Søk i arkivet

Regatta

Spør ekspertene på nett

Vi har samlet  eksperter for å svare på spørsmål angående årets Færder-seilas.  

Finn vinneroppskriften for Færdern

Seilas har skrevet en rekke artikler om hvordan du kan vinne Færderseilasen og andre nyttige regattatips. Du kan tjene på å laste dem ned.  

Stålstrøm beste norske seiler på ISAFs ranking

Med sin suverene seier i Holland Regattaen hoppet Jannicke Stålstrøm opp til 6. plass, og andre norske seilere er også på full fart oppover på verdensrankingen.

Tre 12 metere i Klassisk Seilas

Seilasarrangementet Klassisk Seilas inngår som en del av Oslo Race Week. Her kan publikum følge noen av Norges flotteste trebåter nesten inne på Rådhusplassen.

Seilerfest på Aker Brygge Godvær med Oslo Race Week

Steff Herbern er overbevist om at godværet endelig skal komme til hovedstaden samtidig med at Oslo Race Week starter på lørdag. Det blir ikke bare seiling, men også sosialt after sail på Aker Brygge. Blade Rider skal også vises frem.

Finalen i Louis Vuitton Cup starter fredag

Det kan bli alle tiders finale i LVC når Emirates Team New Zealand møte Luna Rossa. Fortsetter Spithill og briljere i startene kan han komme til å gjøre livet surt for Barker og forhåndsfavorittenne fra New Zealand

Team Bergen Uvante forhold i Nederland

Strøm og vindstille skapte nye utfordringer for Team Bergen i Nederland. De endte til slutt på en 5. plass etter å ha surfet på kryssen. De gjorde det bra i både IRC og ORC med sin IMS optimerte båt.

Volvo Ocean Race 2008-09 HH tilbake i Volvo Ocean Race

Helly Hansen var ikke med i det forrige VOR og det føltes som et savn for den norske bedriften. Nå er de imidlertid tilbake og de tar igjen det tapte ved å være med på tobåtprosjektet til Ericsson Racing Team.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen