Søk i arkivet

Regatta

Haugesund Race Weekend Fete pengepremier for X-35

X-Yachts på Vestlandet har bidratt til å bygge opp X-35 miljøet slik at det nå er ni aktive båter i Haugesund Race Weekend til helgen. Nå tar de enda et grep for å promotere klassen og tilbyr en feit sjekk til vinneren i klassen.

Pengepremie på Vestlandet

Haugesund Race Week starter til helgen, og vinneren av X-35 klassen vil få 45 000,-

VM i 2.4mR Historisk i Kolding

Ikke siden 1994 har en norsk seiler vunnet et løp i 2.4mR VM. Tirsdag sørget både Harald Rolfsnes og Jostein Stordahl for å sette ny norsk standard. De tok hver sin spiker.

Simrad OneStar 2007 Vidar Moe OneStar-mester

Fredrikstad (SEILmagasinet): Vidar Moe, Fredrikstad Seilforening, gikk lengst mot øst av alle på etappen fra Arendal. Det skulle vise seg å være god butikk. Han vinner Simrad OneStar 2007. Første båt over mållinjen var Kjetil Bakke fra Asker Seilforening i IMX-45en MALINE.

Stor mønstring med LYS seiling

Helgen 18-19. august arrangerer Moss Seilforening Raymarine Race og her inngår regionsmesterskapet for LYS hvor østlandets beste seilere kåres for 2007.

Simrad OneStar 2007 Stort programtilbud på SEILtv!

På SEILtv kan du nå se en rekke filmer fra årets Simrad OneStar. Still inn SEILtven din og se glimrende soloseiling, intervjuer og ikke minst se seilerne selv fortelle hva de mener om å seile Simrad OneStar. Tune in!

Haugesund Race Weekend Superoppgjør i X-35 flåten

Hele ni norske X-35 lag møtes til dyst under Haugesund Race Weekend til helgen. Regattaledelsen lover høyt sportslig nivå og det sosiale på land kan bli like høyt siden Sildajazz er i full gang under regattaen.

Simrad OneStar Soloseilerne inn i stillebelte

Det hadde ikke gått mye over lunsjtid før de første seilerne i Simrad OneStar fikk føling med et stillebelte som er i ferd med å bre seg over Skagerrak. Nå kjemper de med nebb og klør for å utnytte hvert minste vindpust på vei til Fredrikstad og mållinjen der.

3. etappe i gang av Simrad OneStar Spennende etappe med vanskelige valg

Seilerne i Simrad OneStar er nå vel avgårde fra Arendal, og på etappen til Fredrikstad står de overfor mange vanskelige valg. Det blåste en perfekt bris da seilerne startet, og starten, den kan du se på SEILtv.

Archipelago Raid Høy lærekurve for Aasberg og Thoresen

- Det var fantastisk moro og frister absolutt til gjentakelse. Vi lærte utrolig mye, forteller Rune Aasberg etter at han og Tom Thoresen som første nordmenn noen gang fullførte maraton regattaen Archipelago Raid.

Simrad OneStar Lett slør tilbake

Det blir sannsynligvis slør tilbake til Fredrikstad for seilerne i Simrad OneStar. Starten går fra Arendal tirsdag morgen og det er meldt sørøstlig bris for seilerne. Det kan bety et legg hjem.

Simrad OneStar Jokerman først i mål

  Per Ottar Skaaret holdt de andre bak seg hele veien over fra Skålholmen og seilte som første båt i mål i Arendal i morgentimene på mandag. Men det holder neppe til seier.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen