Søk i arkivet

Regatta

En seilas for Zoom8 klassen første dag i Junior NoM.

Det var meget vanskelige og skiftende vindforhold da Zoom8 klassen startet sitt Nordsiske mesterskap i Århus igår. Kun en seilas ble avviklet, men med norske seilere i tet både i jente- og gutteklassen

Hjemmeseier i Terne-NM

Bjørn Hestangen og fokkeslask Hanne Kristensen fra Kragerø tok i helgen gull i Norgesmesterskapet etter overbevisende seiling. Med to tredjeplasser som dårligste enkeltplasseringer, var det ingen som kunne tukte dem.

De norske fortsetter å imponere

Gråværet hindret ikke Zoom 8 seilerne så lenge  det var vind. Etter åtte timer på vannet var fire seilaser gjennomført for gutteklassen og jenteklassen, og det norske laget gjør fortsatt en god innsats i Nordisk Mesterskap.

Fram vant oppvarmingen, men er midt i haugen i selve regattaen

- Jeg skulle ønske dette var i selve regattaen sa Kongens båtmann Kjell Arne Myrann etter seieren i oppvarmingsregattaen. Nå gåt det ikke like lett for Fram XVI

Endringer i Hollænderseilasen

Når Norsk Havseilerklubb, Soon Seilforening og KNS inviterer til årets Hollænderseilas 1. og 2. september er det med visse endringer i opplegget fra tidligere.

Americas Cup Louis Vuitton trekker seg

Luksusmerket Louis Vuitton likte ikke alt pengefokuset som Americas Cup har fått, og nå har de trukket seg som sponsor for utfordrer regattaene etter å ha vært med siden 1987.

X-35 Challenge of Norway scoret i Spania

Bjørn Erik Bjørnsen og Challenge of Norway smalt til med en 4. plass i sin klasse i IX Trofeo S.M. La Reina Rolex Cup i Valencia i helgen. De fikk båten bare dager før start.  

Breitling MedCup AC toppene tilbak i TP52

Kong Harald og hans Fram-lag møter et av de hardeste TP 52 feltene noen gang da de stiller til start i Breitlig Med Cup i Palma til torsdag. Hele 24 båter er på startlinjen og mange av de aller beste fra Americas Cup er tilbake i klassen.  

Mannefall i Skåtøy Rundt.

Med opptil 15 m/sek i kastene ble det tøft for mange av seilerne i årets Skåtøy Rundt regatta, den 41. i rekken. Av de 45 ternene som stilte til start, måtte hele 18 gi seg underveis.

Ungdoms-VM i gang

Plasseringsmessig har ikke den første dagen under Ungdoms-VM i Canada gitt  de store resultatene.

Dexia Farr 40 Skagen Astrup fikk opp steamen

Eivind Astrup og hans Norwegian Steam lag har ristet av seg nervøsiteten av å både seil og arrangere Farr 40 Nordisk på Hankø. Etter en litt treg start på torsdag viste de imponerende formkurve de to siste dagene.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen