Søk i arkivet

Regatta

Ungdoms-VM i gang

Plasseringsmessig har ikke den første dagen under Ungdoms-VM i Canada gitt  de store resultatene.

Dexia Farr 40 Skagen Astrup fikk opp steamen

Eivind Astrup og hans Norwegian Steam lag har ristet av seg nervøsiteten av å både seil og arrangere Farr 40 Nordisk på Hankø. Etter en litt treg start på torsdag viste de imponerende formkurve de to siste dagene.

Nordenfjeldske Seileruke Flott sistedag på en vellykket seileruke

Det var totalt vindstille og klar himmel i Molde tidlig lørdag morgen - og det så ut til å spøke for dagen som var satt av til baneseilaser rett utenfor Molde Havn. Etter flere timers venting kom det etterhvert litt vind som likevel gjorde det mulig å gjennomføre en regatta.  

Klart for ISAF Ungdoms-VM

Søndag starter de første seilasene i Ungdoms-VM i canada.

Nordenfjeldske seileruke avsluttet i dag

Den siste baneseilasen i Den Nordenfjeldske ble avlyst på grunn av lite vind.

Volvo Ocean Race 2008-09 Elan designer får VOR kontrakt

En helt ny designer har trådd inn i VO70 designet. Humphreys Yacht Design er på ingen måten en nybegynner innen planenden sore ekstrembåter, og de står også bak de suksessfulle Elan båtene - for oss litt mer dødelige seilere.

ISAF-VM i Cascais 49erne klarte ikke kvalifisering

Det ble for mange poeng å hente inn for Christopher Gundersen og Frode Bovim på den siste dagen. Selv en pen 7. plass på fredag skaffet dem ikke OL-billett. Sportssjef Espen Guttormsen er likevel fornøyd.  

Nordenfjeldske Seileruke Fredag - flott bane og fine vindforhold

Det var lavt skydekke og tungt regn som fredag morgen vekket armadaen av båter som deltar i Nordenfjeldske Seileruke. Etter torsdagens seiling var det duket for overnatting, middag og lette festligheter på Finnøya Havstuer før dagens langdistanse tilbake til Molde.

Farr 40 Skagen På-taket-forhold i Skagen

Masse vind på flatt vann var forholdene Skagen bød på den første dagen av Farr 40 stevnet. De norske båtene havnet helt nederst på resultatlisten. Per Arne Nilsen i Happy Happy fikk hydraulikkproblemer, og to master knakk.

Seileruka i Molde i gang

43 båter stiller til start under den Nordenfjeldske seileruke, som i år arrangeres i Molde.

Brettgull til Brasil og Polen

Ricardo Santos og Zofia Klepacka tok VM-gullet  under avslutningen i RS:X-klassene.Stålstrøm endte til slutt på 27.plass i dameklassen.

Nordenfjeldske Seileruke Rolig start i Molde

Dagen startet med vinstille i tåka, men etter hvert kom det nok vind til å sende båtene i Nordenfjeldske Seileruke avgårde. Flere omstarter måtte til i de lette vindene.

ISAF-VM i Cascais Hjørnet satt kvalifikasjon i fare

Christopher Gundersen og Frode Bovim gikk for feil hjørne i torsdagens seilas og endte på sisteplass i 49er feltet. Nå er det ikke sikkert at de får med seg en OL-billett hjem. Jannicke Stålstrøm gikk for det samme hjørnet.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen