Søk i arkivet

Regatta

Farr 40 Norwegian Steam frykter lite vind

Onsdag er første dag i EM i Farr 40 klassen og Eivind Astrup og hans Norwegian Steam liker ikke utsiktene til lite vind. Favorittene på Sardinia er mange.

Klassisk Seilas - et vakkert skue

Som et av arrangementene i Oslo Race Week, ble Kassisk Seilas avviklet igår i det beste sommervær, og krusningene på vannet viste at det akkurat var nok vind til at alle båtene kom seg rundt banen på rundt en time.

Tuv ligger på 6. plass i EM

Etter to dagers seilaser ligger Stian Tuv, Nesodden på 6. plass i den yngste klassen i EM for Laser.

Over og ut for Luna Rossa?

På samme måte som de feide «BMW Oracle» av banen i semifinalen blir nå «Luna Rossa» uklasset av «Emirats Team New Zealand»

Siste gjennomkjøring for Farr 40

21 Farr 40 får de neste dagene en siste gjennomkføring før flåten fraktes til Hankø. Eivind Astrups «Norwegian Steam» er blant deltakerne i EM som starter idag

Alt klart for Snipemønstring i Risør

Med ca. 60 båter til start i årets åpne Norgesmesterskap for Snipe i Risør i juni blir arrangementet en av årets store NM regattaer.

Astrup leder EM

Eivind Astrup kunne neppe fått en bedre start på EM i Farr 40, den siste regattaen før flåten setter kursen mot Hankø

1000Mile Race Trond Åsvoll driver mot Nederland

Trond Åsvoll nyter vindløshet og sol på vei til Nederland og starten på 1000Mile Race. Han har 230 nautiske mil igjen og det ligger an til en stille start på søndag. En Route du Rhum vinner har meldt seg på regattaen.

Klasseinndeling og starttidspunkter klare i WS2S De minste LYS-båtene innleder TwoStar-ballet

Båtene i LYS-klasse 1,15 til 1,23 blir de første som stikker til havs når Watski Skagerrak TwoStar starter onsdag 13. juni. Kl 1700 smeller det første startskuddet, og deretter går det slag i slag utover kvelden, inntil flerskrogbåtene avslutter det hele med start torsdag morgen kl 1000.

Norges Seilforbund NSF topper laget i Færder`n

Norges Seilforbund stiller i samme båt i Færderseilasen. Forbundet har lånt Sverre Valeurs IMX-40 og skipper Espen Guttormsen forteller at unnskyldningene er klare om det gode resultatet uteblir.

De siste brikkene falt på plass på Nesodden Optimistenes EM- og VM-lag klare

12 Optimist-seilere kan nå gjøre seg klare for årets store høydepunkt, for under Norges Cup-seilasene på Nesodden ble de siste uavklarte EM- og VM-plassene klare.

Norges Seilforbund Få Norges beste trenere om bord før Færder`n

På onsdag arrangerer Norges Seilforbund trening før Færderseilasen. Dette er en unik mulighet til å få norges desidert beste trenere om bord i din båt før Færder'n.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen