Søk i arkivet

Regatta

De gamle var eldst i Ski Yachting

Det ble en gard kamp mellom alpinister og seilere i helgens Musto Millet Ski Yachting. Fine forhold i Tryvann og på Bundefjorden og ikke minst på after ski og after sail arrangementene gjorde at ingen angret på å ha vært med (før søndag morgen).

Samdal viser Dronningtakter i Hyeres

Lenge så det ut til at det var Erikstad, Sonarseilerne og Peer Moberg som var dagens navn i Hyeres. Men det var før resultatene fra Laser Radial tikket inn.

Americas Cup En match på søndag

Det var fortsatt lette forhold i Valencia på søndag, men de klarte likevel å arrangere Flight 3. Victory Challenge vant over Team China, men det ble på ingen måte en enkel match for det svenske laget.

Idag begynner Hyeres-regattaen

Den årilge regattaen for OL klassene i Hyeres samler det meste av verdenseliten. Med unntak av Ynglingjentene stiller også Norge med sitt beste lag.

Idag kom overraskelsen fra Frankrike

Arrangørene greide å få gjennomført en seilas i Louis Vuitton Cup i Valencia idag. Franske Areva tok en viktig seier og Shosholoza holdt jerngrep på BMW Oracle i mer enn halve seilasen

Samdal vant en seilas i Hyeresåpningen

Fredrikstadjenta Elin Samdal vant den andre seilasen i Laser Radial og ligger med et på 7. plass sammenlagt. Også Bjørnar Erikstad og Sonarlaget fikk en fin start på regattaen

Dagens helter kom fra Italia

Italienske Mascalcone Latino sto for en aldri så liten sensasjon da de banket favorittene Emirates Team New Zealand da Louis Vuitton regattaen endelig kom igang igår

Klart for vårens skiyachting

Musto Skiyachting markerer slutten på skisesongen og begynnelsen på seilsesongen. Moroa starter i Tryvannskleiva klokken 16.30 i dag.

Bladeriderne får selskap

Den tidligere verdensmester i Mothklassen, Rohan Veal kommer til Oslo Race Week med sin Bladerider 6. og 7. juni. Nå får han selskap fra flere Moth-seilere som også seiler hydrofoil.

Terminliste over sommerens regattaer

 Her følger oversikten over de viktigste regattaene til sommeren.

To blant ti på topp og ellers jevn fremgang

Peer Moberg og Jannicke Stålstrøm holder plassene sine fra forrige ISAF ranking. For øvrig er det fremgang på bred front. Mest frem går Starseilerne Eivind Melleby og Petter Mørland Pedersen og laserseileren Cathrine Gjerpen. 

Vindstille trykker i Valencia

Arrangøren av Louis Vuitton Cup har hatt maksimal uflaks med starten på regattaen. For tredje dag på rad må båtene returnere til land med uforrettet sak.

Avlyst i Valencia

Etter mange timers venting på de to banene utenfor Valencia måtte startere og seilere gi opp å få gjennomført de to første flightene i Louis Vuitton Cup 

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen