Søk i arkivet

Regatta

Neglebiter uten like i Valencia!

I en seilas der ledelsen skiftet flere ganger og lederen unnlot å dekke konkurrenten i kritiske øyeblikk vant til slutt Team New Zealand med 25 meter.

Visit Shetland Race Shetlandstrikken klar til avgang

Det blir en ny trikketur tilbake til Norge for Visit Shetland Race deltakerne. Første havldel av Nordsjøseilasen blir i rundt 10 knops vind som etter hvert skal øke til rundt 20 knop.

Medaljen glapp for Brevikseilerne

Ronnie Lindquists X-35 med Dag Usterud til rors hadde medaljesjanser før siste dag i klassens VM som ble avsluttet i Kiel igår, men tre seilaser der det ble stang og ut ødela mulighetene.

ISAF VM med kvalifisering til OL

Kun 400 seilere får delta i OL. Det betinger kvoter i hver av klassene og nasjonsvise kvalifiseringer. 75% av kvoten skal fylles i det kommende  ISAF VM i Cascais.

1-1 i Valencia

Etter en fantastsk opphenting på den andre kryssen sørget Emirates Team New Zealand for balanse i regnskapet. Imorgen er det hviledag i America´s Cup

Americas Cup Alinghi tok første stikk

Tittelforsvarer Alinghi vant det første racet i den 32. utgaven av Americas Cup. De hadde Emirates Team New Zealand 35 sekunder bak seg da de krysset mållinjen og virket overbevisende på banen.

Simrad Shetland Race Hard duell i Laser

Inshore racet mellom klassevinnerne i Visit Shetland Race ble et hardt oppgjør der den tidligere jolleseileren Dag Eilert fra Cebina til slutt tok seieren. Han vant en AIS mottaker fra Simrad.

Sterk 2. dag i VM av Usterud

Dag Usterud står ved rattet på den beste norske båten i VM for X-35. Etter an famlende start på regattaen var nordmennene best av samtlige igår.

Alinghi aldri truet i AC premieren

Det ble en forholdsvis lett seier til Alinghi i den første seilasen om den 32. America´s Cup, selv om TNZ vant starten hårfint og kom sterkt innpå på den andre kryssen.

Visit Shetland Race Hermansen vinner igjen

Rolf Hermansen og hans mannskap i Hanna Marie, en Omega 34, vinner Visit Shetland Race igjen og igjen. Fredag kveld kunne den erfarne Nordsjøfareren nok en gang inkassere en overall seier på deletappen til Lerwick.

Americas Cup De minste detaljer teller...

Det er fokus på detaljene som kan avgjøre Americas Cup, og hvilken som helst annen regatta. Den siste tiden har Alinghi brukt store ressurser på å finne ut om det er lov til å tjene 20 meter på mindre vindfang fra lensetaklene.

OL Bejing 2008 KNS akusjonerer seg til OL

KNS har sterke medaljekandidater til OL i Bejing 2008. Men satsning koster. Nå har de fått en lekker sportsbåt som de auksjonerer bort for å finansiere satsningen.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen