Søk i arkivet

Regatta

VM i IMS Mye vind og ødeleggelser

Tyske Westwind, Grand Soleil 37, har gått i havn etter en krasj. To andre båter i den lille klassen har også gått til havn etter at vinden tok seg opp på regattabanen utenfor Hankø torsdag formiddag.

Røyken Hotfoot Jollemaraton Alt klart for helgens maraton

Lørdag drar det i vei med den tredje utgaven av Røyken Hotfoot jollemaraton i Indre Oslofjord. Så langt er påmeldingen litt laber på grunn av en kollisjon med et annet jollearrangement, men arrangøren regner med 40-50 båter på startlinjen.

Askøy Rundt Svett og Blid i Askøy rundt

Det kan virke som om Askøy Rundt har fått seg en sponsor som passer godt med seilprofilen. Treningssenterkjeden Svett og Blid satser på seiling, og til helgen er det over 100 båter som starter i Vestlandets svar på Færderseilasen.

Norsk båt til topps i dagens første seilas

VM for IMS båtene fortsetter med baneseilaser under perfekte forhold på Hankø. I dagens første seilas gikk en norsk båt til topps i klasse 2 der det i øyeblikket ligger an til to norske medaljer.

Med vinden kom Kongen for fullt

Vinden økte jevnt og trutt på Hankø idag og etter hvert fant også Kong Harald farten med «Fram XV». Med 2. plass og seier i de to siste ligger laget igjen på 3. plass sammenlagt

VM i IMS Kongen straffet for feil løp

Fram XV, Unique og Obnoxious Too fikk alle 20 prosent tillegg for å ha seilt feil løp i offshore racet i VM i IMS. Dermed rykket HMK Harald nedover på overall listen og han kan ha gått glipp av en VM medalje på grunn av feilen.

Moss Raymarine Race Savner urutinerte regattaseilere

Hans Christian Grande skulle gjerne sett flere regattanysgjerrige i Moss til helgen. Men selv om nykommerne uteblir vokser Moss Raymarine Race i størrelse.

VM i 2.4mR Utstyrshavari ødela for Erikstad

Bjørnar Erikstads utstyrshavari under første dag i VM i 2.4mR ble helt ødeleggende for OL-håpet. Han endte på en 22. plass. 

VM i IMS Protest avgjør for Kong Harald

De tre første båtene, blant dem Fram XV, i offshore racet i IMS VM skal angivelig ha rundet feil merke ved Jomfruland. Juryen vurderer nå hva de skal gjøre med protestene.

Kongen var først i mål, men tapte på korrigert tid

VM i IMS klassene fortsatte fra Hankø igår med den lange havseilasen. «Fram XV» var i mål allerede rett etter midnatt, men ble bare nr. 6 på korrigert tid.

Tett runding av Fastnet Rock

De første båtene holdt en fart på over 20 knop mot mål i Plymouth. Det kan bli ny rekord.

Turseilere etterlyses

Moss Raymarine Race 2007 starter lørdag og lokker med overfylt premiebord med elektronikk fra sponsoren.

Knuste rekorden for Fastnet Race

Gitt optimale forhold er de nye 100 fots supermaxiene lysår raskere enn forrige generasjon rekordslukere. Den nye Farrbåten ICAP Leopard barberte den forrige rekorden med åtte timer.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen