Søk i arkivet

Regatta

Svensk seier med minst mulig margin

Victory Challenge måtte ta straff rett før mållinjen i matchen mot Areva. Det var så vidt det holdt.

Samdal gikk på en smell og Moberg ute av medaljefinalen

Elin Samdal måtte stryke begge dagens seilaser som ble hennes dårligste i regattaen. Likevel er hun med i tetbildet før medaljefinalen

World Cup i Hyeres Elin holder ledelsen

Elin Samdal seilte konservativt og trygt på onsdag. Hun lederNok en dag med lite vind og vanskelige forhold i Hyeres. Elin Samdal er fortsatt best i Laser Radial feltet. Hun har en foreløpig komfortabel ledelse.

America`s Cup Fullt sett med matcher onsdag

Onsdag var det tilbake til det som var planlagt i Valencia. I 6 til 13 knops fikk de gjennomført to flighter. BMW Oracle har en syltynn ledelse så langt.

World Cup i Hyeres Flere gode norske prestasjoner

Det er ikke bare Elin Samdal som gjør det godt i Hyeres. Jannicke Stålstrøm seiler seg oppover og det samme gjør 49er duoen Christopher Gundersen og Frode Bovim som har seilt seg inn i gullfinalen

Norwegian Offshore Racing Club 5. mai starter NORC-sesongen

Årets NORC-sesong står for døren og først ut som arrangør er Soon Seilforening. Første seilas er lørdag 5. mai – påmeldingen har åpnet.

World Cup i Hyeres Elin sikret ledelsen

Det ble nok en dag med lette vinder i Hyeres, og Elin Samdal holdt hodet kaldt. Hun seilte inn til en 6. plass og sikret dermed ledelsen overall.

America`s Cup Sørafrikansk overraskelse

Team Shosholoza overrasker alle, og høyst sannsynlig seg selv også. I dag slo de Lunna Rossa med anstendig margin.

World Cup i Hyeres Det har løsnet for Elin

Det er ingen tvil om at det har løsnet for Elin Samdal. I Palma endte hun opp på en 55. plass, men akkurat nå leder hun foran hele verdenseliten i Hyeres. Hun har funnet roen - og hun har tenkt til å beholde den.

World Cup i Hyeres Elin Samdal seiler over evne og leder klart

Elin Samdal fra Fredrikstad seiler over evne under World Cup-seilasene i Hyeres. Med nok en seier og en sterk 3. plass i dagens to seilaser har hun tatt en soleklar ledelse i Laser Radial.

America's Cup Utrolige nyheter fra Valencia

Mandag ble en ganske vanlig mandag i Valencia. Ingen vind - ingen racing. I løpet av den første uken med utfordrrer regattaer har det bare blitt seilt tre matcher.

Norsk Havseiler- og Krysserklubb går nye veier Egen dameklasse i Hollænderseilasen

Egen dameklasse, egne klasser for single- og doublehanded og start og mål i Soon er årets nyheter i Hollænderseilasen, som det snart vil bli invitert til.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen