Søk i arkivet

Regatta

Valeur i Farr 40

Sverre Valeur har satt Euro 42 prosjektet på hold og starter nytt innsalg til høsten. Nå er det Farr 40 som gjelder

Slakket forstaget med 1.2 cm - fikk opp farta

Det skal ikke store endringer til i trimmen for entypeklassen Farr 40 før det slåt ut på farten. Karene på «Norwegian Steam» slakket forstaget før dagens seilaser og vips, så var det norske laget i tetsjiktet

De norske seilerne i Key West ned på jorden

Etter den sterke åpningen av «Siste Stein» i Melges 24, ble gårsdagens seilaser en svak nedtur og i Farr 40 klassen har «Norwegian Steam» bare tre båter bak seg etter to svake seilaser.

Buttet i krapp sjø

Port Philips Bay er kjent for krappe, korte bølger. Det behersker ennå ikke Kristian Ruth helt. Derfor buttet det litt i dagens seilaser i Melbourne

Norwegian Steam med feil trim?

Arne K Larssen med bloggen regatta.nu er i Key West og rapporterer. Han mener han vet grunnen til den norske Farr 40ens dårlige resultater.

Seiko samarbeider med 49er klassen

Det er første gang en OL klasse har tegnet en selvstendig samarbeidsavtale med en kommersiell sponsor.  49er klassen blir dermed en viktig eksponeringsplatform for klokkemerket.

Strålende start i Key West for «Siste Stein»

Den norske Melges 24 «Siste Stein» med Lars Horn Johannessen og Eivind Melleby som henholdsvis taktiker og rormann kunne knapt ha fått en bedre start på regatten i Key West.

Ruth har funnet flyten i Melbourne

Det gikk adskillg bedre for Kristian Ruth i dagens seilaser i Grade 1 regattaen for OL klassene i Melbourne. Da den hardeste konkurrenten fikk OCS i den siste seilasen vant nordmannen.

Ikke skremt av stormen Per

Modellseilerne er ikke redde av seg, 14 stk stilte til start i Larvik på søndag.

Sir Robin tilbake til Fremantle med autopilotproblemer

Igjen har Robin Knox-Johnston problemer med autopiloten. Etter bare få timer fra start på den andre etappen var begge ute av funksjon.

America's Cup hvert annet år?

Larry Ellisons BMW/Oracle team leder an i planene om å korte ned intervallene mellom America's Cup seilasene fra fire til to år. - Det kutter kostnader og gir sponsorene mer valuta for pengene sier prosjektleder Tom Ehman

Astrup får konkurranse fra America's Cup eiere

Både regjerende verdensmester Vincencio Onorato og Alinghi eieren Ernesto Bertarelli blir å finne på startlinjen når Key West regattan starter idag. Dermed får Eivind Astrup som var en av fjorårets beste i Farr 40 klassen konkurranse i sesongdebuten.

4. plass til Stålstrøm i Amerikansk mesterskap

Det nordamerikanske mesterskapet i RS:X ble avsluttet i Miami i helgen.  Jannicke Stålstrøm tok en sterk 4. plass og slo mange av dem som var foran henne i siste VM.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen