Søk i arkivet

Regatta

15,7 knop med Albin Nova

«Blur» ble nummer tre overall i Watski TwoStar, mye takket være en god etappe fra Arendal til Marstrand med 15,7 knop på loggen. Se film fra etappen.

Fra fall overbord til frivillig bad

Tora  Folvik Bjerkholt (8) fikk et umildt møte med sjøen under fjorårets Halten Ocean Race. I år badet hun frivillig- og det først etter målgang.

Colin Archer vant Halten Ocean Race

Etter en uvanlig stille, men samtidig uvanlig flott Halten Ocean Race, ble det skøyta «Frøya» som gikk av med seieren i klassen for båter med LYS-tall under 1,26. I klassen med LYS-tall over 1,26 vant «Foxy Siss».

LodeStar med stjerneåpning

De norske seilerne i Kieler Woche leverte varene på dag en. Eivind Melleby og Petter Mørland Pedersen gjorde det aller best og leder nå Star feltet.

NM i regi av Oslo Seilforening Familien Hvide forsvarte Knarr-gullet

Johan, Johan Christian og Jogeir Hvide fra Bergens Seilforening var i en klasse for seg under NM for Knarr i Oslo i helgen. De gjorde som i fjor og tok gullet med klar margin.

America´s Cup stjerner til Hankø

Når NoM for Farr 40 smeller igang på Hankø 5. juli er det med et galleri stjerneseilere vi aldri har sett  maken til i norsk farvann noensinne.

Melleby og Mørland Pedersen leder i Kiel

Mens mange av de norske landslagsseilerne dropper Kieler Woche for å forberede seg til ISAF VM i Cascais senere i måneden, hadde de som har valgt å seile i Kiel en flott åpning på regattaen som varer til 20. juni.

NM gull i Knarr til Bergen

Oslo Seilforening gjennomførte i helgen norgesmesterskapet i Knarr klassen. Johan Hvide fra Bergen Seilforening vant med god margin.

Uvanlig stille Halten-natt

Årets utgave av nattseilasen Halten Ocean Race foregår på speilblank sjø, nos som er ganske så uvanlig på Frohavet utenfor Trøndelagskysten. 

Watski Skagerrak TwoStar Alle i mål – premiene gjøres klare

Klokka 07.26.33 i dag morges var alle båtene i Watski Skagerrak TwoStar 2007 i mål, og regattasjef Jørgen Oksmo kunne puste lettet ut. Alt har gått smertefritt, og det mest alvorlige som har hendt, er en rekke spinnakere som er blåst i filler. Men det synes nok seilmakerne er helt greit..

Liten forskjell inne eller ute

Det var konklusjonen karene på «Solgang» trakk etter en morsom sisteetappe fra Marstrand til Hankø der de selv valgte å slå seg opp langs svenskekysten

Watski Skagerrak TwoStar TwoStar-kongene fra Drammen vant over all

Henning Hansen og Arve Roaas må nå kunne kåres til konger av TwoStar. For tredje gang har de vunnet klassen sin, og denne gangen vant de også over all med X-442en PIXELINE. SEILtv har møtt dem, og her forteller de om seilasen med egne ord.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen