Søk i arkivet

Regatta

China Team banket favoritt

I dag vant det svakeste laget over favorittene i kampen om America’s Cup. 

Victory vant over skadet sørafrikaner

Victory Challenge tok en viktig seier i søndagens første runder i Round Robin 2. Magnus Holmberg vant etter at Shosholoza ødela spinnakerbommen.

Americas Cup Spanjolene slo BMW Oracle

Det ble det spanske hjemmelaget som fikk gleden av å påføre BMW Oracle Racing Team deres første tap. Men ingen kunne ta i fra Larry Ellisons lag seieren i Round Robin 1.

North Sails Treningsamling Holmsbu Overlegen sesongstart på Holmsbu

Holmsbu (SEILmagasinet): For 10.gang er North Sails treningssamling på Holmsbu arrangert. Dagen idag har vært en perfekt seildag for rustne regattaseilere.

Barcelona World Race Jourdain satser på tomanns

Roland Jourdain, en av Frankrikes mest respekterte skippere, annonserte fredag at han stiller til start i Barcelona World Race. Dermed er det minst syv båter som er med i den første utgaven av racet.

Americas Cup +39 fikk sine første poeng

Endelig fikk +39 sine første poeng i fredagens matcher. Men det var på bare på grunn av at det kinesiske laget ikke startet på grunn av problemer med kjølen.

World Cup Hyeres To norske medaljer

Både Jannicke Stålstrøm og Sonar laget tok til slutt bronse i World Cup i Hyeres. Stålstrøm avsluttet med en overbevisende andreplass i den siste seilasen.

World Cup i Hyeres Elin Samdal ramlet av pallen

Under medaljeseilasen i Hyeres i dag ble Elin Samdal nummer ni. Dermed holdt det ikke for Fredrikstad-seileren som har ledet hele World Cupen i Frankrike. Hun ender på en femteplass.

World Cup Hyeres Superblogger Elin Samdal satser på gull

Elin Samdal ligger an til å vinne Laser Radial-klassen i World Cup i Hyeres fredag. Hun må bli bedre enn 7. plass for å klare det. Mens hun lader opp til dagens avgjørende regatta  blogger hun på SEILmagasinet.no.

Matchen svenskene ikke hadde råd til å tape

Matchen mot Desafio Espanol var en som Victory Challenge ikke hadde råd til å tape på veien til semifinale i Louis Vuitton Cup

Femteplass til Samdal i Hyéres

Elin Samdal ble nummer fem sammenlagt i World Cup i Hyéres.

Bronse til Stålstrøm

Hortensjenta Jannicke Stål strøm seilte bare bedre og bedre etter som regatten skred fremover, og i dagens finale viste hun en helt ny side

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen