Søk i arkivet

Regatta

Simrad OneStar Mye å se på SEILtv

SEILmagasinets reportasjeteam er på pletten under hele Simrad OneStar, og dette resulterer blant annet i en rekke SEILtv-reportasjer. En lang rekke reportasjer er allerede publisert, flere er under produksjon og enda flere vil bli lagd i dagene som kommer. Se SEILtv!

Simrad OneStar Väderöarna neste under perfekte forhold

Simrad OneStar-seilerne krysser nå nedover svenskekysten med kurs for Väderöarna. Forholdene er perfekte med 10–15 knops vind fra sør som gir seilerne real bidevindsseilas. Og på SEILtv kan du se gårsdagens over all-vinner fortelle.

Simrad OneStar Mulighet for friske forhold

Forholdene blir kanskje ikke så friske på søndag som de var lørdag, men det er mye som tyder på at Simrad OneStar seilerne også får en rask seilas til Arendal på søndag og mandag.

Simrad OneStar Vidar Moe vant første etappe

Vidar Moe, Fredrikstad Seilforening, tok klasse og overall seier på den første etappen i Simrad OneStar på lørdag. Han slo Per Ottar Skaaret og hans Jokerman med tre minutter. Trond Åsvoll, Arendal Seilforening, vant sin klasse og Karl Otto Book, Åsgårdstrand Seilforening, vant Mini-klassen.

Simrad OneStar Jokerman tar sin egen vei

Per Ottar Skaaret stakk rett syd etter runding Hankøkrakk. Han er den eneste båten som velger denne kursen. De andre seiler rett over til Bolærne.

Nok er nok

Patrizio Bertelli, sjefen for Pradas satsning i America´s Cup har tatt sin beslutning. 10 år med America´s Cup er nok

Europamesterskapet til Tyskland

Fem flotte seildager i farvannet utenfor Tromøya ble avsluttet igår ned kåringen av en verdig Europamester i Soling. De norske lyktes ikke helt på hjemmebane.

Vanskelig for Zoom 8 seilerne i høyden

Flere av gårsdagens seilaser måtte avblåses på grunn av for lite vind. De norske seilerne hevder seg godt i toppen og ligger an til medaljer både i jente- og gutteklassen

Kongens båt vant

5,5-meteren "Bingo 2" vant  Convoy cup-seilasen for meterbåter.

To Norske sølvmedaljer i Zoom8 VM

Etter dagens VM avslutning kunne Norge reise hjem med to sølvmedaljer. Ingrid K. Nordaas fra Hjellestad og Jon Alexander Hvam fra Oppegård er verdens nest beste Zoom 8 seilere.

Fram XVI endte bakerst i feltet

Konkurransen i TP52 klassen er ikke blitt mindre hard siden ifjor, mens Kong Harald og mannskapet har brukt mindre tid i båten. Dermed endte Copa del Rey med nedtur for nordmennene.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen