Søk i arkivet

Regatta

Farr 40 Capri Uheldig start for Astrup

En tyvstart, en dårlig start og en bra start var fasiten til Norwegian Steam første dag på Capri. Startene er avgjørende i så tette felt, og siste racet ble en pen tredjeplass.

Hovdan Skagen Race Se målgangen nå – LIVE!

I samarbeid med SEILmagasinets leverandør av video-tjenester, det danske selskapet Xstream, kan SEILmagasinet nå gi deg målgangen i Skagen direkte.

Aasberg/Thoresen i Archipelago Raid

For første gang er et norsk lag påmeldt til Archipelago Raid, et av seilsportens mer ekstreme arrangementer. Rune Aaseberg og Tom Thoresen skal delta i regattaen som går over flere dager i en 18 fots katamaran

Asbjørnrød vant i Danmark

De norske Solingseilerne Preben Asbjørnrød, Rikard Fikse og Hans Jørgen Husum vant helgens Scandinavian Soling Gold Cup og bygger seg dermed opp favorittstatus til sesongens store happening i klassen, EM på hjemmebane

Americas Cup Spanjolene tok sitt første skudd

Desafio Espanol fikk sin første seier i semifinalene på onsdag. Det var også Luna Rossas tur til å banke BMW Oracle Racing Team. Italienerne leder dermed over Larry Ellisons syndikat.

Norske Solinger viste muskler i Danmark

Scandinavian Soling Gold Cup gikk av stabelen i Skive i helgen. Arendals Seilforening sin Soling flåte var godt representert. Flere team hadde fått med seg båtene til Danmark for å sjekke formen før årets NM om fire uker og påfølgende EM i Arendal. Preben Asbjørnrød og hans lag vant.

Flødeseilasen 2007 Flødesuksess i helgen

Flødeseilasen ble en suksess i år også. I helgen deltok 54 båter fra hele Sørlandet under en strålende sol.

17 mai på Capri for «Norwegian Steam»

Eivind Astrup møter 15 andre Farr 40 når Europaserien for klassen dras igang med regatta på Capri imorgen. De fleste av de beste er på plass.

Villmannseiling i brottene

Det amerikanske nettsteder Sailing Anarchy har publisert en billedserie av katamaraner som frister skjebnen i brottene ved Cocoa Beach

Idag var det spanjolenes tur

Klar seier idag til «Desafio Espanol» som påførte motstanderne straff i starten. «Luna Rossa» reiste seg mesterlig etter gårsdagens skuffelse. Nå begynner det å bli ubehagelig for «BMW Oracle»

Fin bør på første start

Shorthandseilerne under Hovdan Skagen Race starter to timer før resten. De fikk en fin vind ut fra Åsgårdstrand.

Blandet start for Norwegian Steam

Det lyktes bra for Eivind Astrup i dagens siste seilas. Men i de to første buttet det imot

Americas Cup BMW Oracle tilbake

Chris Dickson kom seg tilbake I tet I Valencia på tirsdag. Men det var kun med et nødskrik. BMW Oracle Racing lå lenge bak Luna Rossa. Kiwiene tok sin andre seier.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen