Søk i arkivet

Regatta

Amundsen-troféet til Stamm

Vinneren av Velux 5 Oceans Race tok også med seg et ekstra trofé underveis. Og det var norsk.

Americas Cup Svenskene er ute

Emirates Team New Zealand smadret Victory Challenges håp om å komme seg med i semifinalene i utfordrer regattaene. Dermed er det svenske syndikatet ute for denne gangen.

Færderseilasen 2007 Rekordene renner inn i Færder`n

Hver eneste dag blir det slått rekorder i Færderseilasen. Siden det fortsatt er åpent for etteranmeldinger renner det inn båter. Det er muligheter for 1200 påmeldte i jubileumsåret.

Dollar å hente i Oslo Race Week

 Sony Ericsson Invitational Cup er en regatta i 2.4 meter som inngår i Oslo Race Week. Her er det dollar å hente, men først må du bli invitert til å delta.

Goodbye Sweden

Det så lenge ut til at Victory Challenge skulle klare å trekke en ny kanin ut av hatten i dagens match mot favoriserte Emirates New Zealand og dermed holde håpet om semifinaleplass i live.

Ericssons V70 i Færderseilasen

Blant de nesten 1200 båtene som er klare til årets Færderseilas er Team Ericsson, deltaker i siste Volvo Ocean Race. Nå får vi se den spektakulære båten med et blandingsmannskap bestående av proffer og Ericssons kunder

Americas Cup Victory Challenge sikret første seier

Svenske Victory Challenge sikret seg mandagens seier mot Desafio Espanol med knappest mulig margin. De slo spanjolene med 7 sekunder. Hvert eneste race er avgjørende for de to nå.

Semifinaleplass avgjøres idag

Kampen om den siste semifinaleplassen i Louis Vuitton Cup kan avgjøres idag når Victory Challenge møtes Desafio Espanol. De to kjemper om den ledige 4. plassen i semifinalen

Ny deltakerrekord i Færderseilasen

Mindre enn en uke etter at påmeldingsfristen utløp er det registrert rekorddeltakelse i Færderseilasen. Og fortsatt e det mulig å melde seg på

Bloddryppende seiling

Larkollen var på sitt beste under Norges Cupen i helgen. Seilingen var spennende, men lørdag ble det vel dramatisk.

Svenskene holder liv i håpet

Victory Challenge måtte slå Desafio Espanol for å holde liv i håpet om semifinaleplassen. Det gikk, men det var på hengende håret.

Søker partnere i næringslivet

Nordisk mesterskap i Farr 40 på Hankø og VM i IMS er sikret bred dekning i media og flere partnere har hengt seg på som sponsorer. Nå jakter NORC og KNS på en hovedsamarbeidspartner

Americas Cup Skjebnematch for Victory Challenge

Mandagen er skjebnedag for svenske Victory Challenge. Da møter de Desafio Espanol og hvis de ikke går seirende ut av den matchen er løpet kjørt for svenskene. Søndag vant de mot Areva Challenge.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen