Søk i arkivet

Regatta

Americas Cup Danske satser på AC

Et dansk syndikat til det neste Americas Cup kan være på trappene. Det er David Holm, formann i Kongelig Dansk Yacht Club som står bak planene.

Ullman verdensmester i Melges 24

Den 61 årige seilmakeren Dave Ullman vant VM i Melges 24 som ble avsluttet i  Santa Cruz igår med en seilas der det mest av alt gjalt å komme hel rundt banen.

Populære First 31.7

First 31.7-klassen har vært i sterk vekst de siste årene, og blir en av de største klassene i årets Færderseilas. I helgen var det første klassemesterskap for båttypen i Åsgårdstrand.

2. plass til Moberg i Gøteborg

I GKSS Olympic Classes Regatta i helgen tok Finnjolleseileren Peer Moberg 2. plass, kun ett poeng bak vinneren. Beste norske laser hadde ni svensker foran seg på resultatlisten

Americas Cup Tapernes vei videre

Det er syv tapere igjen etter de første Round Robin. De færreste har avklart hva som skjer videre. Svenske Victory Challenge er en av de mange som håper på nok et liv etter døden.

Norges Cup i Bergen Glad dag på fjorden i Bergen

278 joller seiler Norgescup i Bergen denne helgen. Arrangøren er strålende fornøyd med oppmøtet, og seilerne fikk etter hvert litt vind å glede seg over.

Corponor Offshore Race Ada til topps i Bodø

Trond Otto Johansen og Steinar Drage gikk til topps i Corponor Offshore Race denne helgen. De vant med en margin på knappe 20 minutter over Tommy Hågensen og Tor Hove. Den gamle Elan'en slo den nye.

Oslofjorden Rundt De små båtenes regatta

Hele 55 båter stilte til start i årets Oslofjord rundt på lørdag og i de varierte forholdene ble det et race for de små båtene i shorthanded-klassene. Wolfgang Eichstetter vant soloklassen, mens Anders Larsson vant i doublehanded klassen.

Elvstrøm/Sobstad Sails Treningsamling Suverene forhold utenfor Åsgårdstrand

I nydelig vær og flotte vindforhold avholdt Elvstrøm/Sobstad Sails dag én av sin treningsamling i dag. Elvstrøm/Sobstads 4 racing-samling kommer godt med – som det alltid gjør tidlig på sesongen.

Danmark i America's Cup?

Det er det reelle sjanser for, skal man tro Jesper Bank, nylig avgått skipper fra det tyske United Internet Team.

SEILmagasinet SEILtv Med OL-ringer som plan nummer én

Tina Løken Nilsson og Lina Beyer Strømquist satser friskt mot OL i 470. 470 er ingen enkel jolle å mestre, men Team Ticket to Ride ser ut til å ha målene i orden. Se de på SEILtv!

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen