Søk i arkivet

Regatta

Volvo Ocean Race 2008-09 Spanjolene stiller med to båter

Et syndikat i Spania kommer til å stille med to båter i det neste Volvo Ocean Race. Det er de Pedro Campos, mannen bak det forrige movistar prosjektet som skal lede tobåt satsningen. Fem båter er påmeldt i VOR så langt.

X-99 fikk bestetid i Hovdan-Skagen Race

«Høna», en X-99 med Hans Ulrik Grünert fikk best korrigert tid av LYS båtene i årets Hovdan-Skagen Race. «Skarven», Jørn Osnes´ Elan 37 best av shorthanderne.

Ekstremregatta i den svenske skjærgården

Formula 18-regattaen «Archipelago Raid»  2007 går av stabelen mellom 30.juli og 3. august.

To spanske båter i Volvo Ocean Race

Etter miséren med «movistar» i det siste Volvo Ocean Race, stiller Spania med to båter i det neste. Det ble annonsert ved en høytidelighet i startbyen Alicante igår.

Frisk Hovdan Skagen

Det ble ville surfer og blåste spinnakere på vei fra Brofjorden til Skagen. Vi har snakket med noen vinnere.

Forza Italia!

Heia Italia! Etter dagens seier over «BMW Oracle» trenger «Luna Rossa» kun to seire for å sikre finaleplassen i LVC

Farr 40 Capri Uheldig start for Astrup

En tyvstart, en dårlig start og en bra start var fasiten til Norwegian Steam første dag på Capri. Startene er avgjørende i så tette felt, og siste racet ble en pen tredjeplass.

Hovdan Skagen Race Se målgangen nå – LIVE!

I samarbeid med SEILmagasinets leverandør av video-tjenester, det danske selskapet Xstream, kan SEILmagasinet nå gi deg målgangen i Skagen direkte.

Aasberg/Thoresen i Archipelago Raid

For første gang er et norsk lag påmeldt til Archipelago Raid, et av seilsportens mer ekstreme arrangementer. Rune Aaseberg og Tom Thoresen skal delta i regattaen som går over flere dager i en 18 fots katamaran

Asbjørnrød vant i Danmark

De norske Solingseilerne Preben Asbjørnrød, Rikard Fikse og Hans Jørgen Husum vant helgens Scandinavian Soling Gold Cup og bygger seg dermed opp favorittstatus til sesongens store happening i klassen, EM på hjemmebane

Americas Cup Spanjolene tok sitt første skudd

Desafio Espanol fikk sin første seier i semifinalene på onsdag. Det var også Luna Rossas tur til å banke BMW Oracle Racing Team. Italienerne leder dermed over Larry Ellisons syndikat.

Norske Solinger viste muskler i Danmark

Scandinavian Soling Gold Cup gikk av stabelen i Skive i helgen. Arendals Seilforening sin Soling flåte var godt representert. Flere team hadde fått med seg båtene til Danmark for å sjekke formen før årets NM om fire uker og påfølgende EM i Arendal. Preben Asbjørnrød og hans lag vant.

Flødeseilasen 2007 Flødesuksess i helgen

Flødeseilasen ble en suksess i år også. I helgen deltok 54 båter fra hele Sørlandet under en strålende sol.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen