flere klasser har de beste allerede skilt seg klart ut. Foruten Laserseilerne Stian Tuv og Helene Gjerpen har E-jolleseileren Jonathan Schjøtt Staubo imponert i Horten

Verdensmesteren i Melges 24 til Hankø

Når Farr 40 flåten starter sitt nordiske mesterskap 5. juli, er Melges 24 mesteren Dave Ullman taktiker på den finske båten «Siragusawa»

Daltons fødselsdagsgave

Grant Dalton fyller femti idag. Kun en gave gjelder for den hardt pressede Team New Zealand sjefen.

Melges 32 til Bergen?

Den kjente Bergensseileren Carl Janson har solgt sin Botin Carkeek 46 til Tromsø. Nå vurderer han å gå over til Melges 32

America´s Cup seilasen avlyst - neste seilas tirsdag

Det ble ingen avgjørelse i America´s Cup idag. Lite vind gjorde at seilerne måtte returnere til Valencia med uforrettet sak.

Arendal Seilforening inviterer til sommerregatta

Arendal seilforening gjenopptar en lang og fin tradisjon og inviterer til sommerregatta. I år blir arrangementet ekstra spesielt fordi det faller sammen med Kongefamiliens besøk i Arendal i forbindelse med Dronningens 70 års dag.

Avlyst på Hankø idag

Det ble lite seiling på Hankø idag. Derfor blir resultatlistene fra igår stående

Jotun StorNM : Mye venting og lite seiling i avslutningen

Kun en medaljeseilas ble avvklet på mesterskapets siste dag

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen