Søk i arkivet

Regatta

Oslofjorden Rundt De små båtenes regatta

Hele 55 båter stilte til start i årets Oslofjord rundt på lørdag og i de varierte forholdene ble det et race for de små båtene i shorthanded-klassene. Wolfgang Eichstetter vant soloklassen, mens Anders Larsson vant i doublehanded klassen.

Elvstrøm/Sobstad Sails Treningsamling Suverene forhold utenfor Åsgårdstrand

I nydelig vær og flotte vindforhold avholdt Elvstrøm/Sobstad Sails dag én av sin treningsamling i dag. Elvstrøm/Sobstads 4 racing-samling kommer godt med – som det alltid gjør tidlig på sesongen.

Danmark i America's Cup?

Det er det reelle sjanser for, skal man tro Jesper Bank, nylig avgått skipper fra det tyske United Internet Team.

SEILmagasinet SEILtv Med OL-ringer som plan nummer én

Tina Løken Nilsson og Lina Beyer Strømquist satser friskt mot OL i 470. 470 er ingen enkel jolle å mestre, men Team Ticket to Ride ser ut til å ha målene i orden. Se de på SEILtv!

NORC rankingen Rock og seiling i Larvik

Det blir ikke bare tett og intensiv seiling på NORC feltet i helgen. Larvik Seilforening har dratt til litt ekstra denne helgen og sørget for at Norges hotteste party-band stiller på seilerhytta.

Svenskene pakker utstyret, men gir seg neppe

America´s Cup er over for Victory Challenge for denne gangen, men nå skal utstyr og erfaringer tas vare på til neste gang

Guttormsen skal trene Melges-seilerne

Melges Norway har sammen med Norges Seilforbund blitt enig om en avtale på treneransvar for sesongen 2007 i forberedelsene frem til EM i Neustadt i Tyskland.

Americas Cup BMW Oracle tapte med vilje...

Den siste matchen i Round Robin for BMW Oracle Racing ble en svært lite imponerende oppvisning. De tapte mot Emirates Team New Zealand etter et par klassiske tabber, men lot deg seg slå med vilje?

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen