Søk i arkivet

Regatta

ISAF lager verdenscup i Seiling

Det internasjonale seilforbundet ISAF vedtok på årsmøtet i Helsinki ifjor å etablere Verdenscup for OL klassene fra 2008. Nå følges vedtaket opp

Moberg i tet, klaff for Ynglingjentene

Etter utmerket seiling har Moberg tatt tilbake teten i Finnjollklassen, og igår løsner det for Ynglingjentene

Moberg vant i Miami

For få minutter siden gikk Peer Moberg i mål som vinner av medal race under ISAF Grade 1 regattaen i Miami. Ettersom han også ledet før finalen sikret han seg dermed er klar seier før den danske verdenseneren Jonas Høegh-Christensen.

Fantastisk opphentning av Bjørnar Erikstad

Med tre OCS tidlig i regattaen, syntes løpet kjørt for 2,4 m seileren, men nå seiler Bjørnar Erikstad best av alle og medalje er plutselig innen rekkevidde.

Klart for seiling på NTG

Høsten 2007 taes det inn seilere på Norges Toppidrettsgymnas for første gang.

Moberg har tatt teten i Miami

Med hele verdenseliten minus Ben Ainslie på plass har Peer Moberg tatt ledelsen i Finnjolleklassen under regattaen for OL klasser i Miami. Han vant en av gårsdagens seilaser

Klassisk Seilas

Seilas feiret 100 års jubileet ifjor med regatta for klassikerne. Det var så vellykket at bladet følger opp suksessen i 2007

Stargutta vant, 2. plass til Finnjolla i Miami

Stargutta Eivind Melleby og Petter Mørland Pedersen seilte sterkt i lette og vriene forhold i Miami igår. Med seier rykket de opp til 4. plass sammenlagt med et hav av VM og OL vinnere bakover i feltet. Også Peer Moberg gjorde sine saker bra.

Bladerider i Oslo Race Week

Verdensmester Rohan Veal stiller med seks båter og tre seilere og utfordrer den norske seilereliten i juni.

APL - Større i 2007 enn noen gang?

Mye tyder på at årets seilerhøydepunkt i Arendal blir det største på mange år. Med åpning 27. juli strekker arrangementet seg over nesten to uker.

På det jevne for nordmennene i Miami

Rolex Miami OCR regattaen åpnet igår med brukbar, om ikke overveldende resultater av de norske seilerne.Erikstad imponerte mest, mens Siren Sundby viste glimtvis bra seiling i Ynglingdebuten

Rapport fra Starbåten

Den norske starbåten med Eivind Melleby og Petter Mørland Pedersen har vært igjennom en fin tre ningsperiode i Miami med et vellykket avbrekk under Key West Race Week i Melges 24. Her er seilernes rapport:

Perfekt oppladning for Erikstad

Bjørnar Erikstad kunne neppe hatt en bedre oppladning før Grade 1 regattaen i Miami som starter imorgen. Igår vant han midvinters for 2.4 meterne.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen