Søk i arkivet

Regatta

Calais Round Britain Race Avgårde i tåka

  De 11 Open 60ene i Calais Round Britian på søndag fikk en skremmende start. De satt av gårde ut i den engelske kanal i tett tåke og med 16-17 knops båtfart. Rundturen er beregnet å ta i underkant av en uke.

Norske jolleseilere i aksjon denne uken

Norges beste seilere i OL klassene Finnjolle og Laser deltar denne uken i Europamesterskap, henholdsvis i Ungarn og i Frankrike.

Denne starter i Færder'n

Cruiseskipet "Jewel of the Seas" går ut Oslofjorden samtidig med siste start i Færderseilasen.

Norgescup uten vind

Det kunne gjerne vært mere vind da Nesodden seilforening arrangerte Norgescup i helgen.

Ericssons båt nummer to bemannes med nordiske seilere

Ericssons V-70 fra siste Volvo Ocean Race er nå i Norge for sponsorseiling før Færdern. På en presentasjon idag ble det kjent hva slags seilere man er ute etter  på toerbåten.

Knallvær under Færder’n

Skal vi tro danske væremeldere kan det ikke bli bedre på fredag og lørdag.

Volvo Ocean Race sjefen til Færderseilasen

Sjefen for Volvo Ocean Race, Glenn Bourke kommer til Oslo for å være med i Færderseilasen. Den tredobbelte verdensmesteren i Laser blir skipper på en Mumm 36.

Barcelona World Race Stamm tar en runde til

Det er ikke mange ukene siden Bernard Stamm vant Velux 5 Oceans. Nå har han bekreftet at han er klar for nok en tur jorden rundt. Han tar med seg briten Conrad Humpreys i Barcelona World Race.

Sundby vant på Aker Brygge

Christoffer Sundby vant for annet år på rad Sony Ericsson Invitational i 2.4 meter på Aker Brygge. Han tok med seg 12000 kroner i premie

Gjesp fra Valencia

Mens semifinalene, særlig den mellom «Luna Rossa» og «BMW Oracle» var full av nerve og spenning, er finaleseilasene en kjedsommelig affære.

Mye nytt og spennende i LYS R36

LYS R36 er Færderseilasen største klasse med 52 båter. Her er det ogs mye nytt og spennende. En av nykommerne det stilles forventning til er Andreas Brunvolls Seaquest 36

Stamm og Humphries med i Barcelona World Race

Velux 5 Oceans vinneren Bernard Stamm har fått med seg Conrad Humphries på laget til Barcelona World Race, tomannsregattaen jorden rundt non stop. Dermed er deltakerantallet oppe i åtte.

Hobiecat i Færdern

Tre NTNU studenter frakter sin One-off Hobie 21 Formula i flatpakke fra Trondheim for å seile i Færderseilasen. Det er første gang en Hobiecat deltar i seilasen.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen