Søk i arkivet

Regatta

Simrad OneStar Vidar Moe vant første etappe

Vidar Moe, Fredrikstad Seilforening, tok klasse og overall seier på den første etappen i Simrad OneStar på lørdag. Han slo Per Ottar Skaaret og hans Jokerman med tre minutter. Trond Åsvoll, Arendal Seilforening, vant sin klasse og Karl Otto Book, Åsgårdstrand Seilforening, vant Mini-klassen.

Simrad OneStar Jokerman tar sin egen vei

Per Ottar Skaaret stakk rett syd etter runding Hankøkrakk. Han er den eneste båten som velger denne kursen. De andre seiler rett over til Bolærne.

Nok er nok

Patrizio Bertelli, sjefen for Pradas satsning i America´s Cup har tatt sin beslutning. 10 år med America´s Cup er nok

Europamesterskapet til Tyskland

Fem flotte seildager i farvannet utenfor Tromøya ble avsluttet igår ned kåringen av en verdig Europamester i Soling. De norske lyktes ikke helt på hjemmebane.

Vanskelig for Zoom 8 seilerne i høyden

Flere av gårsdagens seilaser måtte avblåses på grunn av for lite vind. De norske seilerne hevder seg godt i toppen og ligger an til medaljer både i jente- og gutteklassen

Kongens båt vant

5,5-meteren "Bingo 2" vant  Convoy cup-seilasen for meterbåter.

To Norske sølvmedaljer i Zoom8 VM

Etter dagens VM avslutning kunne Norge reise hjem med to sølvmedaljer. Ingrid K. Nordaas fra Hjellestad og Jon Alexander Hvam fra Oppegård er verdens nest beste Zoom 8 seilere.

Fram XVI endte bakerst i feltet

Konkurransen i TP52 klassen er ikke blitt mindre hard siden ifjor, mens Kong Harald og mannskapet har brukt mindre tid i båten. Dermed endte Copa del Rey med nedtur for nordmennene.

Simrad OneStar Strålende utsikter for soloseilerne

Fredrikstad (SEILmagasinet) • Kanalen utenfor Kranbanen på Kråkerøy midt i Fredrikstad sentrum er i ferd med å fylles av seilbåter med vaiende Simrad-flagg i riggen. 31 OneStar-seilere inntar nå arenaen og innsjekkingen og utdeling av trackingbokser er i full sving.

VM i Zoom8 Skiftende innsjøforhold

Andre dag av VM i Zoom8 ble en utfordring for både seilere og arrangør. Et kraftig torden og regnvær satt et stopper for serien etter en regatta. Jon Alexander Hvam ble sendt nedover listen.

Simrad OneStar Ingen stormvind i vente

Det kan være flaks, og det kan være uflaks. Tatt i betraktning av at det har blåst ganske mye i hele sommer, så er det mange soloseilere som har fryktet like harde vindforhold under Simrad OneStar. Det skjer neppe. Det er større fare for lite vind.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen