Søk i arkivet

Regatta

Seilasoppslag ga systemkrasj

Det er ikke alltid positivt med stor publisitet. Så mange Seilas-lesere hadde lyst til å prøve seg på dataseilspillet «Virtual Skipper» at systemet ikke klarte trykket.

Mediesuksess for Volvo Ocean Race

Med mer enn dobling av TV publikum fra forrige regatta er Volvo Ocean Race 2005/06 en av verdens best eksponerte sportsbegivenheter.

Seilsporten tjener på bedriftsseiling

Seilcup for bedrifter har blitt en viktig rekrutteringsarena til seilsporten, mener Norges Seilforbund.

Hva skal regattaen hete?

Ålesund seilforening har kastet seg på trenden med å arrangere vinterregatta. Men hva skal den hete?

Konstituerende årsmøte i Starklubben

Seks norske båter er klare og klasseklubb under konstituering

Entypesatsning i Trondheim?

Interessen for entypeseiling i Trondheim er stor skal en dømme etter debatten på foreningens hjemmeside.

Stiv kuling i kastene i Juletreseilas

Med en værmelding på inntil 20 m/s i kastene, gikk det friskt for seg innerst i Vågen da den 44. Juletreseilasen for Optimistjoller gikk av stabelen lørdag.

Med stjerne i øynene

I kjølvannet av Eivind Melleby og Petter Mørland Pedersens satsning i Star er det i ferd med å vokse frem en klasse i Norge. Bak står flere av Norges mest erfarne seilere som hadde sonderingsmøte på Bakkekroa igår

Mastebrudd for Golding

Dramatikken fortsetter i Velux 5 Oceans seilasen. Ikke før var konkurrenten Alex Thomson plukket opp før et nytt uhell rammet

OC events overtar Volvo Extreme 40

De ekstreme 40 fots katamaranene var en hovedattraksjon under havneregattaene i Volvo Ocean Race. Nå slår konkurrenten OC Events seg sammen med Tornado Sport og lanserer en ny regattaserie for båtene

Alex Thomsen har kullseilt

Velux5oceans seileren fra England har fått store problemer med kjølen og båten har gått rundt. Det står bra til med seileren.

Tuv og Ruth igang med treningen i Australia

De to gode laserseilerne Stian Tuv og Kristian Ruth har etablert base i Sydney og er godt igang med treningen, rapporterer Tuv til Seilas.

Thomson forlater skuta - Golding snur og henter rivalen

Oppdatert:En spennende redningaksjon er planlagt ved daggry fredag da Mike Golding vil være i posisjon til å hente rivalen Alex Thomson som gir opp båt og regatta. Thomsen er nå reddet av Golding.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen