Søk i arkivet

Regatta

Trenger kun en seier

Etter dagens seilas trenger Alinghi bare en seier som å sikre seg America´s Cup, men igjen var det en feilmanøver hos New Zealanederne som reddet dagen for Bertarellis gutter

Favorittseier i Snipe NM

Forhåndsfavoritten Jostein Grødum som sammen med sin bror Asbjørn fra Åsgårdstrand Seilforening imponerte stort i Risør denne helgen. Brødrene vant med klar margin over det 52 båters store feltet

Hankø Race Week Drake til bunns på Hankø

En styrbord-babord situasjon gikk helt galt i tunge Hankø forhold på fredag. Resulatet ble at en Drake gikk til bunns i løpet av kort tid. Ingen personer ble skadet i krasjen.  

Americas Cup Alinghi protesten forkastet

Emirates Team New Zealands protest mot Alinghi ble torsdag forkastet. Dermed er stillingen mellom de to fortsatt 2-2 på banen. Fredag ettermiddag møtes de igjen.

Klar for Cascais

Kristian Ruth er en av de norske seilerne som deltar når ISAF VM i Cascais starter til uken. Han har trent godt og er klar for regattaen.

80 åring imponerer på Hankø

80 år gamle Jan Erik Dyvi som deltok på det norske OL laget i 1952 holder kruttet tørt. Igår tok han tre strake i Drakeklassen på Hankø

Tre strake til Erikstad i NM starten

Stor NM startet i Horten igår med god seiling av favorittene. Årets Seiler i Norge for 2006, Bjørnar Erikstad tok ikke uventet tre strake seire i 2.4 meter klassen, men han var ikke alene om å vinne alle seilasene på mesterskapets første dag.

Film av verdens råeste seilbåt

”Lepoard 3” satt ny enskrogsrekord under ”Round Island Race”. Se film fra regattaen og kampen mot katamaranene. 

Spjæret spinnaker ødela for Team New Zealand

Igjen tok Emirates Team New Zealand grep fra start, men en spjæret spinnaker og opprydningarbeide under pari fra mannskapet avgjorde seilasen i favør av Alinghi

Hankø Race Week Duket for flotte Hankø-forhold

Torsdag starter Hankø Race Week med i alt 119 båter på startstreken. I år har flere svensker og nederlendere tatt turen til den klassiske regatta arenaen. Melges 24 klassen er størst med 23 båter.

Americas Cup Alinghi må møte juryen

Det tok ikke lang tid før Alinghi hadde strukket armene i været i seiersrus til de måtte sette seg ved skrivebordet for å forberede et protestmøte.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen