Søk i arkivet

Regatta

De minste båtene starter først i WS2S Drøye to timer til start

Det er drøye to timer igjen til start kl 1700 i Watski Skagerrak TwoStar. Først ut er båtene med lavest LYS-tall, fra 1,15 til 1,23, og det er et sterkt felt på 34 båter som inneholder flere favoritter.

Klart for Halten Ocen Race

Hittill er det påmeldt 24 båter til «Sommernattens barkeste opplevelse» i Trøndelag. Seilas deltar i år på båten «Frilæns 3».

Bilder lørdag morgen

Mye ble avgjort på morgenkvisten lørdag, og de flinkeste klarte å lure seg forbi Volvo Ocean race båten «Ericsson»  

1000-Mile Doublehanded EMBLA 3 ute på vingen

Jon Amtrup og Helge Ivarsøy i EMBLA 3 har valgt den mest vestlige ruten i Nordsjøen. Håpet er at den varslete kulingen skal komme, og dermed gi de en bedre kryssvinkel enn resten av feltet lenger øst i Nordsjøen.

Seilas i Watski TwoStar

Imorgen starter Watski TwoStar fra Hankø. Den vel 300 nm lange kyst- og havseilasen går via Arendal og Marstrand med retur Hankø. Seilas´ Mikkel Thommessen seiler regattaen sammen med Rudolf Ugelstad i «Solgang» en Pronavia 38 og med en gjennomsnittsalder på 64 år er laget sannsynligvis regattaens eldste.

Bilder fra starten

Sterk varme preget Færderseilasen 2007. Her er bilder fra innerste del.

Bilder, fredag kveld

Vinden forsvant helt og båtene ble liggende i klynger ved Gåsøya, Slemmestad og i Drøbaksund. Her er bilder fra Færderseilasen 2007 fredag kveld.

Farr 40 EM NORWEGIAN STEAM hentet seg inn

Eivind Astrup og NORWEGIAN STEAM viste at de kan få ting til å stemme under press. Siste dag i Europamesterskapet hentet de seg kraftig inn etter krasjen på fredag. Det norske laget endte på en pen 7. plass totalt.

1000Mile Race Blank Nordsjø for langdistanse

De som har lengst årer og lengst dreggline før et overtak i starten av 1000Mile Race. Det var den klare beskjeden under værbriefen i Iljmuiden på lørdag. Starten på 1000Mile Race går søndag og flaggene henger som lovet rett ned.

Bjørn Lofterød Færdervinner

Norges Seilforbunds folk tok ubeskjedent for seg av premiene i årets Færderseilas. Sportssjef Bjørn Lofterød var best på LYS og vant Færdern over all, mens landslagssjef Espen Guttormsen vant IMS og ble nr to over all.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen