Søk i arkivet

Regatta

1000-Mile Doublehanded EMBLA 3 ute på vingen

Jon Amtrup og Helge Ivarsøy i EMBLA 3 har valgt den mest vestlige ruten i Nordsjøen. Håpet er at den varslete kulingen skal komme, og dermed gi de en bedre kryssvinkel enn resten av feltet lenger øst i Nordsjøen.

Seilas i Watski TwoStar

Imorgen starter Watski TwoStar fra Hankø. Den vel 300 nm lange kyst- og havseilasen går via Arendal og Marstrand med retur Hankø. Seilas´ Mikkel Thommessen seiler regattaen sammen med Rudolf Ugelstad i «Solgang» en Pronavia 38 og med en gjennomsnittsalder på 64 år er laget sannsynligvis regattaens eldste.

Bilder fra starten

Sterk varme preget Færderseilasen 2007. Her er bilder fra innerste del.

Bilder, fredag kveld

Vinden forsvant helt og båtene ble liggende i klynger ved Gåsøya, Slemmestad og i Drøbaksund. Her er bilder fra Færderseilasen 2007 fredag kveld.

Farr 40 EM NORWEGIAN STEAM hentet seg inn

Eivind Astrup og NORWEGIAN STEAM viste at de kan få ting til å stemme under press. Siste dag i Europamesterskapet hentet de seg kraftig inn etter krasjen på fredag. Det norske laget endte på en pen 7. plass totalt.

1000Mile Race Blank Nordsjø for langdistanse

De som har lengst årer og lengst dreggline før et overtak i starten av 1000Mile Race. Det var den klare beskjeden under værbriefen i Iljmuiden på lørdag. Starten på 1000Mile Race går søndag og flaggene henger som lovet rett ned.

Bjørn Lofterød Færdervinner

Norges Seilforbunds folk tok ubeskjedent for seg av premiene i årets Færderseilas. Sportssjef Bjørn Lofterød var best på LYS og vant Færdern over all, mens landslagssjef Espen Guttormsen vant IMS og ble nr to over all.

- Vi snek oss øst for Langåra

De første Færder-båtene kom til Horten allerede noen timer etter midnatt natt til lørdag. For motor naturligvis.

Vinner med norsk gjesteflagg

Ikke bare vant de sin klasse. Etter målpassering heiste de norsk gjesteflagg, og med eget flagg i hekken seilte helt inn til innerste havn.

Bjørnar Erikstad Årets Seiler 2006

I en avstemning der leserne på seiling.no fikk kåre Årets Seiler for 2006 gikk 2.4 meter- seileren Bjørnar Erikstad av med seieren.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen