Søk i arkivet

Regatta

America`s Cup Sørafrikansk overraskelse

Team Shosholoza overrasker alle, og høyst sannsynlig seg selv også. I dag slo de Lunna Rossa med anstendig margin.

World Cup i Hyeres Det har løsnet for Elin

Det er ingen tvil om at det har løsnet for Elin Samdal. I Palma endte hun opp på en 55. plass, men akkurat nå leder hun foran hele verdenseliten i Hyeres. Hun har funnet roen - og hun har tenkt til å beholde den.

World Cup i Hyeres Elin Samdal seiler over evne og leder klart

Elin Samdal fra Fredrikstad seiler over evne under World Cup-seilasene i Hyeres. Med nok en seier og en sterk 3. plass i dagens to seilaser har hun tatt en soleklar ledelse i Laser Radial.

America's Cup Utrolige nyheter fra Valencia

Mandag ble en ganske vanlig mandag i Valencia. Ingen vind - ingen racing. I løpet av den første uken med utfordrrer regattaer har det bare blitt seilt tre matcher.

Norsk Havseiler- og Krysserklubb går nye veier Egen dameklasse i Hollænderseilasen

Egen dameklasse, egne klasser for single- og doublehanded og start og mål i Soon er årets nyheter i Hollænderseilasen, som det snart vil bli invitert til.

Thorvalden Friske seilaser og frosne fingre

Det er ikke bare bare å velge seg april for en jolleseilas. I løpet av én uke sank temperaturen fra 20 varmegrader til under null. Det resulterte i mange frosne seilere og iskalde fingre.

Mot sesongstart Inviterer til ekstra trening

Sverre Valeur og hans Team Bergen får ikke nok av trening. Norths samling på Holmsbu den siste helgen i april har de tenkt til å forlenge med to dager, men da ut i fra Åsgårdstrand. De vil gjerne ha flere å trene mot.

Musto Millet Ski & Yachting New Deal til topps i SkiYachtingen

Det ble New Deal som tok pokalen hjem i Musto Millet SkiYachting 2007. Jørgen Heje og laget hans vant med samme poengsum som Lasse Kjus. Blant 11-meterne var det MATCHLESS som taklet kombinasjonen snø og vann best.

Treg påmeldig til Hovdan Skagen seilasen

Påmeldingene til Hovdan Skagen Race ligger bak «skjema». Arrangøren lokker med 17. mai fest i Skagen, så kanskje er det noe mulige deltakere ikke har fått med seg.

Endelig begynner NORC sesongen

NORC regattaene starter allerede om en drøy uke i Soon. Deretter er det Larviks tur.

Havseilerklubben med værbriefing før Hovdan-Skagen

Norsk Havseiler- og Krysserklubb gjentar suksessen fra de siste årene og arrangerer værbriefing med siste nytt om vær, strøm og vindforhold, I år finner den sted på Dronningen 15. mai kl.: 1800

Oppskriftsmessig i flight 6

Shosholoza, sensasjonsbåten fra igår hadde lite å stille opp med mot Emirates Team New Zealand i dagens seilas. Det ble favorittseire over hele linjen

BMW Oracle stadig ikke lett å slå

Med eieren Larry Ellson til rors i matchen mot Areva, ble den franske båten ingen match. BMW Oracle er nå den eneste båten uten tap sa langt i LVC.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen