Søk i arkivet

Regatta

Samdal satser som aldri før

Oppmuntret av suksessen i Hyeres og full av lærdom etter den stressende medaljefinalen er Elin Samdal tent, men samtidig avslappet og i godt humør før Holland regattaen starter idag

Melges på sitt beste

Det blåste opp mot 35 knop under VM for Melges. Her er filmen som viser seiling på sitt beste.

Americas Cup Britene kjøper AC-båt

Team Origin, Storbritannias syndikat som skal delta i det neste Americas Cup, har kjøpt Alinghis treningsbåt. De skal starte testseilingen rett etter at den nye AC forsvareren er kåret i juli.

Seilmakeren Doublehanded Satser uten autopilot

Anna Gregersson og Thomas Robberstad i Jacetti, en J/92S, kommer til å ha hendene fulle i Seilmakeren Doublehanded. De starter uten autopilot og håper på alt annet enn kryss.

Shorthanded seiling Tracking og årer i 1000Mile Race

Det er bare uker igjen til starten på tomannsregattaen 1000Mile Race starter og de 30 påmeldte båtene gjør seg klar. Det blir satellitt tracking på alle båtene og det blir også lov til å ro.

Jolleseilere Pinsesamling i vest og sør

Pinsesamlingen til Tønsberg Seilforening er fulltegnet med 400 deltakere. I vest sørger RAN Seilforening for at ivrige jolleseilere kan få trening på hjemmebane i pinsen.

ABN Amro North Sea Regatta 2007 Team Bergen til Nederland

Onsdag denne uken flyr mannskapet i Team Bergen til Nederland for å delta i ABN Amro North Sea Regatta 2007 i Scheveningen. De skal seile den "gamle" IMX40 Ocean Warrior, som ble seilt til Ijmuiden i påsken.

I behaglig fart mot Skagen

Her er rapport fra Hovdan Skagen Race skrevet av Petter F. Ringvold som seilte i feltets tregeste båt, Colon.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen