Søk i arkivet

Regatta

VM i IMS 30 båter klare for Hankø

Seilere fra seks nasjoner kommer til å være på startlinjen på Hankø når VM i IMS starter den 11. august. Så langt er 30 båter påmeldt og det ventes fortsatt flere innen fristen for påmelding går ut 1. august. Halve flåten er norsk, og den største favoritten er Fram-laget.  

Frontene skjerpes i striden om America´s Cup

Både Erntesto Bertarelli og Alinghis skipper Brad Butterworth har tatt skarpt til motmæle overfor Larry Ellisons søksmål og hans planer om å seile America´s Cup i 90 fots katamaraner allerede i 2008. Men det var andre nyheter som dominerte gårsdagens pressekonferanse i Valencia

61 Solinger i EM som starter mandag

61 Solinger fra hele 14 nasjoner inkludert Argentina, Brasil og USA stiller til start når Europamesterskapet  for Jan Herman Linges sagnomsuste kjølbåt starter i Arendal mandag. Det er en av de største samlinger av de gamle OL båtene noensinne i regattasammenheng.

Mollatt verdensmester

Den unge Mosseseileren Mathias Mollatt (17) ble idag verdensmester i E-jolle og føyer seg dermed i rekken av norske verdensmestere i denne klassen, flere av dem med senere OL medaljer.

EM i Melges 24 Melgesseilere får stjernecoach

Brian Hutchinson, en av nøkkelspillerene i Team Pegasus, har inngått en avtale med Melgesklubben som gjør at alle de norske seilerne får mulighet til å bli coachet av ham før og under mesterskapet. Hutchinson skal selv seile på Terra Eiendomsmegling under EM.

Nordisk junior mesterskap i e-jolle Kristine Strandenes tok gullet

Kristine Strandenes, Grimstad Seilforening, tok tirsdag en suveren seier i junior nordisk mesterskap i e-jolle. Oda Teigeland, Bergen Seilforening, tok bronsen.

Americas Cup Coutts er tilbake

Larry Ellison og hans BMW Oracle Racing team har sikret seg Russell Coutts som sjef og skipper for deres neste Americas Cup satsning. Konfliktene med hans tildigere sjef, Ernesto Bertarelli, står i kø for Coutts.

Team Pegasus skal coache Norge i EM

Melgesklubbens styret har fått til en god avtale med Brian Hutchinson, en av nøkkelspillerene i Team Pegasus, til å komme over til EM for å gi de Norske båtene ekslusiv coaching.

Coutts signert med Ellison

Det har lenge vært ventet at Russell Coutts ville ta over Chris Dicksons rolle i BMW Oracle teamet. Nå er det offisielt.

Kollisjon og mastbrekk

Dramatikk under 100 års jubileet for R regelen da en fransk 8-meter kolliderte med en 6-meter

Heia Grimstad!

Grimstadjenta Kristine Strandenes vant i går nordisk mesterskap for juniorer i e-jolle. Kristine har seilt et utrolig jevnt mesterskap, med to fjerde plasser som dårligste plasseringer.

Mollatt leder VM for E-joller

Etter dagens tre seilaser, den 7. 8. og 9. holder ToppSeil utøveren Mathias Mollatt stadog teten i VM for E-joller etter at han vant den første

Alt klart for VM i IMS

Seilere fra seks nasjoner kommer til å være på startlinjen på Hankø når VM i IMS starter den 11. august. Så langt er 30 båter påmeldt og det ventes fortsatt flere innen fristen for påmelding går ut 1. august.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen