Søk i arkivet

Regatta

Volvo Ocean Race Ericsson godt i gang med bygget

Midt i det som er regnet for et av verdens fremste teknologi-klynger bygger Ericsson Racing Team en av verdens mest avanserte racing båter. Onsdag fikk inviterte en liten sniktitt på det som skal bli tredje generasjonen VO70. ERT ligger godt an i løypa.

Treningshelg Stinn brakke i Trondheim

Elvström Sobstad 4 Racing treningshelg i Trondheim ble nok en gang en sukess. 100 seilere fordelt på 22 båter stilt til kickstart av årets hektiske regattasesong i Trondhjem Seilforening.

«Groupama 3» knuste verdensrekorden

Franck Cammas og hans mannskap på ni har vunnet sin første triumf i jakten på rekordene.

Norske Solinger med god fart

Norske Solinger seilere gjør suksess i lette vinder i Tyskland om dagen. Det lover godt før EM i Arendal i sommer.

DN Seilcup starter idag

Bedriftsserien som mer sponset av dagens Næøringsliv og organisert av Xpo Group har fått vind i seilene. I år deltar nærmere 200 lag og kvalifiseringen starter idag.

Tony Bullimore (68) satser på rekord

Tony Bullimore har endelig satt avgårde fra Hobart i et forsøk på å slå Ellen MacArthurs solo non stop jorden rundt-rekord. 68-åringen er en hardhaus, men vil han klare det i sin 102 fot lange katamaran?

America’s Cup Presset stiger i Valencia

Kraftig vind sørget for at det ikke ble noe seiling I Valencia tirsdag. Det ble i stedet tilløp til drama på land i det ene italienske laget. Mascalzone Latino-Capitalia Team kastet rormannen etter fem strake tap.

Færderseilasen 2007 Har du husket å melde deg på?

Imorgen går påmeldingsfristen ut for Færderseilasen. 783 båter er så langt påmeldt til regattaen som i år fyller 60 år.

SEILtv Rustne seilere på Holmsbu – sjekk SEILtv!

For mange utgjør North Sails' treningssamling på Holmsbu årets første runder rundt bøyene. Se intervjuer av Dag Usterud, Sverre Valeur, Ludvig Daae, Eliert Kamfjord, Thomas Føyen og Karianne Eikeland fra treningsamlingen – på SEILtv.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen