Søk i arkivet

Regatta

Visit Shetland Race Rask ferd til Shetland

De foreløpige værmeldingene for havklassikeren Visit Shetland Race gir løfter om en rolig start og en rask ferd. 54 båter er påmeldt til regattaen som starter onsdag klokken 13.00.

Norgesmesterskap Soling 2007 Dag Usterud med ny NM-tittel

Dag Usterud fra Brevik ble norsk mester i Solingklassen foran Lars Ingeberg fra Grimstad og Kjell Solvang fra Søgne. I den åpne klassen ble det imidlertid en knepen seier til tyske Roman Koch, som flere ganger er blitt europamester.

Nå vil de ha med flere svenske seilere Svensk begeistring etter Watski-seier

Peter Gustafsson og Anders Klamer fra Sverige debuterte i Watski Skagerrak TwoStar i år, og de to svenske seilerne var ikke snauere enn at de vant med sin Albin Nova ved navn BLUR. – En helt utrolig regatta!! Verkligheten överträffade alla förväntningar, skriver de på sin hjemmeside. Nå vil de ha med flere svenske seilere.

Nyhetsbrev fra Årets Seiler 2006 Litt mindre komplisert for Bjørnar Erikstad

Kåringen av Årets Seiler 2006  i regi av Norges Seilforbund forsvant litt i vindskyggen av Færderseilasen, men like fullt kåret seiler-Norge en verdig vinner: 2,4 mR-seileren Bjørnar Erikstad fra Tønsberg. Erikstad er et av Norges fremste håp i paraolympics, og akkurat nå seiler han i Kiel. I hans nyhetsbrev fremgår det at målet i Kiel er ikke å gjøre ting for komplisert.

SEILmagasinet Shorthanded Ranking Eilert Kamfjord har overtatt lederflagget

Helt siden SEILmagasinet Shorthanded Ranking ble introdusert for snart fire år siden, har Tor Hove fra Bærum tronet øverst på listen, men etter Watski Skagerrak TwoStar har han måttet vike plassen for Eilert Kamfjord, som nå har overtatt det gule lederflagget.

Kun Expresser i Stavanger Open

Syv Express- båter deltok i Stavanger Open 2007 som gikk av stabelen i helgen.

Halten Ocean-lørdagens bilder

Her er bildene fra den siste delen av Halten-race, fra og med natt til lørdag frem til premieutdelingen lørdag kveld.

Aktiv Usterud

Dag Usterud vant NM i Soling i helgen. Nå er han i Kiel i konkurranse med 35 X-35

Slanket laget 46 kilo før VM

Laget i Brevikbåten som seiler VM for X-35 i Kiel måtte slanke seg 46 kilo for å få stille til start. Mange av kiloene forsvant i badstuen igår.

Satser på rekorddeltakelse i Haugesund

Haugesund Race Weekend går av stabelen 10. - 12. august. Arrangøren håper på flere deltakere enn noen gang tidligere.

Tre norske båter i medalrace i Kiel

Elin Samdal, Stargutta og brettseileren Vegard Eimind er klare for medaljefinale imorgen. Alle har gode avansementsmuligheter.

Kieler Woche Liten nedtur i Kiel

En lang andredag på vannet i Kiel sendte de norske seilerne ned et par hakk på resultatlisten. LodeStar ligger på en foreløpig 4. plass, og det samme gjør Elin Samdal i Laser Radial.

Samdal klatrer, de andre faller nedover på listene i Kiel

Den andre dagens seilaser for OL klassene i Kieler Woche bød på mer vind etter at lørdagen bare gjorde det mulig å gjennomføre en seilas. Best av våre; Elin Samdal

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen