Søk i arkivet

Regatta

America’s Cup Act 13 Sjokkåpning av +39

Italienske +39 hadde en sjokkåpning på 2007 sesongen i Valencia. De ledet store deler av første regatta, men på den siste runden kom BMW Oracle ut fra ingensted for å ta målskuddet. Det var lette vinder og store vindskift som preget første dag av Act 13.

Baird og Ainslie styrer

Når Act 13 i Louis Vuitton-Cup starter i dag har to av favorittlagene skiftet rormenn. Ed Baird tar over rattet fra Peter Holmberg på «Alinghi», mens Ben Ainslie endelig er forfremmet til rormann på A-båten til «Emirates Team New Zealand».

Sterkt av Yngling-jentene på Mallorca

Etter en svak start på Prinsesse Sofia-regattaen for OL-klassene hentet de norske Ynglingjentene Siren Sundby, Lise Birgitte Fredriksen og Alexandra Koefoed seg ypperlig inn i gårsdagens seilas.

BMW Oracle imponerte

Og svenskene kom sist i første seilas av Act 13 hvor alle de nye America’s Cup båtene var samlet.

Americas Cup Siste sjanse for Alinghi

Tirsdag starter Loius Vuitton Cup Act 13 i Valencia. Det er en fire dagers fleet race seanse og det er siste gang Alinghi får mulighet til å seile mot hele feltet. Deretter må de sitte på sidelinjen og vente på at det står en utfordrer igjen.

Sør-Amerikansk mesterskap Optimister i Brasil

Hermann Tomasgaard og Harald Fæste er på plass i Rio de Janeiro som eneste norske deltakere i IODA South American Championship i påsken. Dag en startet best for Faste som tok en 7. plass i sin gruppe.

Americas Cup Skjørtene falt i Valencia

Det er mye hemmelighetskremmeri rundt Americas Cup. Formen på undervannsskrog, kjøl og bulb er en av de mest hemmeligholdte temaene. Søndag falt skjørtene i Valencia.

GP42 blir den neste store

Med 12-14 båter klare for sesongen i Middelhavet tegner GP42-klassen til å bli den neste store klassen i offshoremiljøet.

Melleby og Mørland Pedersen 6 etter første dag i Tampa

Et kraftig vindskift avgjorde annen seilas under Western Hemisphere-mesterskapet i Star som startet i Tampa, Florida igår. De norske seilerne var med på notene.

LodeStar Star-duo satser på lette vinder

Eivind Melleby og Petter Mørland Pedersen er klare for Western Hemisphere i Star klassen. Det er meldt om lette vinder og det passer gutta veldig bra.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen