Søk i arkivet

Regatta

Hobiecat i Færdern

Tre NTNU studenter frakter sin One-off Hobie 21 Formula i flatpakke fra Trondheim for å seile i Færderseilasen. Det er første gang en Hobiecat deltar i seilasen.

Matchseiling tilbake til Marstrand

Etter at Swedish Match forsvant som hovedsponsor for verdensserien i matchseiling måtte Marstrand gi opp å arrangere den populære Swedish Match Cup. Nå har imidlertid GKSS fått nye sponsorer og stjernene er tilbake på plass

Smell for Luna Rossa

Idag ble marginene større i «Emirates Team New Zealands» favør. Spithill må skjerpe seg om han skal stoppe Barker i starten.

Allsidig program for Oslo Race Week som starter imorgen

Oslo Race Week som pågår i uken før starten på Færderseilasen er blitt en hyggelig tradisjon som setter hovedstaden på seilsportskartet. Imorgen går starten.

Mens vi venter på finalen

Finalen i Louis Vuitton Cup begynner i dag. Mens vi venter på finalistene kan det være moro gjenoppleve et av semifinalens mest dramatiske øyeblikk

Barker tok første stikk

Dean Barker lot seg ikke overrumple i starten slik Chris Dickson hadde gjort i semifinalen. En favorisert styrbordside på den første kryssen avgjorde seilasen som ble jevn og tett.

Lei en trener før Færdern

Norges Seilforbund stiller med sine beste trenere og noen av seilerne når NSF, KNS, NORC og Herbern Marina invitererer til Super-onsdagsseilas fra Aker Brygge onsdag 6, juni.

Americas Cup Utfordrerfinalene starter fredag

Fredag er det dags for siste omgang i utfordrer regattaene til Americas Cup. Både Luna Rossa og Emirates Team New Zealand har brukt uken til optimering og trening. Onsdag fikk kiwiene bank av Alinghi under en treningsregatta.

ISAFs ranking for OL-klasser Jannicke Stålstrøm nå beste norske

ISAFs ranking over OL-klasser ble oppdatert i går, og nå er det landslagets eldste som er best av de norske. Jannicke Stålstrøm klatrer fra 8. til 6. plass.

Spør ekspertene på nett

Vi har samlet  eksperter for å svare på spørsmål angående årets Færder-seilas.  

Finn vinneroppskriften for Færdern

Seilas har skrevet en rekke artikler om hvordan du kan vinne Færderseilasen og andre nyttige regattatips. Du kan tjene på å laste dem ned.  

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen