Søk i arkivet

Regatta

Americas Cup NZL gikk på et tap

Emirates Team New Zealand tapte mot Luna Rossa og BMW Oracle Racing Team har stukket fra på resultatlisten. Spanjolene gjorde det også sterkt på torsdag.

Norwegian Offshore Racing Club Sverre Valeur har kjøpt AL*CAP*ONE

Bergenseren Sverre Valeur har sikret seg den «gamle» AL*CAP*ONE fra Einar Sissener og skal trene med sin nykjøpte GS 42R på North Sails treningssamling i Holmsbu på Hurum nå i helgen. Målet er pallen i IMS-VM på Hankø.

Velux 5 Oceans Graham Dalton fullfører utenfor

Graham Dalton kommer til å fullføre sin jorden rundt seilas i Velux 5 Oceans utenfor konkurranse til minne om sin sønn. Onsdag kom han endelig til Norfolk, Virgina, men dessverre for sent til å kunne starte på tredje etappe.

World Cup i Hyeres Elin Samdal gikk på en smell

Elin Samdal gikk på en smell i torsdagens finaleseilaser i Laser Radial. Fredrikstad-seileren havnet langt bak i feltet og må stryke begge seilasene. Dermed er det marginale forskjeller i toppen.

VM serie for Open 60

Årsmøtet for Open 60 klassen IMOCA viser at klassen er vel organisert med et bra regattaprogram og eget VM

Dalton fullfører utenfor konkurranse

Graham Dalton, bror av den mer berømte Grant har hatt mer uhell enn det er mulig å forestille seg i Velux 5-Oceans seilasen. Nå seiler han den siste etappen utenfor konkurranse.

Svensk seier med minst mulig margin

Victory Challenge måtte ta straff rett før mållinjen i matchen mot Areva. Det var så vidt det holdt.

Samdal gikk på en smell og Moberg ute av medaljefinalen

Elin Samdal måtte stryke begge dagens seilaser som ble hennes dårligste i regattaen. Likevel er hun med i tetbildet før medaljefinalen

World Cup i Hyeres Elin holder ledelsen

Elin Samdal seilte konservativt og trygt på onsdag. Hun lederNok en dag med lite vind og vanskelige forhold i Hyeres. Elin Samdal er fortsatt best i Laser Radial feltet. Hun har en foreløpig komfortabel ledelse.

America`s Cup Fullt sett med matcher onsdag

Onsdag var det tilbake til det som var planlagt i Valencia. I 6 til 13 knops fikk de gjennomført to flighter. BMW Oracle har en syltynn ledelse så langt.

World Cup i Hyeres Flere gode norske prestasjoner

Det er ikke bare Elin Samdal som gjør det godt i Hyeres. Jannicke Stålstrøm seiler seg oppover og det samme gjør 49er duoen Christopher Gundersen og Frode Bovim som har seilt seg inn i gullfinalen

Norwegian Offshore Racing Club 5. mai starter NORC-sesongen

Årets NORC-sesong står for døren og først ut som arrangør er Soon Seilforening. Første seilas er lørdag 5. mai – påmeldingen har åpnet.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen