Søk i arkivet

Regatta

Skjørtene faller

I dag må alle lagene vise frem sine America’s Cup-båter. BMW Oracle har brukt 3000 timer på utvikling bare av bulben. Her er den.

Starbåtene får karbonmaster

Nå har også Starklassen gitt etter for presset. Karbonmaster blir snart tillatt i den aldste av alle OL klassene. Master blir dermed betraktelig dyrere, men mye stivere og i følge Magnus Liljedal, en veteran i Starklassen, vil vi oppleve mastebrekk.

Luna Rossa overrasket med radikal skrogform

Under dagens visning av undervansskrogene overrasket italienske Luna Rossa med skarpe kanter, flat bunn og rette skrogsider, Botin Carkeek style.

Sir Robin endelig fremme!

For den 67 år gamle Sir Robin Knox-Johnston har etappen fra Fremantle til Norfolk vært en stor belastning, både fysisk og psykisk. Da han klappet til kai ventet både lege og sykebil

Debut for IRC-båter til uka

5. april går starten på Spi Ouest i Frankrike. Der ville stille flere nye 40-fotere som er aktuelle for det norske markedet.

Sanderson til britisk America´s Cup prosjekt

Volvo Ocean Race vinneren og Årets Seiler i 2006, Mike Sanderson er ansatt som teamsjef i det nye britiske America´s Cup prosjektet «Teamorigin»

Stargutta klare for siste regatta i Miami

Western Hemisphere Championships som starter over helgen er Eivind Melleby og Petter Mørland Pedersens siste regatta i Miami denne sesongen. Nå står Europa for tur

Påskerush for Optimistjollene

Nærmere 1400 seilere er ventet når de tradisjonelle påskeregattaene for Optimistjoller går av stabelen i Sør Amerika, Slovenia, Spania, Garda, Holland og Belgia. Norske seilere stiller i de fleste av dem

Landslaget og ToppSeil klare for Mallorca

Princes Sophia Trophy arrangeres på Palma, Mallorca i Påsken. Hele landslaget og ToppSeil er på plass for å seile det som har blitt en av de største regattaene for OL-klassene.

Regattaseilig på NRK

På Skjærtorsdag må du skru å TVen. Da kommer det en dokumentar om den norske seileren Ola Strand Andresen som skipper på Sydney Hobart Race.  

Av med skjørtene

Søndag 1. April må America’s Cup-deltagerne avsløre sine hemmeligheter, og til uka begynner spenningen. 

Praktfull vårseilas i Soon

Soon Seilforening var heldig med været da jollene fikk sin sesongåpning i helgen. Sol og fløteseilas preget regattaen.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen