Søk i arkivet

Regatta

Feiende flott avslutning på Hankø

VM i IMS klassene ble avsluttet på Hankø idag med en flott seilas i maksvær og 6-8 m/sek, men uten norske medaljevinnere

Norsk brettverdensmester

VM i Formula Brettseiling ble avsluttet i Tallinn idag med norsk mester

Seier til Moberg idag

Peer Moberg med i medaljejakten under prøve OL i Qingdao. Idag vant han en seilas i Finnjolle

VM i IMS Avlyst på Hankø

Det er grov sjø utenfor Garnholmen og det blåste i morgentimene fredag over 35 knop. Den korte havseilasen i VM i IMS er derfor avlyst.

Massiv seilsamling Den store NM helgen

Hvert år er det en helg som skiller seg ut seilingsmessig. Slik er det også i år, og det er helgen vi har foran oss som har endt opp med uhorvelig mengde mesterskap. Her har du oversikten.

Rolex Fastnet Race Wouter vinnende Fastnet opplevelse

Wouter Verbraak seilte inn til en andreplass overall og seier i klassen i den 90 fot lange Reichel Pugh-designede Rambler i klassikeren Rolex Fastnet Race denne uken. De var første båt til Fastnet Rock - mindre enn en båtlengde foran rekordbåter Leopard.  

Prøve OL i Kina Ynglingene midt i feltet

Siren Sundby, Alexandra Koefoed og Lise Birgitte Fredriksen endte midt i feltet under første dag i Prøve OL. Her er deres rapport fra Kina.

VM i IMS Fram+2 diskvalifisert

Ledelsen i Offshore Racing Counsil ville ikke godta juryens avgjørelse vedrørende Fram XV, Obnoxious Too og Unique. Dermed endte de tre båtene opp med å bli diskvalifisert for sin feilrunding onsdag.

Kongen likevel disket i havseilasen

Etter pålegg fra ORC måtte juryen sent i går kveld gjenåpne protesten mot Kong Harald, Carl Jansen og tyskeren Bernd Kriegel etter rundingen ved Jomfruland. Resultatet ble lite oppmuntrende for seilerne som trodde de hadde sluppet unna med prosentstraff.

Dobbelt Risør i Ålesund

Risørseilerne tok dobbeltseier i NM for 12.5 kvm som ble arrangert i Ålesund i lett vind i helgen

Prøve OL endelig igang

Etter dager med venting og utsettelser er endelig prøve OL igang igår med seilaser i alle klasser. Idag er seilasene igjen avlyst på grunn av vindstille.

Vi seilte også feil, sier Plump

«Beluga Sailing Team» skipperen Chrstian Plump inrømmer overfor Seilas at de også rundet feil ved Jomfruland - Men vi snudde og rundet også det riktige merket sier han til Seilas

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen