Søk i arkivet

Regatta

40 båter til VM i IMS

Per idag er 40 båter fra 6 nasjoner påmeldt VM i IMS klassene som starter fra Hankø mandag 13. august. Mange norske lag kan være med i kampen om topplasseringene.

Endelig løsnet det for Usterud

Den gamle solingeksperten Dag Usterud har hatt en elending start på EM. Idag løsnet det endelig for ham, men det kunne gått helt galt i dagens andre seilas.

Flerskrog i Marstrandregattaen Et gull fra full rekke

Rolf Nilsen og Frode Nerland, Molde Seilforening er bare et gull fra å ha full rekke i SM i Tornado klassen. I helgen sikret de seg sølv, mens Alf Terje Andersen og Dag Henning Edvardsen sikret seg bronse i Nordisk Mesterskap i Hobie 16.

VM i Zoom8 Høydetrening for Zoom8

Hele 29 norske Zoom8 seilere er påmeldt til VM i Østerrike. Regattaen foregår 950 meter over havet og gir seilerne helt nye utfordringer.

EM Soling Arendal 2007 Lite vind og flaggtrøbbel under EM-åpning

Igår startet EM i Soling i Arendal. Mesterskapets første dag bød på lite vind – tre seilaser ble startet, men den første ble avlyst etter flaggrot av bøyebåten.

Arrangørtabbe ødela starten på Soling-EM

En uerfaren funksjonær som ikke kunne forskjell på signaflaggene førte til at den første seilasen i Soling EM måtte kanselleres igår. I den andre hadde seilerne supre forhold i havet utenfor Tromøya, mens vinden løyet i den tredje slik at mange ikke nådde mål innen maksimaltiden.

Strøm, dønning og løyende vind utfordret Solingseilerne

Dag 2 av årets EM for Solinger ved Arendal gav seilerne nok av utfordringer. Medstrøm i dønninger og løyende sønnavind gjorde det ikke lett hverken for seilere eller arrangører.

Copa del Rey TP 52 Fram laget innledet i Copa

HMK Harald og Fram laget stilte til start med 21 andre TP 52er i mandagens treningsrace i Copa del Rey. Det norske laget fullførte midt i haugen. Lederen ga seg på den siste kryssen.

Archipelago Raid Tøff start for Aasberg og Thoresen

Team Class 40 med Rune Aasberg og Tom Thoresen fikk en hard start på Archipelago Raid. Etter en veldig god start gikk rundt to ganger og endte langt bak i leksa. Archipelago Raid startet mandag.  

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen