Søk i arkivet

Regatta

NM gull i Knarr til Bergen

Oslo Seilforening gjennomførte i helgen norgesmesterskapet i Knarr klassen. Johan Hvide fra Bergen Seilforening vant med god margin.

Uvanlig stille Halten-natt

Årets utgave av nattseilasen Halten Ocean Race foregår på speilblank sjø, nos som er ganske så uvanlig på Frohavet utenfor Trøndelagskysten. 

Watski Skagerrak TwoStar Alle i mål – premiene gjøres klare

Klokka 07.26.33 i dag morges var alle båtene i Watski Skagerrak TwoStar 2007 i mål, og regattasjef Jørgen Oksmo kunne puste lettet ut. Alt har gått smertefritt, og det mest alvorlige som har hendt, er en rekke spinnakere som er blåst i filler. Men det synes nok seilmakerne er helt greit..

Liten forskjell inne eller ute

Det var konklusjonen karene på «Solgang» trakk etter en morsom sisteetappe fra Marstrand til Hankø der de selv valgte å slå seg opp langs svenskekysten

Watski Skagerrak TwoStar TwoStar-kongene fra Drammen vant over all

Henning Hansen og Arve Roaas må nå kunne kåres til konger av TwoStar. For tredje gang har de vunnet klassen sin, og denne gangen vant de også over all med X-442en PIXELINE. SEILtv har møtt dem, og her forteller de om seilasen med egne ord.

JOKERMAN først i mål, men vinner ikke

Per Ottar Skaaret og Knut Frostad fikk skuddet i Watski Skagerrak TwoStar 2007 som første båt i mål, men de vinner ikke, Det ligger derimot Frostads mannskap i DJUICE i Volvo Ocean Race, Arve Roaas, an til. Sammen med Henning Hansen leder de foreløpig over all.

Watski Skagerrak TwoStar Spennende fløteseiling mot mål

Deltagerne i Watski Skagerrak TwoStar har nå det man kan kalle fløteseilas nordover langs svenskekysten til Hankø, der målet vinker i det fjerne. Først på vannet ligger Per Ottar Skaaret og Knut Frostad i JOKERMAN, men hvem som vil vinne de ulike klassene, er ennå et helt åpent spørsmål. Det blir spenning til siste slutt.

Med to knops medstrøm langs Bohuslän

De to aldrende shorthandedseilere hadde ingen stor dag på havet igår, men dag er det kystseilas og nye muligheter.

Nordvesten har kommet

Gubbene i «Solgang» seiler Watski TwoStar og ligger utenfor Smøgen. Nå har de fått vinden rett i mot. 

Forsinket start på Halten Ocean Race

Stappfull ferge fra Trondheim ut mot havgapet gjorde at mange seilere stod igjen på brygga.

Watski Skagerrak TwoStar Glimt fra starten

Starten i Watski Skagerrak TwoStar ble feiende frisk. Her er noen glimt av båtene som startet.

Watski Skagerrak TwoStar De store båtenes race til Arendal

Det har vært de store båtene som har fått mest ut av de forholdene værgudene serverte på første etappe. Det forteller over all listen i klartekst. Helt på topp troner Asker-duoen Jon Storli og Henrik Nore med Hanse 540en YOGA.

1000-mile Doublehanded Aldri sett en båt gå så fort

Trafikksentralen på Fedje hadde aldri sett en seilbåt gå så fort noen gang, som da de så første båt passere på vei mot mål i Bergen i 1000 Mile Race.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen