Søk i arkivet

Regatta

Alinghi og Emirates Team New Zealand vant dagens seilaser

Mens Sveits og New Zealand delte broderlig seirene viste også de gjenværende italienske lagene at de blir å regne med fremover

LodeStar Rett bak teten

Dag tre i Tampa, Florida ble den beste for Eivind Melleby og Petter Mørland Pedersen så langt i regattaen. De smalt like godt til med en 2. og en 3. plass som beste.

Americas Cup Act 13 Ingen vind - ingen regatta

Det var for lite og for ustabilt i Valencia i dag. Etter over to og en halv time med venting ble lagene sendt på land igjen. Heldig for +39 som jobbet med å få den nye masten på plass.

Velux 5 Oceans Dalton klar - nok en gang

En ting skal i hvertfall Graham Dalton ha. Han gir seg ikke. Nå har han endelig fått festet en ny bulb på kjølen og startet sitt eget Velux 5 Oceans igjen.

2. og 3. plass til stargutta

Gårsdagen åpnet ikke så bra for Eivind Melleby og Petter Mørland Pedersen, men i de to siste seilasene var nordmennene med å kjempet om seieren

Game over for +39?

Gårsdagens mastebrekk kan ha vært spikeren i kista for det italienske +39-prosjektet. Masten som gikk i dekk var italienernes eneste nye.

Americas Cup Fra triumf til tragedie

+39 startet med et bang tirsdag da de ledet store deler av seilasen. Onsdag var det et annet bang som preget det italienske laget. Deres splitter nye mast kom deisende ned. Alinghi har tatt ledelsen etter to dager på vannet.

Star Western Hemisphere Championship LodeStar blant de beste

Eivind Melleby og Petter Mørland Pedersen holder seg blant de ti beste i Star Western Hemisphere Championship. De åpnet med en 11. plass på mandag, men seilte seg deretter inn til ensifret.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen