Søk i arkivet

Regatta

Hankø Race Week Duket for flotte Hankø-forhold

Torsdag starter Hankø Race Week med i alt 119 båter på startstreken. I år har flere svensker og nederlendere tatt turen til den klassiske regatta arenaen. Melges 24 klassen er størst med 23 båter.

Americas Cup Alinghi må møte juryen

Det tok ikke lang tid før Alinghi hadde strukket armene i været i seiersrus til de måtte sette seg ved skrivebordet for å forberede et protestmøte.

Kvantesprang for Stargutta

Eivind Melleby og Petter Mørland Pedersen har på kort tid seil seg opp fra rundt 100 plass på ISAFs ranking til en plass blant de 20 beste. Etter en god regatta i Kiel banker gutta på topp ti posisjon.

America’s Cup Alinghi tok den fjerde matchen

Tittelforsvarer Alinghi kom tilbake på en overbevisende måte i onsdagens match i Valencia i kampen om America’ sCup. De tok raskt ledelsen og holdt seg der hele veien rundt banen. Dermed utlignet de til 2–2.

Suksess med regatta for førstegangsseilere

Sist søndag arrangerte Kragerø Seilforening regatta for personer som aldri hadde vært i seilbåt før.

Viktig seier for Alinghi idag

Etter en jevn start og et tidlig overtak for Team New Zealand tok ALinghi over og unngikk å falle i de store fellene som felte laget igår.

Americas Cup TNZ tar ledelsen

Emirates Team New Zealand har tatt ledelsen etter en dramatisk match på tirsdag. En dårlig start, elendig spinnakernedtak. Grant Dalton og hans menn tok likevel seieren.    

Visit Shetland Race Piont Break vant returen

Piont Break, en Bavaria 42 Cruiser, skipper Jørgen Madsen og hans mannskap seilte i strålende solskinn inn til Marstein utenfor Bergen til overall seier i den siste etappen i Visit Shetland Race på mandag.

Storbåtseiling i Norge Trimaranene kommer tilbake

Storbåtskipperen Petter Noreng står i spissen for en ny trimaran satsning i Norge. Han blir skipper på den gamle Nokia som nå er på vei til Norge for sponsorseiling.

Kieler Woche 2007 Christian Juell leverte i Kiel

Christian Juell, Moss Seilforening, seilte glimrende under Kiel Woche og sikret andreplassen bak dansken Christian Rindom. Juell viser dermed at formen sitter før NM – og VM i Nederland.

Neglebiter uten like i Valencia!

I en seilas der ledelsen skiftet flere ganger og lederen unnlot å dekke konkurrenten i kritiske øyeblikk vant til slutt Team New Zealand med 25 meter.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen